Şimdi Ara

ORİON H2 15.4 4 SUBWOFEER İÇİN ANFİ ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben bu iki subwoferr i aldım rms olarak 2000w her biri ben orion 2500d düşünüyorum ama kullanmadıgım için suan bu anfiyi kararsız kaldım başka anfi önerisi olan varsa bildirirse sevinirim şimdiden teşekkürler..

• 2000W RMS mi uygun fiyat ve kaliteli olarak 2 adet JBL in BPx2200.1 i düşünebilisin. Tabi kapasitör falanda alman lazım. sağlıklı ses alabilmen için. Bende GTO serisinden 755.6 ve 600.1 var gayet memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: ufis

selam arkadaşlar ben bu iki subwoferr i aldım rms olarak 2000w her biri ben orion 2500d düşünüyorum ama kullanmadıgım için suan bu anfiyi kararsız kaldım başka anfi önerisi olan varsa bildirirse sevinirim şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketmehmet -- 2 Nisan 2007; 17:51:41 >
  • 2000 rms mi uff bu ne be
    abi o 2000 watt pik olmasın
  • yok arkadaşım normal wat olarak 2500 ama rms olarak 2000 rms cift bobin gayet güzel vede iyi bi bas orion pek gelmiyor türkiyeye gelse bile pek kimse bilmiyor. aşagıdaki linke bakarsan degerlerini görürsün . aslında orion 2500d iyi bi anfi ama sadece 1 adeti besliyor tanesi ise 1700 ytl fiyat olarak malum 2 adet almak lazım. ama bu anfiyi pek tanımıyorum. yani bu anfiden 2 adet alırsam bütceyi aşarım anlayacagınız.

http://uk.shopping.com/xPF-Orion-Orion-H2-15-4

quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

2000 rms mi uff bu ne be
    abi o 2000 watt pik olmasın

• slm,o canavarların aynıları kendi aracımda bağlı,tek farkı bendekiler 10" ben her ikisi için birer 2500D kullanıyorum zaten o subwooferların amfisi 2500D,bu model hakkında en ufak bir şüphen olmasın sub.ların hakkını fazlasıyla verir..eğer hala amfi almadıysan ve bütçene uygunsa kesinlikle 2500D almanı öneririm..
  • helix dark blue 1000.2 lırsan tanesı 1200 ytl 2 ohmda 2200wrms.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufis

selam arkadaşlar ben bu iki subwoferr i aldım rms olarak 2000w her biri ben orion 2500d düşünüyorum ama kullanmadıgım için suan bu anfiyi kararsız kaldım başka anfi önerisi olan varsa bildirirse sevinirim şimdiden teşekkürler..

BU ürünler güzel ama besleyemedikten sonra iyi bir anfi ile çalıştıramadıktan sonra üzgünüm ama bişeye yaramaz...dDiyosanki illa kullancam anfi için ne kadarlık bir tutar ayarladın onu sorayım ben sana...
  • bpx 2200 her empedans aynı güç
  • Ha birde; mesela bu sisteme 4000 ytl para verdin 1500 -2000 ytl daha verip arabana izolasyon falanda yaptırman lazım. O kadar güçlü basslar arabanın zırlamadık yerini bırakmaz her taraftan ses gelir ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

bpx 2200 her empedans aynı güç

• vazgeçtin herhalde
  • Rms'in 2000W oLduguna eminmisin sen.
  • evet 2000watt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.