Bildirim
ORİTE hakkında bilgisi olan var mı???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende merak ediyorum emp2500 serisini.. -
gecenlerde 2400 modelini aldım hayran kaldım diyebilirim cihaz gercekten kaliteli bukadarını tahmin etmiyodum acıkcası sadece dokunmatik tuslara alısması biraz zaman alıo ama oda önemli degill cabucak alısıosunuz radyosu iyi özellikle videosu cok tatminkar kısacası ben suana kadar kötü bir özelligine raslamadım arayüzü oldukca basit pc baglantısında hic bir problem olmuyor he yalnız cihaz sarj olurken acık olmak zorunda okadar baska da bisey yok tas gibiiquote:
Orijinalden alıntı: legion90
bende merak ediyorum emp2500 serisini.. -
Merhabalar. Bende de var ancak ben bir türlü video izleyemedim. Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: ilker84
gecenlerde 2400 modelini aldım hayran kaldım diyebilirim cihaz gercekten kaliteli bukadarını tahmin etmiyodum acıkcası sadece dokunmatik tuslara alısması biraz zaman alıo ama oda önemli degill cabucak alısıosunuz radyosu iyi özellikle videosu cok tatminkar kısacası ben suana kadar kötü bir özelligine raslamadım arayüzü oldukca basit pc baglantısında hic bir problem olmuyor he yalnız cihaz sarj olurken acık olmak zorunda okadar baska da bisey yok tas gibii
Alıntıları Göster
-
Bende alacağım bu cihazdan. 2500 modelinde ne yazıki micro sd kart yuvası yok.Ben de bu durumda 2400 modelini alacağım mecburen.Bu aralar alacağım kısmetse.İnşallah sorunsuz kullanmak nasip olur.quote:
Orijinalden alıntı: senol1979
Merhabalar. Bende de var ancak ben bir türlü video izleyemedim. Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?
Alıntıları Göster -
Cihazı kötülemek için değil ama ben memnun kalmayıp iade ettim. Kendi cd sinden çıkan video programı bir türlü çalışmadı. Başka converterlarda işe yaramadı. Video izleyemedim bir türlü. Sonra iade yolunu seçtim.quote:
Orijinalden alıntı: melihcelik
Bende alacağım bu cihazdan. 2500 modelinde ne yazıki micro sd kart yuvası yok.Ben de bu durumda 2400 modelini alacağım mecburen.Bu aralar alacağım kısmetse.İnşallah sorunsuz kullanmak nasip olur.
Alıntıları Göster -
kendi cd sinden çıkan yazılımla video çevirisi yapamayanlarquote:
Orijinalden alıntı: senol1979
Cihazı kötülemek için değil ama ben memnun kalmayıp iade ettim. Kendi cd sinden çıkan video programı bir türlü çalışmadı. Başka converterlarda işe yaramadı. Video izleyemedim bir türlü. Sonra iade yolunu seçtim.
Alıntıları Göster
çevireceğiniz videonun adında türkçe karakter olmasın o zaman sorunsuzca çeviriyor -
Başka bir konuyada yazmıştım burayada aktarayım orite alırken 2 yok yok 3 kez düşününquote:
Orijinalden alıntı: oldcomputer
kendi cd sinden çıkan yazılımla video çevirisi yapamayanlar
çevireceğiniz videonun adında türkçe karakter olmasın o zaman sorunsuzca çeviriyor
Alıntıları Göster
"Bende 2 hafta önce orite emp 2500 almıştım ama aldığıma bin pişman oldum aldığım ilk cihazı eve getirdim açtım 2 tuşu basmıyo sıfır cihazın hiçmi kontrol etmiyolar anlamıyorum ki ertesin gün gittim sağlamıyla değiştim onuda 1 gün kullandım yine bir tuşü basmamaya başladı. Tekrar götürdüm cihazı adamlar cihazı denemek istediler cihaz açılmadı :S Şarjı bitmiştir şarja koyalım dediler şarj olmadı :S Sonra adam itiraf etti bu ürün çok geri geliyor bize sorunlu bunlar dedi sonra iade aldılar sunny nin çok güzel cihazları var onları tercih edeceğim ."
-
http://forum.donanimhaber.com/m_19718926/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: WTS
Başka bir konuyada yazmıştım burayada aktarayım orite alırken 2 yok yok 3 kez düşünün
"Bende 2 hafta önce orite emp 2500 almıştım ama aldığıma bin pişman oldum aldığım ilk cihazı eve getirdim açtım 2 tuşu basmıyo sıfır cihazın hiçmi kontrol etmiyolar anlamıyorum ki ertesin gün gittim sağlamıyla değiştim onuda 1 gün kullandım yine bir tuşü basmamaya başladı. Tekrar götürdüm cihazı adamlar cihazı denemek istediler cihaz açılmadı :S Şarjı bitmiştir şarja koyalım dediler şarj olmadı :S Sonra adam itiraf etti bu ürün çok geri geliyor bize sorunlu bunlar dedi sonra iade aldılar sunny nin çok güzel cihazları var onları tercih edeceğim ."
Alıntıları Göster
yukardaki linkte Orite EMP 1800 için detaylı incelemem var, ses kalitesi dehşet güzel
-
quote:
Başka bir konuyada yazmıştım burayada aktarayım orite alırken 2 yok yok 3 kez düşünün
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: WTS
Allah Allah yahu..B o S c H'un incelemesindeki mp4 gayet güzele benziyordu..Hatta şu an almak için onu düşünüyordum ama şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı hocam ya..
-
Öncelikle geçenlerde bimekste görüp almayı düşündüğüm, ama aklımdaki sorular yüzünden vazgeçtiğim için bu soruları bu aleti kullanmış olan arkadaşlara yöneltiyim.quote:
Orijinalden alıntı: Fanfinifonquote:
Allah Allah yahu..B o S c H'un incelemesindeki mp4 gayet güzele benziyordu..Hatta şu an almak için onu düşünüyordum ama şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı hocam ya..
Alıntıları Göster
Aletin menüsü hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? kullanımı kolaymı: orite almayı da düşünüyordum ama arkadaşta gördükten sonra soğudum çünkü mp3 player modundayken menü vasat, adam o kadar şarkıyı yukarı/aşağı ile geziyordu, sanatçıya göre, albüme göre sıralama falan yoktu yani. Bir de video oynatma modundayken videonun ileri sarılması işkenceydi, 10ar saniye hızla sarıyordu. Bu iki konuda bu aletin özelliklerini belirtirseniz almayı düşünüyorum. Teşekkürler
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
arkadaşım aynı cihazdan bende var.1 aydır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok.(daha önce philips sa 3125-sony -v.s kullanmış ve boardlarını açıp incelemiş biri olarak)şunları söyleyebilirim.orite çamur atan arkadaşlarda marka sevdası var gerçekten boardda kullanılan çipler v.s gerçekten çok kaliteli( bazılarının çakma diye tabir ettiği gibi değil yani) ben emp 2500den örnek vereyim.rockchip işlemci kullanmakta ve işin garibi çoğu bilinen pahalı marka ve modeller bu çin merkezli çip üreticisinin ürünlerini kullanmakta
kaliteli bir kulaklıkla emp 2500 den çok kaliteli ses almanız mümkün(bu arada sesi 62 kademeli ama 62 de dinlemek imkansız)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 29 Ocak 2008; 17:56:07 >
-
yani hemen hemen tüm firmalar bu çipleri kullanıyorquote:
Orijinalden alıntı: MUSTİ43quote:
arkadaşım aynı cihazdan bende var.1 aydır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok.(daha önce philips sa 3125-sony -v.s kullanmış ve boardlarını açıp incelemiş biri olarak)şunları söyleyebilirim.orite çamur atan arkadaşlarda marka sevdası var gerçekten boardda kullanılan çipler v.s gerçekten çok kaliteli( bazılarının çakma diye tabir ettiği gibi değil yani) ben emp 2500den örnek vereyim.rockchip işlemci kullanmakta ve işin garibi çoğu bilinen pahalı marka ve modeller bu çin merkezli çip üreticisinin ürünlerini kullanmakta
kaliteli bir kulaklıkla emp 2500 den çok kaliteli ses almanız mümkün(bu arada sesi 62 kademeli ama 62 de dinlemek imkansız)
Alıntıları Göster
-
daha dün 200 milyon para saydığım philips sa 3125 modelini dağıttım( pil probleminden dolayı) ve resmen şok oldum.tamam dış metaryal kaliteli bi his veriyo ama ya içi....... rockchipin mustek marka mp4 lerde kullanılan işlemcisinin aynısını görünce şaşırdım.sırf bu değil pil o kadar ufakki(300 miliamper) yani o kadar olur.( tevekkeli değil şarjı az gidiyodu) valla gözüme çarpan tek kaliteli chip toshiba marka flash belleği oldu....quote:
Orijinalden alıntı: MUSTİ43
yani hemen hemen tüm firmalar bu çipleri kullanıyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 29 Ocak 2008; 18:35:48 >
-
tabii cihazı açamasınlar diye arka kapağı tırnaklı pres kapak yapmışlar.açasıya göbeğim çatladı sonunda cihazı açtım ama bi daha kapatamadımmmquote:
daha dün 200 milyon para saydığım philips sa 3125 modelini dağıttım( pil probleminden dolayı) ve resmen şok oldum.tamam dış metaryal kaliteli bi his veriyo ama ya içi....... rockchipin mustek marka mp4 lerde kullanılan işlemcisinin aynısını görünce şaşırdım.sırf bu değil pil o kadar ufakki(300 miliamper) yani o kadar olur.( tevekkeli değil şarjı az gidiyodu) valla gözüme çarpan tek kaliteli chip toshiba marka flash belleği oldu....
Alıntıları Göster
-
2400 modeli güzeldir. bendeki mp4ün menü ekran bütün özellikleri 2400 ile aynı ekstra olarak dışa ses verme özelligi vede paket içeriginde kaset adaptörü var.quote:
tabii cihazı açamasınlar diye arka kapağı tırnaklı pres kapak yapmışlar.açasıya göbeğim çatladı sonunda cihazı açtım ama bi daha kapatamadımmm
Alıntıları Göster
-
Orite EMP-3100 nasıl arkadaşlar .aranızda kullanan var mı bunuquote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
2400 modeli güzeldir. bendeki mp4ün menü ekran bütün özellikleri 2400 ile aynı ekstra olarak dışa ses verme özelligi vede paket içeriginde kaset adaptörü var.
Alıntıları Göster -
ses kalitesi bugüne kadar dinlediğim en rezalet cihaz orite.premier vardı bende 3 4 sene önce onun sesi bile çok daha iyi geliyordu bana.quote:
Orijinalden alıntı: shark06
Orite EMP-3100 nasıl arkadaşlar .aranızda kullanan var mı bunu
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
ses kalitesi bugüne kadar dinlediğim en rezalet cihaz orite.premier vardı bende 3 4 sene önce onun sesi bile çok daha iyi geliyordu bana.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
ses kalitesi bugüne kadar dinlediğim en rezalet cihaz orite.premier vardı bende 3 4 sene önce onun sesi bile çok daha iyi geliyordu bana.
oriteyi bu kadar kötüleme be dostum.iyi bir kulaklıkla sesi çoğu markalı mp4 ten güzel çıkıyor.sen orjinal kulaklığıyla dinlediysen o kulaklık çok vasat.oriteleri ramos adlı çinli bir üretici yapıyor.kullanılan ses chipi sigmatel 3600 serisi ve çok kaliteli(creative v.b de o çipi kullanıyor) ha diğer firmalar bordu biraz daha kaliteli yapıyo olabilir ona bişey diyemem
-
Şimdi Dahada eminim son tercihim ORITE EMP-2400 Mp3/MP4 PLAYER ßunu alıcağım , bikaç şey soruyım kullanmış olanlara , Mp3 dinlerken / video izlerken şarj nasıl gidiyor? ve videolarda görüntü nasıl akıcımı?quote:
Orijinalden alıntı: MUSTİ43quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
oriteyi bu kadar kötüleme be dostum.iyi bir kulaklıkla sesi çoğu markalı mp4 ten güzel çıkıyor.sen orjinal kulaklığıyla dinlediysen o kulaklık çok vasat.oriteleri ramos adlı çinli bir üretici yapıyor.kullanılan ses chipi sigmatel 3600 serisi ve çok kaliteli(creative v.b de o çipi kullanıyor) ha diğer firmalar bordu biraz daha kaliteli yapıyo olabilir ona bişey diyemem
Alıntıları Göster
ORITE EMP-2400 Mp3/MP4 PLAYER + CX300 Kombinasyonu nasıl gider sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRaat90 -- 4 Şubat 2008; 22:25:29 >
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- jbl 570bt ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X