Şimdi Ara

ORJİNAL DUALSHOCK NASIL ANLAŞILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS2'ye Sony DualShock 2 Joystick Aldım...Satan Kişi Orjinal Olduğunu Söyledi...Orjinal veya Sahte Olduğunu Nasıl Anlayabilirim ?

• quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar PS2'ye Sony DualShock 2 Joystick Aldım...Satan Kişi Orjinal Olduğunu Söyledi...Orjinal veya Sahte Olduğunu Nasıl Anlayabilirim ?

Plastiginden bile anlasiliyor. Sana kaliteli gozuktuyse orjinaldir. O kadar sahtesini cikardilar ki artik sahtesi orjinalden ayirt edilemez olmaya basladi.
  • GaMeLeCtROniCa !

Haklısın zor anlaşılıyor ! Ben kendim zamanında şunu keşfetmiştim : Orjinal ps2 kolunun ortadaki kırmızı ışık lambası daha dikdörtgen oysaki çin malı olan 2. kalitele kolun daha kare Ama bunu farketmen için elinde orjinal kol olması lazım ki karşılaştrasın
  • Üzerinde SONY yazarsa orjinaldir.Gerisi sahtedir.En azından ben öyle biliyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Üzerinde SONY yazarsa orjinaldir.Gerisi sahtedir.En azından ben öyle biliyorum :D

Üzerinde Sony yazan bir joistik almıştım, orjinal kutusundaydı ama Playstation'ın içinden çıkan joistikle arasında çok büyük farklılık vardı. Dikkatli bakınca da X,Kare gibi butonların işaretleri tam ortalanmış değildi; hafif üste doğru kayıktı. Ağırlığı vardı PS'den gelen joistiğe göre ve butonların hepsi çok kullanışsızdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

quote:

Üzerinde SONY yazarsa orjinaldir.Gerisi sahtedir.En azından ben öyle biliyorum :D

Üzerinde Sony yazan bir joistik almıştım, orjinal kutusundaydı ama Playstation'ın içinden çıkan joistikle arasında çok büyük farklılık vardı. Dikkatli bakınca da X,Kare gibi butonların işaretleri tam ortalanmış değildi; hafif üste doğru kayıktı. Ağırlığı vardı PS'den gelen joistiğe göre ve butonların hepsi çok kullanışsızdı.

genelde yan sanayi diyorlar onaorjinal kolla oyun oynarken analog joyistikler çok hassas ve güzel ayarlanabilir.genelde fps oyunlarda bu daha iyi anlaşılır.yan sanayilerde çok kaba ve hissedilir derecede rahatsızlık verir.

• Bir de; çakmaların ışıkları orjinalinkine göre biraz daha sönük kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elimdeki Orjinalle Kablo Uzunluğunu Karşılarştırdım İkisininde Kablo Uzunluğu Aynı...
  • quote:

Yalnış tespit ! ! !

Şu anda piyasada, çakma diye tabir ettiğimiz SONY marka adı altında satılan kollar mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Yalnış tespit ! ! !

Şu anda piyasada, çakma diye tabir ettiğimiz SONY marka adı altında satılan kollar mevcut.

Teşekkürlker öğrenmiş oldum...

SONY kol alıcaksak SONY'nin kendi mağazalarndan tercih etmeliyiz..Ya da büyük teknosa medimark gibi yerlerden.
  • Valla ben hizlial'den sixaxis aldım,ve elimdeki eski kutu standartı olan sixaxisle karşılaştırınca,hizlialden aldığım çok adi geldi gözüme,var bir iş ama çözemedim.
  • Arkadaşlar PS2'nin Yanında Gelen Orjinal Joystick İle Karşılaştırdım...Yeni Aldığım Joystick Sahte Çıktı...
    Analog Işıgı,Sony Logosu,Plastik Kalitesi Çok Farklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 11 Nisan 2009; 23:35:27 >
  • Ben Ps1 zamanında beri onlarca kol değiştirmişimdir. Orjinal diye aldığım hiç birisi o kadar iyi değildi. Nerden aldığının önemi yok PSyi ilk aldığında verdikleri kol gibisini asla bulamıyorsun. En azından ben bulamadım. Ona en yakın kalite güzel markaların ürünleri. Örneğin Logitec çok güzel ürünler yapıyor. Konsolu aldığında verdikleri dışında ikinci sırada tavisem Logitec olur.
  • Orjinal kol'un ışığı daha canlı yanıyor,
    Tuş işaretlemeleri (X,O vs) daha kaliteli basım.Hepsi aynı orantıda ortalanmış,silik değil aynı tonda,
    Plastiği daha yumuşak,kaliteli ve genelde daha koyu renkte,
    Kolun köşelerinde girişinde perçinler kalıyor.Bunlar temizlense bile farkedilebiliyor..
    Ama arkadaşlarında dediği gibi çakmalar artık orjinal gibi oldular :)
    Bozulmadan anlaşılamıyor gibi..
  • ıYı kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar bir şey soracağım. Ben daha 2015 yılında PS2 aldım. Yanında bir tane standart siyah renkli ve bir tane de kırmızı renk orijinal kol geldi ancak kolların stickerlar'ı pürüzsüz kontrol edilemiyor. Yani arada takılıyor. Bu nedendir? Kol orijinal değil desem mağazadan aldığım PS1 kolundan çok daha iyi tuşları vesaire. Biri beni aydınlatsın lütfen.
  • Merhaba, Dualshock 3 arıyorum orjinal nerden alabilirim?
  • Ben geçen salı orjinal sıfır dual shock 2 aldım. İsteyen olursa resim atarım. Ama rahatlıkla söyleyebilirim ki piyasadaki dual shockların %90 ı sony logolu sahte

Ancak elinde anlıyorsun.

Ben şunu anladım stok yapmak lazım. Ds3 içinde ds4 içinde 2. Joystickleri orjinal bulmak lazım. 5 yıl sonra çok zor olur bulması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.