Şimdi Ara

Orjinal CS 1.6+8 oyun 5 EURO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assagidaki adresten 5 euro'ya alabilirsiniz,sabah 7de paypalla satin aldim 1 saat sonra orjinal steam keyi göndermisler mailime..

# Counter-Strike 1.6
    # Counter-Strike Steamworks Beta
    # Half-Life
    # Day of Defeat
    # Deathmatch Classic
    # Half-Life: Blue Shift
    # Opposing Force
    # Ricochet
    # Team Fortress Classic

www.g2play.net

• Opposing Force oynuyan varmıdır?
  • Çok ilginç, steamda böyle bi kampanya yok güvenilirmidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

Opposing Force oynuyan varmıdır?

En az Half life'ın kendisi kadar sevdiğim bir ek pakettir.Zamanında çok oynadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Çok ilginç, steamda böyle bi kampanya yok güvenilirmidir...

Evet dostum gayet güvenilir bir site ilk defa almiyorum buradan oyun cok iyi kampanyalari oluyor ayrica hala yoksa team fortresside kacirmayin derim..Opposing force icin türk serveri olan xkafe.net mevcut herzaman oynayacak birileri bulunuyor

• İlk olarak Steam'de böyle bir kampanya mevcut değil fakat zamanında bu şekilde bir kampanya olmuştu sanırım o ara toptan aldıkları paketleri şimdi satıyorlar.Olurda alıcak olursanız mutlaka diğer oyunlarınızdan ayrı bir Steam hesabınıza ekletin.

Ayrıca şunuda ekliyim bu site dolandırıcı çıkmasa bile olurda Valve bu olayı tespit ederse,elinizden hesabınızı alma hakkı sahip.Bu işe girişecekler hesabı veya 5 €'yu kaybetme riskini göze alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 18 Haziran 2009; 19:02:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

İlk olarak Steam'de böyle bir kampanya mevcut değil fakat zamanında bu şekilde bir kampanya olmuştu sanırım o ara toptan aldıkları paketleri şimdi satıyorlar.Olurda alıcak olursanız mutlaka diğer oyunlarınızdan ayrı bir Steam hesabınıza ekletin.

Ayrıca şunuda ekliyim bu site dolandırıcı çıkmasa bile olurda Valve bu olayı tespit ederse,elinizden hesabınızı alma hakkı sahip.Bu işe girişecekler hesabı veya 5 €'yu kaybetme riskini göze alsın.

Tamamen alakasiz teoriler bu yazdiklariniz.Türkiye'de media markt yeni acildi ama yasadigim yerde yillardir var adamlar durmadan oyunlari ucuzlatip satiyolar, simdi valve bunu tespit ederse ne yapacak benim hesabimimi kapatacak yoksa media marktimi uyaracak??Birakin bukadar süpeci olmayida bu firsatlari kacirmayin derim ben..

• Güzel fırsat ama keşke paypal hesabım olsada satın alabilsem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yabanci_ch

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

İlk olarak Steam'de böyle bir kampanya mevcut değil fakat zamanında bu şekilde bir kampanya olmuştu sanırım o ara toptan aldıkları paketleri şimdi satıyorlar.Olurda alıcak olursanız mutlaka diğer oyunlarınızdan ayrı bir Steam hesabınıza ekletin.

Tamamen alakasiz teoriler bu yazdiklariniz.Türkiye'de media markt yeni acildi ama yasadigim yerde yillardir var adamlar durmadan oyunlari ucuzlatip satiyolar, simdi valve bunu tespit ederse ne yapacak benim hesabimimi kapatacak yoksa media marktimi uyaracak??Birakin bukadar süpeci olmayida bu firsatlari kacirmayin derim ben..

Ya aslında saçma sonuçta Steam oyunları daha önceden satmış veya indirim için o firmayla anlaşmış. Firmanın elindeki keyler bitmeden herhangi bişey yapamaz sonuçta parasını almış cebine koymuş.. O saaten sonra kullanıcının suçu yokki,.. Bir de bu site hakkında bi yazı okudum aynı cdkey 2 kişiye satılmış, 2. kişi aktive edemiyomuş oyununu falan.. 1 tane buldum başkada sorun yok, CS kesinlikle alıcam akşama, bi sorun olmazsa yine yazarım buraya....

• Evet site sağlam çıktı 12 saatten fazla sürdü key göndermeleri ama geldi şuan yüklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 20 Haziran 2009; 15:51:17 >
  • Ben de ayrı bir hesap olarak alıcam, bakalım neler var.
  • burdan aldığımız hesapla left 4 dead oynayabiliyor muyuz? steam account gerekiyor sadece diye duymuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

burdan aldığımız hesapla left 4 dead oynayabiliyor muyuz? steam account gerekiyor sadece diye duymuştum.

Evet steamdan üyeliğiniz varsa gönderdikleri key ile aktive ediyosunuz, oyunu indirip giriyorsunuz.. Basit ve kullanışlı...
  • # Half-Life 2
    # Half Life 2: Lost Coast
    # Half-Life 2: Episode One
    # Half-Life 2: Episode Two
    # Portal
    # Team Fortress 2

Bu oyunlar da 14.94$ 'dan veriliyor. Sırf TF2 zaten Steamda 19.99$ galiba.

http://www.g2play.net/store/Half-Life-2-The-Orange-Box-Steam-Key.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

# Half-Life 2
    # Half Life 2: Lost Coast
    # Half-Life 2: Episode One
    # Half-Life 2: Episode Two
    # Portal
    # Team Fortress 2

Bu oyunlar da 14.94$ 'dan veriliyor. Sırf TF2 zaten Steamda 19.99$ galiba.

http://www.g2play.net/store/Half-Life-2-The-Orange-Box-Steam-Key.html

Steam bi ara indirimle aynı pakedi, 10$ a satmıştı.. TF2 için bile alınabilcek bi paketti, hemen kapmıştım

• quote:

Orjinalden alın

Steam bi ara indirimle aynı pakedi, 10$ a satmıştı.. TF2 için bile alınabilcek bi paketti, hemen kapmıştım

Ondan ben de zulaladım bi tane, hatta DH'a konusunu ben açmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alın

Ondan ben de zulaladım bi tane, hatta DH'a konusunu ben açmıştım.

Valla iyiki açmışsın bende senin konundan gördüm heralde, forumdan takip ediyodum görünce 1dk tereddüt etmedim alırken.. TF2 süper oyun, hala sıkılmadan oynuyorum..

• Fırsat devam ediyor, ben az önce 1 adet aldım.. Key bekliyorum 1-2 saate gelir...
  • çok güzel kamyanyamış valla her an düşünebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.