Şimdi Ara

Orjinal Djarum Black Nasıl Anlaşılır Beyler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
12.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ay önce bir paket almıştım daha 5 tanesini içtiysem içtim öyle bağımlısı falan değilim kokusu hoşuma gidiyor Hala aklımda bir soru işareti var,orjinali nasıl anlaşılır,barkoddan falan mı anlıyorsunuz? Ayrıca haftada bir kez içsek faranjit yapma ihtimali var mıdır?
  • Ciğerlerini kanatmadıysa orjinaldir.
    Dikkatli ol o sigara biraz zararlı diğerlerine göre
    Bi ara tek tük içiyordum bende ,fazlalaştırmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: LcK

Ciğerlerini kanatmadıysa orjinaldir.

Ağır olduğu gerçek,yalnız ''tadı kokusu'' ile orjinal olup olmadığını anlamak yerine,kutusundan,ne bileyim filtresinden anlamanın bir yolu yok mu? Kişiden kişiye değişir tat denen şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

quote:

Orijinalden alıntı: LcK

Ciğerlerini kanatmadıysa orjinaldir.

Ağır olduğu gerçek,yalnız ''tadı kokusu'' ile orjinal olup olmadığını anlamak yerine,kutusundan,ne bileyim filtresinden anlamanın bir yolu yok mu? Kişiden kişiye değişir tat denen şey.

Hocam bi yerden Türkiyede ki tüm djarumların sahte olduğunu okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sahte yada gerçek olduğunu anlamak zor bence.Bir bilen gelir belki konuya bende merak ettim
  • Fiyata göre sahte orjinal demek yanlış olur,sahtelerini 'orjinal' fiyatına satan (ya da tam tersi) yerler mevcut.
  • güncel. Haftada bir tane içilirse faranjit yapma ihtimali nedir?
  • Tobacco Shop ve Free Shop harici satan yerler sahte. Bilginize...

Orijinallerinde Amerikan ve Türk malı tütün kullanılırken, çakmalarında ne tütünü olduğu meçhul.

Tadı ve kalitesinden anlaşılıyor. Orijinali genzi çok yakmazken, sahtelerinde daha çok yakıyor ve uzunca süre damakta ve ağızda buruk bir tat bırakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Tobacco Shop ve Free Shop harici satan yerler sahte. Bilginize...

Orijinallerinde Amerikan ve Türk malı tütün kullanılırken, çakmalarında ne tütünü olduğu meçhul.

Tadı ve kalitesinden anlaşılıyor. Orijinali genzi çok yakmazken, sahtelerinde daha çok yakıyor ve uzunca süre damakta ve ağızda buruk bir tat bırakıyor.

Hocam her Tobacco Shop'ta bulunur mu,AVM'lerde var mesela? Yani resmi olarak mı satılıyor yoksa...?
  • quote:

quote:

Hocam her Tobacco Shop'ta bulunur mu,AVM'lerde var mesela? Yani resmi olarak mı satılıyor yoksa...?

Büyük AVM'lerdeki Tobacco Shop'larda bulabilirsin. Resmi olarak satanını henüz görmedim.

Türkiye'ye de Philip Morris getiriyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Büyük AVM'lerdeki Tobacco Shop'larda bulabilirsin. Resmi olarak satanını henüz görmedim.

Türkiye'ye de Philip Morris getiriyor diye biliyorum.

Babama sordum yok oyle bisi dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Djarum Black nickli arkadaş konuya bekleniyor
  • Djarum black tekel değildir hepsi kaçaktır , aldığın kişi tekin gibiyse biraz orjinaldir belki kopuk biriyse sahtedir.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 23 Temmuz 2013; 9:47:18 >
  • quote:

5 ay önce bir paket almıştım daha 5 tanesini içtiysem içtim öyle bağımlısı falan değilim kokusu hoşuma gidiyor Hala aklımda bir soru işareti var,orjinali nasıl anlaşılır,barkoddan falan mı anlıyorsunuz? Ayrıca haftada bir kez içsek faranjit yapma ihtimali var mıdır?

Edit:  Orjinal Djarum Black Nasıl Anlaşılır Beyler?

öncelikle orjinal pakedi bu şekilde içinde 12 adet var tadı buradakine göre çok daha değişik geldi bana ve kartonu 15 dolardı Utah'ta burada 8-12 lira arasına bir pakedini alabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeVeriyimAbime? -- 23 Temmuz 2013; 10:02:24 >
  • Bir arkadaşımdan duydum ve ben ona göre alıyorum, eğer nikotin veya herhangi bir değer yazıyorsa sahte eğer yazmıyorsa orjinaldir demişti ve hep ona göre aldım aldığım zamanlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: DogInWhite

Bir arkadaşımdan duydum ve ben ona göre alıyorum, eğer nikotin veya herhangi bir değer yazıyorsa sahte eğer yazmıyorsa orjinaldir demişti ve hep ona göre aldım aldığım zamanlarda

2 gun once duty free den aldim boyle yazdigin icin kontol ettim kartonun uzerinde de pakette de degerler yaziyor. Yanlis biliyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

quote:

Orijinalden alıntı: DogInWhite

Bir arkadaşımdan duydum ve ben ona göre alıyorum, eğer nikotin veya herhangi bir değer yazıyorsa sahte eğer yazmıyorsa orjinaldir demişti ve hep ona göre aldım aldığım zamanlarda

2 gun once duty free den aldim boyle yazdigin icin kontol ettim kartonun uzerinde de pakette de degerler yaziyor. Yanlis biliyorsun yani

Oha, desene ben 25-30 paket çakma djarum mu içmişim

Acaba endonezya üretimlerinde mi değer olmuyo bi bakar mısınız üretildiği yer neresi

• Made by pt djarum indonesia

• Orjinaller pıtır pıtır ediyor

• İcerken cıt cıt eder veya barkod numarasına bak 17,19 la bitiyosa orjinaldir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.