Şimdi Ara

ORJİNAL FİFA 14 ÇOK HANTAL [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar - arkadaşlarım artık sinirden kasayı dışarı atacağım - yardımlarınıza ihtiyacım var.

arkadaşımın i5 işlemcili 4 gb ramli nvidia 630 gpulu laptopunda fifayı oynarken 3DM versiyonu oyun süper akıcı , futbolcuların hareketleri falan hızlı oyun çok oynanabilir

Ancak benim İ7 3770 cpulu 8gb ramli asus GTX 680 4gblı sistemimde fifa oynamak kabus - OYUN orjinal ve logitech f310 gamepad ile kullanmaktayım

Ancak adamlar cok hantal - hareketleri cok yavaş ve ağır - gec tepki veriyorlar - sut cektıgımde bıle topun havada gidişini görüyorum , illaki bu sorunu yaşayıp bir şekılde cozen arkdaşlarımız vardır - lütfen bizlerede yardım edin oyunu oynayamaz oldum . oyun 60 fpsden aşşagıyada inmiyor yeterli fpsyi fazlasıyla alıyorum ancak cok hantal -

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi2ophrene -- 31 Ocak 2014; 10:44:27 >

• Schi2ophrene kullanıcısına yanıt
    oyunu sil baştan kur. sonra geforce experience programıyla optimum ayar yap. Akıcı oynarsın
  • egecano kullanıcısına yanıt
    ustam 4 kere sildim kurdum optimda yaptım ancak sorun aynı

acaba sorun windows 7 demı - win8 e mı gecsem ?

ve nvidia denetım masasında dikey senk acmayınca oyun hızlı oynanıyor ancak ekran cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dalgalanıyor goruntu kesılıyor - ancak dıkey senk acınca goruntu duzelıp oyun hantallşıyor lutfen yarım edın
  • yeterli fps alıyorsan senin internette sıkıntı olabilir.senin pc süper akıcı oynanan bilgisayar ile aynı modeme mi bağlı?
  • ustam bilgisayar fiber modeme bağlı - oyun resmen slow motion modunda - NVIDIA DENETIM MASASININ oyun ıcın en iyi ayarı nasıl yapılıyor acaba bana soylermısınız ?

şut çekiyorum en hızlı şekilde top havada efil efil suzuluyor sankı bır şey tutor topu yavas yavas gidiyor - adama calım atıcam tepki veremıyor gec algılıyor , adama markaj yapmaya basıyorum adam benı gecıp gıdıyor sonra ayak uzatıyor

dikey SENK . kapalı ıken oyun gayet akıcı - ANCAK GORUNTU DALGA DALGA

DİKEY SENK AÇIK - GORUNTU DUZGUN OYUN SLOW MOTİON
  • ekran kartın dektekliyorsa nvidia experience ten oyunları optimize edersin.arayüzü tr kolay yaparsın.
  • ustam onuda yaptım - ya ben bu gamepadden suphelenmeye başladım yoksa oyunda gram kasma falan yok - benı fıtık etti iyice - gamepad mi tepkisiz kalıyor acaba ?

klavye ile oynamak istiyorum yön tuslarını atayamıyorum
  • klavye ile oynayınca sorun devam ediyor mu?ben ek ayar yapmıyorum.gamepad ten girince gamepad ile klavye ile girince klavye ile oynuyorum.kontrolleri sıfırla yeni profil oluştur.
  • Schi2ophrene kullanıcısına yanıt
    online oynamadan evvel antreman moduna gir. orda herhangi bir kasma olmuyorsa sorun nettendir
  • oyunu baştan kur yada istersen oyun içi ayarlarından biraz hız konusunu falan arttırabilriisn maçlara girdiğin zaman da fast olmasına dikkat et oyun orjinal oyun sonuçta sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum sen ayarlarını yap bakalım.
  • Merhabalar,
    Vsync kapatınca akıcı oluyor demişsiniz. nVidia denetim masası görüntü ayarlarını;
    1) "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" olarak seçin. (olması gereken)
    2) FIFA14 Game Settings ayarlarında Vsync aktif edin fakat Frame Rate oranını No Limit yapın. (olması gereken)
    3) Oyun halen ağır ise Alt+Tab yapıp aşağı aldıktan sonra tekrar oyuna geçin.
    4) Düzelme yoksa; Denetim masası güç seçeneklerini Yüksek Performans olarak ayarlayın. (olması gereken)
    5) Çok çok nadir olsa da İşletim sistemi FIFA.exe uygulamasına Düşük İşlem Önceliği verebiliyor. Oyunu aşağı alıp Görev Yöneticisi "İşlemler" sekmesinden FIFA.exe ye sağ tıklayıp "Öncelik Ata" "Yüksek" olarak işaretleyip tekrar oyuna dönün.
    6) Gamepadden şüpheleniyorsanız en basit çözüm uygulaması klavyedir diyeceğim fakat, vsync kapatınca düzeliyorsa farklı bir sorun olabilir.
    7) Kritik ve uğraşı zor bir çözüm ise MSI Afterburner ile FPS 60 seçeneğine kilitlemek. (FIFA yoğun olarak normal sistem düzeninde zaten çalışmalıdır. Bu 3. parti programa ihtiyaç duyulması söz konusu değildir. Daha kapsamlı araştırma gerekmektedir. Uygulamayınız)

Üsttekileri es geçtiniz ve sorun halen devam ediyor ise, (öncesi kesin çözüm zaten ki format olabilir), alttaki tekraren driver kurulumunu gözden geçirin.
    *nVidia sürücülerinin hepsini silin ve yeni indirdiğiniz nVidia sürücüsünde sadece nVidia Driver (zorunlu) ve Phsyx Sürücüsünü kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 4 Şubat 2014; 15:31:45 >

• hocam çok teşekkür ederim psylsşımlarnız ve yardmlarınız ıcın eve gıdınce hemen deneyecegım

birde hocam bu logitech f310 gamepadler fifa 24 te sıkıntılıymış

bu sorunuda xbox 360 controller emulator ile ayarlayıp cozuluyormuş, rica etsem fifa 14 için xbox 360 controller emulotrun ayarları konudunda bana yardımcı olurmusunuz
    şimdiden cok teskkurler ıyı aksamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene

hocam çok teşekkür ederim psylsşımlarnız ve yardmlarınız ıcın eve gıdınce hemen deneyecegım

birde hocam bu logitech f310 gamepadler fifa 24 te sıkıntılıymış

bu sorunuda xbox 360 controller emulator ile ayarlayıp cozuluyormuş, rica etsem fifa 14 için xbox 360 controller emulotrun ayarları konudunda bana yardımcı olurmusunuz
    şimdiden cok teskkurler ıyı aksamlar

Benim bildiğim f310 lar resmî destekli ve kimsede bu güne kadar sorun göremedim. (Arkadaşlarım F510 ve F710 kullanıyorlar) Ne yazıkki gamepadlerden pek anlamıyorum. Zaten klavye takılıyorum ben :)
  • anladım hocam cok teskkur ederım suanda eve vardım f310da cok sıkıntı yasanıyormus fifa 14 te ben bu emuletoru denıyecegım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.