Şimdi Ara

Orjinal ayt matematik soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar son zamanlarda çok önüme çıkıyor bu kitap soruları da kaliteli geldi açıkçası alsam mi diye araştırırken kitapta çok yanlış var şeklinde bir yoruma denk geldim
    Daha önce kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir kitap önerir misiniz
    Ayrıca orijinal bilgi sarmal ve acil arasından bir seçim yapacak olsanız hangisinin ayt soru bankasını seçersiniz matematikten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zor bir kitap bence genel bir hakimiyetin olması gerek klasik bir örnek olacak ama olasılık sorusu integralle çözülebiliyor yani olasılık diye koymuşlar sadece ama soru integral kısmında olmalı eğer bir kez konuların üstünden geçtiysen alınabilir ama aşırı vakit alan soruları var ben 2 3 ünite kadar çözdüm sadece mavi ve kırmızı sorularına bakıyorum bence ağır sorular yani çözerken la bu kadarı da olmaz dediğin sorular ile karşılaşabiliyorsun bana da aynen böyle demişlerdi kitabı almadan önce ama almıştım pişman mıyım pek değil sorular cidden zor eğer zor sorulardan oluşan bir kitap arıyorsan doğru adres ama yok babacım ben sınav ayarında yüzeyim dersen acil daha iyi kesinlikle ek olarak sarmalın kolay olduğunu duydum hocam yani burada vereceğin karar tamamen senin durumuna kalıyor
  • Ben kitabı beğenmedim
    Acil 345 bilgi sarmal çözmediysen bunlardan birini al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 27 tane yanlis soru vardı yeni basımda düzeltildi pdf çözumleride var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.