Şimdi Ara

Orite DV 3700 camera bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm kardeşlerim orite dv 3700 kamera var bu ürünü almak istiyorum fakat video çekimi ve foto çekimi nasıldır bilmiyorum kullanan arkadaşlar varsa lütfen biraz bilgi verebilirmi ürün özellikleri için;

Görüntü Sensörü 11.0 Mega Piksel
    CCD Sensör
    Resim Çözünürlüğü 3720 x 2790
    Hafıza 32 Mb Dahili
    Video Kayıt 640 x 480 MPEG4 AVI Video Kayıt
    Harici Genişleme Yuvası SD/MMC Kart Slotu
    (32– 1024 MB)
    Ekran Boyutu 2.5" LTPS LCD Ekran, 270 derece dönebilir
    Zoom 8x Dijital Zoom
    Odaklama 50cm - sonsuz aralığında
    Macro Çekim 20cm
    Video Kapasitesi 128 MB Bellek ile 40 dakika Video Kaydı
    Flaş Seçenekleri Otomatik, Kapalı, Açık, Kırmızı göz önleme
    Self Timer 10sn. Zaman ayarlı
    çekim seçeneği
    Pil durumu Li-Ion Pil
    Ağırlık 150gr.
    Pc Bağlantısı USB 2.0
    Driver Desteği Win98/98SE/ME/
    NT/2000/XP
    Aksesuarlar Taşıma ipi, Taşıma kılıfı, Tv-Out kablosu, Kurulum CD'si, Kullanım klavuzu

• Ne kadar vericen bu alete?
  • evet ben de alabilirim eger güzelse. ama sanırım yeni oldugu için alıp kullanan ve yorum yapacak kimse yok gibi :(
  • güzel bir alet bu.fotoğraf çekimi yakın çekimlerde mükemmel.zoom yapıldığında bütün cihazlarda olduğu gibi kalite düşüyor.uydu ve benzeri cihazlardan video aktarımı süper. şarj süresini ve ne kadar gittiğini çözme fırsatım olmadı.mp3 çalması hoş ama cihaz bunu için biraz kaba duruyor. mp4 video oynatıcısı için heveslenme .daha çevirici konverterini kurabileni görmedim. . kısacası fena bir alet değil.benden en azından geçerli bir not aldı.geri kalan sana kalmış.umarım yazdıklarım işine yarar..
  • M P 3 çalması hoş. MP3 için fazla bir fonksiyon koyulmamış.sansürlü çıkmış yukarıda..
  • çok teşekkür ederim whitesamuray valla mp4 için heveslenme demişsin tam anlayamadım ben zaten mp4 ü çevirebiliyorum istediğim formata onunla ilgili bi sıkıntım yok çok şükür.
  • cevabı geç yazdığım için kusura bakma.dosyaları mp4 e çevirebiliyorsan ne mutlu sana .cihazı webcam olarak kullanabilirsin.yazılımını kurarken dikkat etmek gerekiyor aksi taktirde pc ile birlikte yaklaşık 6 sayfa açılıyor.ürünü almadıysan piyasayı takip et.belki daha iyisi çıkmıştır.arkadaşım netten biraz uzak kalacağım haberin olsun. hade kendine iyi bak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.