Şimdi Ara

Orjinal Beats Hangi mağazada bulurum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Beats bydr.dre Mixr modelini almayı düşünüyorum D&R ve Teknosa mağazalarına sitesinden baktım.D&R'ın sitesinde da şekli farklı gösteriyor, örnek olarak sünger ince, b logosunun etrafı hafif metalik renkte.Teknosa'nın sitesinde sünger kalın ve daha mat, b logosunun etrafı da daha mat sizce hangi mağazaya gidip almalıyım ?.Yoksa internette fotoğraflar farklı olup aynı ürün müdür ?

• Fotoğraflar yanıltıcı olur, D&R'dan alabilirsin.
  • D&r pahali satiyor sipariş ile alma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce mixr nasıl bir kulaklık ?
  • eski seri ,yeni seriden olabilir o fark
  • mixr güzel kulaklık,hem katlanabilir,diğerlerine göre daha alınabilir, ses olarak daha önce kaliteli kulaklık kullanmadıysan tatmin eder ,eğer sıradan telefonlarda ve laptopda kullanacaksan tam perfonmans alamazsın,ben laptopta kullanıyorum sesi dinlenebilir , nokia n8(kulaklık sesi artırılmış) telefonda da fena değil , ama o gün arkadaşın apple 4 de denedim yok böyle bir ses dedim son sesi açamadım , htc nin beats destekli telefonlarında nasıl olur merak ediyorum ama deneyemedim çevremde kimsede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

eski seri ,yeni seriden olabilir o fark

eski seri yeni seri derken ?, D&R dan satılan Mixrlar yeni seri mi eski seri mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükBey

quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

eski seri ,yeni seriden olabilir o fark

eski seri yeni seri derken ?, D&R dan satılan Mixrlar yeni seri mi eski seri mi ?

eski seri beats monster yeni seri beats by dr.dre monster la beats ayrıldı eski seriler monster lı olan kulaklıklar.
  • arkadaş açıklamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.