Şimdi Ara

orjinal 4gb Sandisk M2 pspde takılma yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 2gb çakma var ve oyunlarda takılma oluyor bu karttada olurmu psp takma aparatı olucak

• m2 yi ms pro ya çeviren aparatı bulman çok zor ancak m2 yi ms duo ya çevirebilirsin ancak bu da psp ye olmaz micro sd yi ms pro ya çeviren aparat mevcut fakat ben bayaa araştırmama rağmen tahtakale de bulamadım. internetten getirtirim dersen olur. ayrıca micro sd nin de yanlızca 4 gb ını bulabilirsin tavsiyem orjinal 4 veya 8 gb sandisk ms alman orjinal sony den fiyat dışında bir farkı yok.
  • http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=56156

bu arkadaşın dukkanından alıcam psp lerre oluyor dedi ama bana takılma olup olmadığı önemli
  • Aynısını ben kullanıyorum. 4GB lık Sandisk M2 var ve aparatıyla psp ye takıyorum. Yaptığım testlerde okuma hızı 8 MB yazmaa hızı ise 3 MB civarında. Genel olarak oyunlarda takılma yok ancak bazı oyunlarda yavaşlık söz konusu. Ben de bunu karta bağlıyorum. Mesela full ISO gta ve full ISO midnight club oyunlarda 333mhz işlemci hızında bile bariz bi yavaşlık söz konusu. Okuma hızından kaynaklanıyor. Ayrıca sandiskin ultra II pro duo kartında okuma hızı 15 MB civarında. Gördüğün gibi 2 katı performans var. Ve bu kartla hiçbir oyunda sorun yaşamazsın. Söylediğim 2 oyun dışında çoğu oyunda bir yavaşlık hissetmedim. Ama benim içim hiç rahat değil tavsiye etmem alma. Bende değiştirecem yakında para bulursam.
  • sandisk magicgate supported ms

peki bu kartlarda takılma oluyormu
  • arkadasim nasil olsa ankaradasin.psp ni,istedigin dosyalari al gel hem bi cayimi ic hemde doya doya da butun ms lerle dene takiliyomu takilmiyo rahata er ya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

arkadasim nasil olsa ankaradasin.psp ni,istedigin dosyalari al gel hem bi cayimi ic hemde doya doya da butun ms lerle dene takiliyomu takilmiyo rahata er ya :D

kartı senden alıcam telefon var zaten bi kaç güne kadar ararım dosyaları neyde getircem kendi kartıma takıpmı yoksa cd ye filanmı atayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.