Şimdi Ara

orite emp-2200 bilgisayarıma tanıtamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler ben geçen gün aldığım orite emp 2200 mp4 playerıma bilgisayardan weri aktaramıyorum çünkü bilgisayarım mp4 playerı görmüyor fakat bilgisayara taktığımda şarj oluyor. Cd den çıkan programlardan biri avi converter diğeri ise windows 98 uyumlu bi program ve bunlar benim işime yaramıyor,ne yapmalıyım ??

• arkadaşım aynı cihazdan bende de var, windows vista kullanıyorum ve bahsettiğin sorunu yaşamadım...normal usb bellek olarak görmesi lazım. sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir...başka bir bilgisayara takmayı dene. eğer yine aynı şekilde görmüyorsa sorun cihazdadır...garanti kapsamında değiştirirsin...
  • Teşekkürler biraz uğraştıktan sonra sonunda gördü arada bi problem yapasa da oluyor şimdi ama bu sefer de avi converter da sorun war galiba Kullanım klavuzunda yazanların aynını uyguladım fakat convert dememe rağmen hiçbişey olmuyor ...Direk mp4 playera atmayı denedim dosyaları o da olmuyor.Başka bir avi converter programı önerebilr misiniz?
  • blackout430 kardes nasil cozdugunu anlatabilir misin bende de benzer bi sorun.benimki de xpde gormuyo acaba ne yapmam lazim.tesekkruler
  • ya arkadaşlar bu avi conventer dosyaları çevirmiyor bi yardım edebilir misiniz?
  • ImTOO_MPEG_Encoder_3.x.x bunu deneyin birde benim çakma ipodum bundaki cevirdigi videoları alıyor
  • arkdaslar ben bütün problemleri çözdüm eğer bilgisayardan veri aktaramıyorsan çihazın alt tarafında açıp kapama yeri orayı eğer açık durumda takarsan bilgisayar okur ve şarj yapmaz yani veri atabilirsiniz bu şekilde şarj yapmak içinde kapatın orayı yeter.

Ve videoları dönüştürmeyi anlatıcam
    ilk önce dönüştürmek istediğiniz video yu masaüstüne kopyalayın sonra adını ''w'' yada ''q'' yapın çünkü bu yabancı bir marka oldugu için türkçe kelimeleri dönüştürmüyor neyse ben konuya döneyim sonra onu programı çalıştırıp add seçeneğinden masaüstündeki videoyu ekleyip dönüştürmek isteğiniz yeri ise belgelerim yapın bu şekilde bütün sorunlarınız çözülür...Eğer yapamadığınız bir yer varsa PM atabilirsiniz.

Yararlı olduysam ne mutlu bana..
    Bu hiçbir yerden alıntı değildir kendi öz anlatımımdır...
    Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bu alet dünyanın en berbat mp4 playeri dokunmatik tuşları bir türlü algılamıyor.en az 7-8 kerede algılıyor. aldığıma pişmaN oldum keşke dokunmatik almasaydım.ayrıca convert olayıda baya zor.
  • Selamlar Arkadaşlar bende yeni orıte mp4 ıpod aldım fakat bir türlü PC görmüyor derken neredeyse iade edecektim.Fakat usb fişini iyice oturtamamışım kırılır diye korktum heralde bir bastırdım fiş sağlam oturunca PC bir cihaz bulundu dedi ve ben müzikleri rahat bir şekilde yükledim hatta sidide gelen program ile Görüntülü klip leride çevirip yükledim.Fakat bu alette TETRİS oyunu var,acaba başka oyun yüklüyebilirmiyim.PC de içini boş dosya olarak görüyorum bölümlerinin ayrıntılarını göremiyorum.yani oyun,müzik,resim dosyalarını göremiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olacak arkadaş olursa pm de atabilir teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem63 -- 26 Ağustos 2008; 14:10:49 >
  • Arkadaşlar ya bende de emp2400 modeli var.Aletle verilen cd yi bilgisayar okuyamıyor.Boş cd olarak görüyor.Avi converter programını internette aradım hiçbir yerde bulamadım.Yardım lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.