Şimdi Ara

Orite PMP-400 sarj sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazla gelen convert yazılımıyla alt yazı gömebiliyorsun.dikkat etmen gereken şey filimin dosya adı ile altyazı dosyası aynı isimde olacak. ör: film dosyası abc.avi ise altyazı dosyasıda acb.str olacak ve film ile altyazı aynı klasörde olacak. ben divx filimlerimi bu şekilde altyazılı convert ediyorum.
  • şarj cihazı usb değil. ayrıca cihaz usb den şarj olmuyor.cihaz kapalıyken bilgisayara bağladığınızda çalışmıyor. cihazı açıp bilgisayara bağlamanız gerekiyor.
  • @yagiz_76 5-6 adet internetten .nes uzantılı oyun buldum ve bunları ilgili klasöre attım.oyunları çalıştırdı.ama cihazın tuş dizimi nedeniyle keyifli oynanmıyor bence.
  • video ya altyazi koymayi basardim ama bi sorun cikti. ornegin prison break ceviriodm. 350mb civari bi dosya.dosyanin 4 te 1 ine gelir gelmez failed werip kapatior surekli.o esnada altta calisan ff progunu acip sayisal degerlere baktim 17000-18000frame e geldiginde direk kapiyor war mi ayni sorunu yaşayan ya da yardımcı oabilecek
  • yaww şarj olayı doğru hiç bir zaman bende tam şarj olmadı... muzık parçalarında problem yok ... video dosyalarını ıleri geri yapabılıyormusunuz ??? yapıyorsanız nasıl yapılıyor biri yazsın ..
    ekran ayarı yok ya parlak ya değil ışığın durumuna gore değişiyor ... altyazı olayında problem yaşamadım çunku once bilgisyarda altyazıyı fılmın ıçın gomdum yoksa pek verım alamazsınız.. bu cihazı arabadan şarj edebilen var mıdır ??? ekitap olayını da anlayabilmiş değili ne tur dosyaları açıyor keşfedemedım ... yaww bu aletin tek guzel yanı tv den çekim yapabilmeniz orada kalitesi iyi ama aşırı ısınma oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: laguns

yaww şarj olayı doğru hiç bir zaman bende tam şarj olmadı... muzık parçalarında problem yok ... video dosyalarını ıleri geri yapabılıyormusunuz ??? yapıyorsanız nasıl yapılıyor biri yazsın ..
    ekran ayarı yok ya parlak ya değil ışığın durumuna gore değişiyor ... altyazı olayında problem yaşamadım çunku once bilgisyarda altyazıyı fılmın ıçın gomdum yoksa pek verım alamazsınız.. bu cihazı arabadan şarj edebilen var mıdır ??? ekitap olayını da anlayabilmiş değili ne tur dosyaları açıyor keşfedemedım ... yaww bu aletin tek guzel yanı tv den çekim yapabilmeniz orada kalitesi iyi ama aşırı ısınma oluyor..

video dosyalarını ileri geri sarmak için video izlerken fotograf cektigimiz tusa 1 kere basıyoruz ve ses çubugu maviye dönüyor. " >>| " tusuna basarak ileri " |<< " tusana basarak videolarımızı geri alabiliyoruz. 2x,4x,6x,8x secenekleri var :D. ekitap olarak da sadece .txt dosyaları açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfanatic35 -- 10 Ocak 2008; 18:57:58 >

• video da ileri geri yapilior ama mecbur kalmadikca yapmanizi onermem goruntu ileriden ses geriden gelebilior cunku once goruntu gelior sonra ses:D
    izlerken o durum olursa 1 2 sn arayla durdurup tekrar baslatirsan toparliyor
    bu arada alt yaziyi hangi progla gomuosn bende onu kullanayim bari bunun progdan hayir yok bana
  • bu arada laguns unda dedigi gibi arabada sarj etmek icin bi zimbirtisi war mi cakmak yerine takilacak bi zamazingo fln.yolculukta izlerim diye hayal kurmustum ama film izlerken maalesef sarj anca 2 3 saat gidior
  • e-book olarak .txt doyalarını açıyor ancak dikkat edilmesi gereken şey .txt dosyasının ANSI kodunda olması gerekiyor. unicode kodlu bir e-book (.txt) dosyasını denedim dosyayı okumadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FraDiavalo

video ya altyazi koymayi basardim ama bi sorun cikti. ornegin prison break ceviriodm. 350mb civari bi dosya.dosyanin 4 te 1 ine gelir gelmez failed werip kapatior surekli.o esnada altta calisan ff progunu acip sayisal degerlere baktim 17000-18000frame e geldiginde direk kapiyor war mi ayni sorunu yaşayan ya da yardımcı oabilecek

bende aynı sorunu yaşıyorum.yalnız evimdeki bilgisayarda var bu sorun.iş yerindekinde denedim 3-5 filmde sorun olmadı.ama bir iki filmde sorun yaşadım.failed verdi hata olarak.napçaz böyle?
  • beyler nasil yapilacak bu altyazi isi neden olmuor bu progla ne yapcaz hic mi bilen yok yaw:S
  • dün lost un 6 bölümünü ekleyerek ve altyazı gömerek kendi programı ile convert yaptım. 6 dosyayıda hiçbir problem çıkarmadan convert etti ve altyazıları gömdü. bence bilgisayarınızdaki convert yazılımı ve codecleri uninstal yapıp tekrar kurun belki sorun çözülebilir.
  • " yükselt " die bir bölüm var arkadaşlar ne işe yarıyor bilen varmı ?
  • o muhtemelen yarın öbür gün cihazı update etmek icin bir firmware yayınlanırsa kullanmak icin yapılmış
  • sizinkinden taşıma kılıfı çıktı mı?
  • arkadaşlar eğer cevirme progunuz altyazi gomme sirasinda failed veriorsa xvid4psp yi kullanin epeyce aradim su an elime gecenlerin en ii si bu ses kalitesi de cok ii pmp 400 in kendi proga gore
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_yassin

sizinkinden taşıma kılıfı çıktı mı?

bende yoktu taşıma kılıfı sizde varmıydı?
  • taşıma kılıfı hepsinde olur egert kutunda yoksa aldığın yere gidip iste vermek zorundalar
  • hepsiburdadan aldım:( yapacak bir şey yok gibi..cihazda kullanılmış gibi geldi bana ama yapcak bişey yok
  • arkadaşlar benimde bir pmp 400 var genelde memnunun ama tv den kayıtta siyah beyaz alıyor bunun bir ayarı yok mu yoksa özelliğimi bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.