Şimdi Ara

ORİTE hakkında bilgisi olan var mı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muRaat90

Şimdi Dahada eminim son tercihim ORITE EMP-2400 Mp3/MP4 PLAYER ßunu alıcağım , bikaç şey soruyım kullanmış olanlara , Mp3 dinlerken / video izlerken şarj nasıl gidiyor? ve videolarda görüntü nasıl akıcımı?
    ORITE EMP-2400 Mp3/MP4 PLAYER + CX300 Kombinasyonu nasıl gider sizce?

emp 2500 kullanıcısı olrak şarjı gayet iyi gidiyor.videoları 24 fps de takılmadan rahat izleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRaat90

Şimdi Dahada eminim son tercihim ORITE EMP-2400 Mp3/MP4 PLAYER ßunu alıcağım , bikaç şey soruyım kullanmış olanlara , Mp3 dinlerken / video izlerken şarj nasıl gidiyor? ve videolarda görüntü nasıl akıcımı?
    ORITE EMP-2400 Mp3/MP4 PLAYER + CX300 Kombinasyonu nasıl gider sizce?

paket içinden çıkan kendi kulaklıkları pek iyi degil diye biliyorum ben daha kaliteli bir kulaklıkla kullanıyorum ses ve görüntü kalitesinden çok memnunum. yanlız bendeki mp4ün sadece markası farklı menü vs orite emp2400 den hicbir farkı yok ve orite 150-170 ytl arası satılırken ben ingooyu 112 ytlye aldım. bu fiyata emp 2400 bulursan al ama 115 ytlye herşeyiyle aynı olan ingoo varken bende oritea 170 ytl verilmez. bence biraz pahalı. ama 110-120 ytl gibi bir fiyata bulursan al derim.

• TOPLAM TUTAR: 159,3 YTL (KDV DAHİL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRaat90 -- 5 Şubat 2008; 15:13:02 >
  • TOPLAM TUTAR: 159,3 YTL (KDV DAHİL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTİ43

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

ses kalitesi bugüne kadar dinlediğim en rezalet cihaz orite.premier vardı bende 3 4 sene önce onun sesi bile çok daha iyi geliyordu bana.

oriteyi bu kadar kötüleme be dostum.iyi bir kulaklıkla sesi çoğu markalı mp4 ten güzel çıkıyor.sen orjinal kulaklığıyla dinlediysen o kulaklık çok vasat.oriteleri ramos adlı çinli bir üretici yapıyor.kullanılan ses chipi sigmatel 3600 serisi ve çok kaliteli(creative v.b de o çipi kullanıyor) ha diğer firmalar bordu biraz daha kaliteli yapıyo olabilir ona bişey diyemem

ne orijinali ben direk um2 yle dinledim o cihazı.bass diye birşey yok.tizler rezalet.benim w810i bile daha kaliteli veriyo sesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

ne orijinali ben direk um2 yle dinledim o cihazı.bass diye birşey yok.tizler rezalet.benim w810i bile daha kaliteli veriyo sesi.

valla dostum cihazdan ne beklediğine bağlı tabiki bi cowon (bbe ses teknolojisi) -sony (mega bass) olamaz.ama ben daha önce philips sa 3125 sandisk sansa c260 kullandım.ses onlara yakın(ekolayzırda pop -caz v.s şeklinde yalın çıkıyor bass yok tabiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 5 Şubat 2008; 19:20:57 >
  • Ingoo mp4 ü forumda tanıtan arkadaşlar sayesinde görüp tanımasaydım ya sunny ya da
    orite almayı düşünüyordum ben de.15 günden beri vaktim olmadığından cihazı fazla kullanamasam da memnunum.Fiyatı ve özellikleri ile de bu bahsettiğim markalara göre baya uygun, tavsiye ederim...
  • Bende 1 hafta önce Eskişehir Carrefourdan emp 3100 almıştım aldıktan sonraki gün sesi bozuldu ve radyosu çalışmadı.Kulaklıktan mı acaba diyerek çeşitl kulaklıkları denedim sonuç aynı hemen iade ettim..Düşünenlere tavsiye etmem..
  • ya arkadaşlar bizim kanka bi tane aldı bundan (orite emp 2500)
    bir ay sonra ( boot error , shutting down) yazıyor ve kapanıyor tabikide bu kardeşim cd kutu ve garantisini kaybettiği için biz makinaya müdahele edemiyoruz veya gönderemiyoruz. interneti o kadar aradım ama ne driver ne proğram nede bu ürünün web sitesini bulamadım. teknik servisi dahil. bu konuda yardımı olabilecek tüm arkadaşlardan yardım istiyorum.
    ilginize şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: malinet2000

ya arkadaşlar bizim kanka bi tane aldı bundan (orite emp 2500)
    bir ay sonra ( boot error , shutting down) yazıyor ve kapanıyor tabikide bu kardeşim cd kutu ve garantisini kaybettiği için biz makinaya müdahele edemiyoruz veya gönderemiyoruz. interneti o kadar aradım ama ne driver ne proğram nede bu ürünün web sitesini bulamadım. teknik servisi dahil. bu konuda yardımı olabilecek tüm arkadaşlardan yardım istiyorum.
    ilginize şimdiden teşekkür ederim

cihazı biçimlendirmeyi denedinmi
  • hocam cihaza ulaşacak proğram yok biçemlendirmek veya içindeki proğramı yüklemem için biliyorsanız onlar için yardım istiyorum veya başka başına gelen varsa ne şekilde aştı sorunu
    bazen yere vurasım geliyor
  • cihazı pc ye takın.cihaz ayrı bir sürücü olarak pc nizde gözükecek.mausele üzerine sağ tıklayıp hızlı biçimlendir diyin düzelmesi gerekir
  • musti hocam maalesef zaten onu ilk olarak denedim cihazı görüyor biçimlendir diyince öle kalıyor bilgisyar anlaşılan bu olayı servis temizleyecek
  • Merhaba orite markasının neredeyse tüm ürünlerini satıyorum şuan mesala yeni kameraları modellerindende 3000 ve 3100 modellerindende geldi bugüne değin 2000den fazla satmışımdır genel problem ise şu içersindeki yazılım zaman ve kullanıma bağlı yığılmalardan kaynaklı çöke biliyor ve sd kart destekli cihazlar bir takım okuma sorunları yaşatıyor ama orite ucuz ve çok fonksuyonlu cihazlarda 1 numara kaliteye bağlı olarak şöle düşünün aynı özellikler

orite 100ytlse

cerative 150-170 ytl

sony 190-250ytl

apple ----düşünemiyorum bile
  • birde;

orite ürünleri hakkında dowloadlar ürünün italatçısı beyaz teknolojiden yapılıyo yardımcı olabilir

www.beyazteknoloji.com
  • sayıın arkadaşlarım ben oriteden şikayetçi veya kötü olduğunu idda etmiyorum lütfen çözüm bilen varsa yazsın.
    ben bugün servise gönderecem bi çözüm bulamadık
  • Uzun vadede büyük markalardan başka seçenek kalmıyor... Premier PMP-5121 vardı bende 1.5 sene kullandım 6 kez servise gitti 6. da adamlar kurcalanmış bu garanti dışı kaldı dediler dağıttım ben de 4 ay sonra iPod aldım...
  • bir söz vardı ucuz ürün olacak kadar zengin değilim die
  • Bugün emp 2400 modelini aldım. Bence çok güzel alet. Ama sanki dokunmatik tuşları fazla hassasmış gibi geldi. Bazen parmağımı değdirmeden bile algılıyor. Nasıl oluyor bilmiyorum, statik elektrik midir nedir? İşte bu yüzden firmware güncelleyim dedim ama ne kendi sitesi var, ne yazılım ismi veren site var. Ben bu firmware'i nerden bulucam?

Yine mp3 başlığında gezinirken böyle bir site buldum. Cihazı üretip çeşitli markalara satan ana firmaymış.
    http://melody11.en.ec21.com/product_detail.jsp?group_id=GC02042308&product_id=CA02042375&product_nm=MP3_with_Video_Audio_Play_and_Touch_BUTTON-2

Unutmadan, mp3 çalarken ritme göre oynayan çubukları nasıl kapatabiliriz? Onun yerine şarkı sözü veya id3 bilgileri gösterse çok daha iyi olur, ki klavuzunda örnek resimde şarkı sözleri görülüyor.

Ekleme:
    CD ile gelen video çevirici program sadece mp4 videolarını mı çeviriyor? Mpeg, divx filmlerde convert işlemini başlatamadım. Mp4'leri alete attığımda en boy oranı tutsa da kendi programıyla çevrilmeden izlenemiyor. Anlamadım gitti. Codec sorunu herhalde. Ancak kendi programıyla işlendikten sonra izlenebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 19 Şubat 2008; 16:07:45 >

• 320x240 olmasına dikkat et ayrıcxa ceviricegin videoda türkce karakter olmucak bende sorunsuz kullanıyorum izlemedigim video yok ayrıca beyaz teknoloji orite nin web sitesi birde bilgi olsun cihazın baska fireware yok tek sürüm bilginize
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.