Şimdi Ara

Orite PMP-400 sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben 3 gün önce PMP400 modelinde bir video player aldım ama sarj cok cabuk bitiyor internetde araştırdım bu konuda baska sıkıntı ceken varmı diye ama yok ayarlarına giriyorum pil tasaruf moduda yok
    sarj ettikten sonra toplam 3 saat gidiyo bu kadar kısa zamanda bitmesi normalmi yoksa geri vermeliyim.

Eğer bilgilendirirseniz sevinirim.

• normal muzık oldumu 5 saat olur o video da direk 3 saat civarı olur otekı markalar gibi 10 15 19 saat bekleme ucuz mal boyle oluyor bendede var ona benzeyen cunku
    quote:

Orjinalden alıntı: cad_kurdu

Arkadaslar ben 3 gün önce PMP400 modelinde bir video player aldım ama sarj cok cabuk bitiyor internetde araştırdım bu konuda baska sıkıntı ceken varmı diye ama yok ayarlarına giriyorum pil tasaruf moduda yok
    sarj ettikten sonra toplam 3 saat gidiyo bu kadar kısa zamanda bitmesi normalmi yoksa geri vermeliyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeen

normal muzık oldumu 5 saat olur o video da direk 3 saat civarı olur otekı markalar gibi 10 15 19 saat bekleme ucuz mal boyle oluyor bendede var ona benzeyen cunku
    quote:

Orjinalden alıntı: cad_kurdu

Arkadaslar ben 3 gün önce PMP400 modelinde bir video player aldım ama sarj cok cabuk bitiyor internetde araştırdım bu konuda baska sıkıntı ceken varmı diye ama yok ayarlarına giriyorum pil tasaruf moduda yok

Ya renkler cok acık cok fazla parlak biraz ayarlaı düsse belki fazla gider ama baya ayarlarını kurcaladım ama öyle ayarları bulamadım

• valla bu akşam iş çıkışı carrefour'a orite pmp 400 almaya gittim, bimekstenn.. adamlar ilgilenmedi diye almaktan vazgeçtim.. yazdıklarınızı görünce, "ohh bee" diyorum.. para biriktirip cowon alıcaz ozaman..
  • alakası yok arkdasım bir an evvel servise git bende orite 2400 modeli var ve sarjı 8 saat rahat rahat gidio ucuz malla alaksı yok bunun
  • arkadaslar bnde 1 hafta önce orıte pmp400 aldm ama sarj sorunu bndede var:( vebazı sarkıları acmıooooo
  • arkadaşlar ben orite pmp 400 aldım mp3 dinlerken 4-5 saatarası videoda 2-3 saat arası gidiyor. arkadaşlar elinde bunun xp driver cd si olan varmı bana verdikleri cd de sadece win98 kurulumu var xp de calıştıramıyom yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya hoca sende 200 ytl verdiğin okadar özelliğin olduğu bi aletten ne bekliyosun 20 saat falanmı çok kurcalamazsan şarkı geçişlerinide çok yapmazsan artı tuşlara basmadığında ekran ışığının kapanması ayarını yaparsan süre uzuyo ben kullanıyorum ordan biliyorum

bazı şarkılarıda açmama sebebi şarkıların isimleri
    türkçe karakter bulunan şarkıları açmıyo
    mesela

geçti dost kervanı olunca çalmıyo gecti dost kervani olunca çalıyo şarkı isimlerinde düzeltme yaparsanız çalar
  • selam arkadaşlar bende demet akalının ve bir kac sanat cının şarkılrını yükledim ama acmadın nedendir şimdide sagolun
  • TÜRKÇE KARAKTER KULLANMA MESELA Ç YERİNE C KULLAN Ş YERİNE S KULLAN BEN ÖLE YAPTIM ÇALDI TAMAM MI DENE BURA YAZ OLUP OLMADIGINI GRŞZ
  • selam arkadaşlar ben işi cözdüm şimdi şarkılar hepsini calıyor şarkılraın ismini degiştirdim ve memnunum şarz az gide bilir ama özellik cok ben tavsiye ederim
  • orite pmp 400 divx filmlerde altyazı açabiliomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dodo_ -- 8 Aralık 2007; 8:18:05 >
  • Bende 2 hafta önce orite emp 2500 almıştım ama aldığıma bin pişman oldum aldığım ilk cihazı eve getirdim açtım 2 tuşu basmıyo sıfır cihazın hiçmi kontrol etmiyolar anlamıyorum ki ertesin gün gittim sağlamıyla değiştim onuda 1 gün kullandım yine bir tuşü basmamaya başladı. Tekrar götürdüm cihazı adamlar cihazı denemek istediler cihaz açılmadı :S Şarjı bitmiştir şarja koyalım dediler şarj olmadı :S Sonra adam itiraf etti bu ürün çok geri geliyor bize sorunlu bunlar dedi sonra iade aldılar sunny nin çok güzel cihazları var onları tercih edeceğim .
  • anlaşılan pek iyi bi ürün değil bugün bimekste 170 yrl ye düşmüş ama değmez gibi görünüyor
  • selam arkadaşlar ben Orite PMP-400 nasıl oyun oyun yükleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Pmp 400 alt yazılı film açabiliyo. kutusunda gelen programlar video üzerine alt yazıyı gömüyo.
  • bunun driver ını nerede bulabilirim .. xp uyumlu elinde olan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsinler lütfen .. rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardust13 -- 5 Ocak 2008; 19:36:04 >
  • Bir arkadaşım da bu cihazdan Bimeks'ten aldı.. 1.5 ay kadar kullandı hiç memnun kalmadı (tuş ve pil sorunu) 100 liraya zararına sattı.. Bu tip cihazlarda biraz daha paraya kıyıp cowon veya creative gibi markalara yönelmek lazım..
  • arkadaslar bi kac sorum olcak dun aldim bu aleti.gercekten sorunlu bi alet turkce karakter takintisi fln... bir de bi arkdasim alt yazili film izlenio demis o nasil yapilior. prison break izlemek istiorm attim icine ama bi turlu alt yazi yok:S kitapçıkta okuduguma gore şarkı sozu fln da şarkı çalarken çalıormuş nasıl oldugunu bilen warsa anlatırsa sevinirm
  • Şarj cihazı usb mi?Eğer usb ise bir JXD şarj aleti bulun çünkü bu Orite PMP 400 alında marka basılmış bir JXD 638.JXD 1000 tanenin üzerinde cihaz satın alanlara ücretsiz olarak istenilen değişiklikleri yapıyor.Orite de böyle yapan bir firma.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.