Şimdi Ara

orite dv 3020 yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bende orite dv 3020 vardı. 1hafta önce falan evde suya düstü ve ekranda renkler birbirine girdi.
    aldığım yere götürdüğümde suya düşmüş ve ekran gitmiş dediLer. ekran değişme imkanı var mı ? ya da ne yapabilirim ???? yardımlarınızı bekLiyorum. teşekkürler simdiden...

• dostum servisi yok mu??
    geçenlerde arkadaşımın pentax makinesi de suya düştü hatta suyun içinde de bi taşa çarptı
    anlıycağın iyi hasar vardı
    servise götürdü yaptılar
    hatta mucize eseri para da almadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: airgop

dostum servisi yok mu??
    geçenlerde arkadaşımın pentax makinesi de suya düştü hatta suyun içinde de bi taşa çarptı
    anlıycağın iyi hasar vardı
    servise götürdü yaptılar
    hatta mucize eseri para da almadılar
    ya simdi adamlar fabrikasına yolladılar. Eger düştüğü onaylanırsa -ki öyle olacak- bisey yapamam dedi. yani deistiremezmis. ama tamir eder. Egerki düsmedi denirse yenisini verecekler. sonucu bekLiyoruz. ama aLdıqım 3 4 hafta oLdu. yani daha sıkılmamıştım biLe..

hasarıda sööliyim. :
    simdi mesela acıyosun ekranı. renkler karışık ama sen qözünün önüne qetirip cekebilirsen aklından pc de normal foto cıkıyor. yane makinenin içinde bişey yok. ekranda problem var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulness -- 15 Ekim 2005, 15:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soulness

ya simdi adamlar fabrikasına yolladılar. Eger düştüğü onaylanırsa -ki öyle olacak- bisey yapamam dedi. yani deistiremezmis. ama tamir eder. Egerki düsmedi denirse yenisini verecekler. sonucu bekLiyoruz. ama aLdıqım 3 4 hafta oLdu. yani daha sıkılmamıştım biLe..

hasarıda sööliyim. :
    simdi mesela acıyosun ekranı. renkler karışık ama sen qözünün önüne qetirip cekebilirsen aklından pc de normal foto cıkıyor. yane makinenin içinde bişey yok. ekranda problem var...

Alıntıları Göster
    tamir fiyatına göre bişeyler düşünürsün o zaman

http://forum.donanimhaber.com/m_4422331/tm.htm
    bak bu arkadaştan 265ytl istemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: airgop

tamir fiyatına göre bişeyler düşünürsün o zaman

http://forum.donanimhaber.com/m_4422331/tm.htm
    bak bu arkadaştan 265ytl istemişler

Alıntıları Göster
    ya ne yapmalıyım başka kimse yok mu ????????
  • quote:

ya ne yapmalıyım başka kimse yok mu ????????

Alıntıları Göster
    nihayet fabrikadan haber qeLdi. ya ekran değişecek yada yenisi qeLecek. harbiden mutLu oLdum ((((:
  • quote:

nihayet fabrikadan haber qeLdi. ya ekran değişecek yada yenisi qeLecek. harbiden mutLu oLdum ((((:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Soulness

senin namına bende svindim.

ayrıca bu durum ORİTE hakkında olumsuz önyargısı olanlara bi gönderme olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minton MMP 4064 Sorunum Var
    15 yıl önce açıldı
    OLİVETTİ 320SM WEBCAM DRİVER
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkon

quote:

Alıntıları Göster
    evet ya bende bi an buraya kapıLıp qeri aynı sekilde qeleecek hissine kapılmıştım. cok rahatladım qercekten . daha taksidini yeni ödemistim (((:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    selam burkon
    bende de dv3020 var ve cd sini kaybettim bulamıyorum. bu makinayı satan birçok yere gittim ve bana yardımcı olmadılar. cd si olmadığı için webcam olarak kullanamıyorum. ne yapabilirim bana da yardımcı olursan çok sevinirim iyi bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: berk2121

selam burkon
    bende de dv3020 var ve cd sini kaybettim bulamıyorum. bu makinayı satan birçok yere gittim ve bana yardımcı olmadılar. cd si olmadığı için webcam olarak kullanamıyorum. ne yapabilirim bana da yardımcı olursan çok sevinirim iyi bayramlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berk2121

selam burkon

sanada iyi bayramlar arkadaşım.
    webcam sürücüsü yaklaşık 45 mb istersen rapide upload edeyim.
    istersen yeni bi cd ye yazıp
    adresine bayramdan sonra kargo ile göndereyim nasıl istersen öyle yardımcı olurum...
    hallederiz takma kafana..

• quote:

quote:

selam burkon

sanada iyi bayramlar arkadaşım.
    webcam sürücüsü yaklaşık 45 mb istersen rapide upload edeyim.
    istersen yeni bi cd ye yazıp
    adresine bayramdan sonra kargo ile göndereyim nasıl istersen öyle yardımcı olurum...
    hallederiz takma kafana..

Alıntıları Göster
    cd yazip gönderebilirsen çok sevinirim hatta istanbuldaysan yanına gelip alabilirim sana da sıkıntı oldu mail adresini verebilirsen adresimi yollayım benim ki delikadir99@yahoo.com ha birde rapid upload olayını bilmiyorum eğer öyle daha kolaysa öyle de yapabiliriz ilgin için çok teşekkür ederim iyi akşamlar

• quote:

cd yazip gönderebilirsen çok sevinirim hatta istanbuldaysan yanına gelip alabilirim sana da sıkıntı oldu mail adresini verebilirsen adresimi yollayım benim ki delikadir99@yahoo.com ha birde rapid upload olayını bilmiyorum eğer öyle daha kolaysa öyle de yapabiliriz ilgin için çok teşekkür ederim iyi akşamlar

Alıntıları Göster
    quote:

slm berk
    aşağıda ki adreste webcamsürücüsünün adresi ve nasıl indirebileceğin yazılı
    hızlı bir internet bağlantın varsa direk kendi pc ne indirip kur.
    hızlı bağlantın yok sa bi internet cafe ye git makinanınıda yanına götür
    direk makinaya (ilave kartın varsa tabii çünkü dosya 44.6 mb)dowland et ve kendi pc ine taşıyıp kur
    olmassa ozaman cd işini düşünürüz..

bu linki iyice incelersen işi halledebilirsin.hadi bakalım kolay gelsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_3457644/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkon -- 6 Kasım 2005, 15:36:01 >

• quote:

quote:

slm berk
    aşağıda ki adreste webcamsürücüsünün adresi ve nasıl indirebileceğin yazılı
    hızlı bir internet bağlantın varsa direk kendi pc ne indirip kur.
    hızlı bağlantın yok sa bi internet cafe ye git makinanınıda yanına götür
    direk makinaya (ilave kartın varsa tabii çünkü dosya 44.6 mb)dowland et ve kendi pc ine taşıyıp kur
    olmassa ozaman cd işini düşünürüz..

bu linki iyice incelersen işi halledebilirsin.hadi bakalım kolay gelsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_3457644/tm.htm

Alıntıları Göster
    selam burkon
    webcam sürücüsünü indirdim
    çok çok teşekkur ederim yardımın için
    bizimde yardımcı olabileceğimiz bi konu olura
    buralardayız teşekkurlerrrrrr!!!!!!

• quote:

selam burkon

Alıntıları Göster
    quote:

selam burkon

OKEY BERK
    YARDIMCI OLAYBİLDİYSEM NE MUTLU BANA
    ZATEN BU FORMLARIN AMACIDA PAYLAŞIM VE YARDIMLAŞMA DEĞİLMİ
    ŞİMDE ORİTE DV 3020 NİN KEYFİNİ ÇIKAR MUTLU VE GÜZEL ANLARI YAKALA KAYDET....

• quote:

quote:

selam burkon

OKEY BERK
    YARDIMCI OLAYBİLDİYSEM NE MUTLU BANA
    ZATEN BU FORMLARIN AMACIDA PAYLAŞIM VE YARDIMLAŞMA DEĞİLMİ
    ŞİMDE ORİTE DV 3020 NİN KEYFİNİ ÇIKAR MUTLU VE GÜZEL ANLARI YAKALA KAYDET....

Alıntıları Göster
    slm burkon yine ben:))
    yaw makinamı arkadaşa vermiştim çekim falan yaptı getirdi pc ye aktardık ama bi türlü izleyemiyorum(media player ,winamp falan denedim + senin sölediğin codegi de yükledim) başka bi önerin var mı
    neden açılmıyo aceba

bir de webcam sürücüsünü yükledim masaüstüne falan bi simge atmadı webca olarak nasıl kullanacam bu konularda yeniyim bişe bilmiyorum teşekkur ederim şimdiden

• quote:

yaw makinamı arkadaşa vermiştim çekim falan yaptı getirdi pc ye aktardık ama bi türlü izleyemiyorum(media player ,winamp falan denedim + senin sölediğin codegi de yükledim) başka bi önerin var mı
    neden açılmıyo aceba

bir de webcam sürücüsünü yükledim masaüstüne falan bi simge atmadı webca olarak nasıl kullanacam bu konularda yeniyim bişe bilmiyorum teşekkur ederim şimdiden

Alıntıları Göster
    burkon da orite ın teknik servisi gibi oldu

• quote:

neden açılmıyo aceba

Alıntıları Göster
    quote:

neden açılmıyo aceba

slm berk
    bizim makina mpeg4 formatında görüntü kaydı yapıyor ve görüntüyü xvid olarak sıkıştırıyor.
    görüntüyü izleyebilmek için
    öncelikle media player 10 olursa daha iyi olur .( sizdeki muhtemelen eski sürüm olabilir)
    media player 10--divx 6---ve quıck time 5 veya 6 hatta 7da bunların üçünde de mutlaka izlenir..
    sizde eski sürüm oynatıcılar varsa onları kaldırın ve yenilerini kurun.
    daha önce kurduğun xvid codec i yeniden kur.

olmassa aşağıda ki linkteki microsoft codecleride kur.
    http://www.inndir.com/program.php?id=26407

xvid codec dosyası makinanın bi kenarında dursun onu devamlı yanında taşı ve değişik bilgisayarlarda
    dene.

webcam olayına gelince
    usb kablosu pc ye takınca bilgisayarımı tıkla simgeleri orada görürsün .(30 40 saniye bekle)
    msn veya chat için kullnmassan ordaki simgeleri tıklayınca yeni pencerede izleye bilirsin.
    bilgisayardan kabloyu çıkarınca o bilgisayarım ın içindeki simgelerde kaybolur.takınca yeniden gelir.
    hadi bakalım kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: marlo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: marlo

slm marlo
    estafurullah diyelim ben sadece arkadaşlardan biraz daha fazla meraklıyım herhalde.
    ayrıca birilerine faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana .
    bu forumların amacı SENCE DE bilgiyi,güzellikleri paylaşabilme değilmi.
    arada bi çıkışlarım oluyo kendimi tutamıyorum şöyleki
    orite nin türk markası olduğunu idda edebilecek kadar araştırması olmayan kişi nin
    orite hakında ahkam kesmesine olduğu gibi..
    Düşünmeden araştırmadan yazan çok rütbeli biriside çok sıkışınca sen oritenin ithalatcısımısın bile
    diye yakıştırmalar yapıyor.söz konusu durumları takip ediyosun heralde..
    sözün kısası
    sorun varsa birlikte,yardımlaşarak çözmeye çalışalım.araştırmadan incelemeden hatta söz konusu
    cihazı görmeden sırf mesaj sayısı uğruna polemik yapmayalım..
    neyse senden güzel slaytlar bekliyorum.fazla bekletme ha..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marlo

slm marlo
    estafurullah diyelim ben sadece arkadaşlardan biraz daha fazla meraklıyım herhalde.
    ayrıca birilerine faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana .
    bu forumların amacı SENCE DE bilgiyi,güzellikleri paylaşabilme değilmi.
    arada bi çıkışlarım oluyo kendimi tutamıyorum şöyleki
    orite nin türk markası olduğunu idda edebilecek kadar araştırması olmayan kişi nin
    orite hakında ahkam kesmesine olduğu gibi..
    Düşünmeden araştırmadan yazan çok rütbeli biriside çok sıkışınca sen oritenin ithalatcısımısın bile
    diye yakıştırmalar yapıyor.söz konusu durumları takip ediyosun heralde..
    sözün kısası
    sorun varsa birlikte,yardımlaşarak çözmeye çalışalım.araştırmadan incelemeden hatta söz konusu
    cihazı görmeden sırf mesaj sayısı uğruna polemik yapmayalım..
    neyse senden güzel slaytlar bekliyorum.fazla bekletme ha..

Alıntıları Göster
    selam burkon
    yardımların sayesinde webcam ve görüntü olaylarını hallettim makinayı daha çok sevmeye başladım sayende çok teşekkur ederim bilgilerin ve yardımların için.
    son bi racam daha olacak senden istersen cevap vermeyebilirsin biliyorum çok rahatsız ettim. şimdi bu mpeg4 formatında çekim yapıyo ve ben bunu cd ye çekip vcd de izleyemiyorum bunu nasıl halledebiliriz?? görüşmek üzere hoşçakal..

• quote:

selam burkon
    yardımların sayesinde webcam ve görüntü olaylarını hallettim makinayı daha çok sevmeye başladım sayende çok teşekkur ederim bilgilerin ve yardımların için.
    son bi racam daha olacak senden istersen cevap vermeyebilirsin biliyorum çok rahatsız ettim. şimdi bu mpeg4 formatında çekim yapıyo ve ben bunu cd ye çekip vcd de izleyemiyorum bunu nasıl halledebiliriz?? görüşmek üzere hoşçakal..

Alıntıları Göster
    quote:

selam burkon

ben cevap vereyim

direk video dosylarını cd ye yazarsan vcd okumaz...nero da create video cd ye tıkladıktan sonra çıkan liste içine
    video dosylarını atarsan nero cd ye yazmadan önce vcd formatına çevirir sonra yazar...bu şekilde vcd de izleyebilrsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.