Şimdi Ara

orijinal tyt mat denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kolay orta dedikleri ilk denemeyi tamamlayamadan bıraktım ilk 20 soruda en az 5 boşum vardır, çözenler varsa genel olarak nasıl? aşırı kanser oldum hiç deneme hissi vermedi üstüne ilk denemeden boru gibi girdi. 345'in denemelerinde 35 yaparken bir anda bu kadar düşüş koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 16 Ocak 2024; 16:44:42 >

• şu ilaç şişesiyle başlayan mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçen senekiyle değişiklik yoksa çok zor değildi belki kötü anına denk gelmiştir

• 1. denemede ilaç şişeli bir soru yok, ilk soru madeni paralı

• farklı basim bizim o zaman bana da zor gelmedi

• merak ettim vardı açtım çözdüm,benim de ilk soru kitaplık a hğtbçdşbçeşbeşb

• az önce baktım denemeyi bayağı yenilemişler. bendeki yeni basım 24, 23 ile çok fazla değişiklik var gibi. eğer 23'ü çözüp sene sonu denemesi kalmayan olursa 24 de alınabilir. bu adamlar çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    Tyt mat deneme öneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daxpc kullanıcısına yanıt
    yeni soru yazmamışlardır 3ten 1e 1den 3e

• olm neye dokuldunuz bu kadar yanlışlarından birkaçını at hele

• Mavilerin kıvamı güzel 10.denemeden sonra islem kalabalığı var sarılarda yanlışlarınız çıkıyorsa denemeyi sonraki vakitlerde çözmekte fayda var çünkü fazla eleyicilikleri yok

• aezi kullanıcısına yanıt

bende bu aralar odak sorunu çıktı herhalde, denemelere kendimi veremedim. yanlış hatırlamıyorsam sarılar 33-34 civarı geldi ama maviler 30 altına sarkıyor ve normalden biraz fazla zamanımı alıyor(80dk). bugün bi rasyonelin sondan bir önceki mat denemesini çözeyim dedim odaklanamıyoruz  

• mat netlerimin bir ay içinde ani bir artışla 35-36 olmasıyla orijinal denemelerine tekrar bakayım dedim, bugün 8. denemeyi çözdüm 37.5 geldi. aslında bayağı güzel yazmışlar ama kaliteli olduğunu fark etmek için netlerin yükselmesi gerekiyormuş, anlayana modunda bir deneme. gelecek ay tekrar alıp baştan çözeceğim  netleriniz 35+ ise tavsiye edilir

• daxpc kullanıcısına yanıt

Hocam artırmak için ekstra olarak ne yaptınız. Her gün branş denemesi atarak mı yükseldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam, branş ve detaylı analiz, günlük konumda da 3. sayfada bahsettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.