Şimdi Ara

Orjinal Dockers pantolon giyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz düğünlerde giymek için gömlek + dockers + kundura kombinasyonu yapmak istiyorum. Orjinal dockers pantolon istanbulda nerede bulabilirim ve fiyatı ne kadardır Ayrıca kalite yönünden nasıldır bu pantolonlar ?

• Dockers düğün için çok sportif kalır bence, altına da kundra facia olur. ykm mağzasından almıştım ben oldukça güzel bir pantalon. Kumaş kalitesi mükemmel, ne diz izi yapıyor ne ütü sonucu parlama vs. gerçi tersten ütületiyorum.
  • Dockers almak zorunda değilsin.
    Koton'a bakmanı da öneririm 70-100 arası değişiyor Dockers'ın pantolonları, Koton hemen hemen aynı mal 40-50 civarı.

Düğüne giyilmez o ayrı.
    Düğüne takım elbise veya en azından kadife ya da blazer ceket giyilir, altına da kumaş pantolon giyersin.
    LCW Chino gibi, Dockers gibi keten pantolonlar olmuyor pek ceket altına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Mart 2011; 13:23:42 >
  • Kumaş pantolon giymek istemiyorum. Yarı sportif yarı klasik bişey olsun yeter
  • Boyner'de de satılıyor. Pantolon fiyatları çok fiks değil 70'den 150'ye kadar yolu var.
  • Keten ceket,dockers gomlek ,dockers parlak kumas pantolon asics tiger spor ayakkabi. Cok guzel bir gorunum aliyor. Cok spor oluyor
  • kombinleri fotolu koyun da gorelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Malibu:.

kombinleri fotolu koyun da gorelim

Fotoğraftan ziyade nerede bulabileceğimiz ve fiyatı daha önemli
  • YKM'den ekstra %20-25-30 indirim kazanmak istiyorsanız konuma buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_47139822/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47139822
  • Merhaba arkadaslar;

Dockers Pantolonlar 49.90 TLhttp://www.giymix.com/DOCKERS-Pantolonlar-4990-TL,DP-15.html

Bunun uzerine foruma ozel sitemizde yapmis oldugumuz %25 indirim de mevcut, bence cok sicak firsat :)
  • Dockers iyi pantolondur. Dockers marka uyduruk ayakkabılarla karıştırmayın, ikisinin bir bağlanısı yok. Pantolon deyince akla Dockers gelir. Fakat kötü yanı fena halde alışkanblık yapar. Bir kere Dockers pantolon giyersen artık başka pantolon kesmez seni. İyisimi Dockers'a hiç bulaşmayın derim. 25 yıldır başka pantolondan zevk almıyorum.
  • Gri Dockers'im var.Ustune Blazer ceket giyersin.Altina da guzel bir ayakkabi cek.Dockers olur (Bence Fred Perry) guzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.