Şimdi Ara

orjinal parfüm hangi siteden alınır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal parfüm almak için güvendiğiniz siteleri yazabilirmisiniz.

• mizu.com orjinal ve uygun fiyata parfüm satışı yapmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekinacar.com.tr
    sevil.com.tr
    hepsiburada.com
    mizu.com
    Ayrıca Kliksa ile Hızlı Al'ın da orijinal ürün sattıklarını düşünüyorum
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada (çoğunluğu buradan aldım memnun kaldım bazen uygun oluyor fiyatlar ama bu aralar uçtular)

Mizu (alışveriş yapmadım ama güvenilir olduğunu biliyorum)

Misspera (alışveriş yapmadım ama güvenilir olduğunu biliyorum)

Sevil (pahalı tavsiye etmem fakat tek avantajı şu denemediğin tester parfümlerden olanlardan sample olarak isteyebilirsin bu yönden avantajlı internetten sipariş geçmiştim ağzım laf yapar normalde 1 tane veriyorlarmış ben dedim burada mağaza filan yok başka parfümlerde merak ediyorum 6-7 tane koydular ama 3-4 günde kargoladılar siparişimi bide siparişimde fondöten çıktı ablamın arkadaşına verdim tek kullanımlıktı zaten bide hediye seçme hakkım vardı oje seçtim beyaz onuda ablamın arkadaşıan verdim)

Tekinacar (alışveriş yapmadım ama güvenilir olduğunu biliyorum + sevil ayarındadır pahalı ve tester filan isteyebilirsin)

Kliksa

Lidyana

vs. gider.

Sana tavsiyem Hepsiburada iyidir şaşma.

• Amerikadan bir arkadaşım eylülün 9 unda gelecek.istediğiniz Gerçek parfümleri amazon üzerinden alarak size getirebilirim.
  • buraya yazılan siteleri google dan araştır ve şikayetleri oku istersen bi önce.sonra kararını verirsin.
  • Mizu'dan almanı önermem,tamam parfümler orjinal ama bayat.hepsinin 30 ayı geçmiş oluyor ve orjinal kokusundan veya kalıcılığından eser yok.Ben tecrübe ettim,uzak durun benden söylemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mizu ve hepsiburada'dan aldım hep. hiç sıkıntı yaşamadım.
  • Kalıcı koku garantili kaliteli parfüm istiyen bizi tercih etsin https://www.sahibinden.com/s/NolsuopW bu fırsat kaçmaz kişiye özel parfüm üretilir mesaj atmanız yeterli olacaktır linkten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.