Bildirim
Orjinal film indirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iTunes iOS cihazları için
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş
Samsung kullanıyorum ve TV de kullanmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: strong485
quote:
Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş
Samsung kullanıyorum ve TV de kullanmak istiyorum
Şu an adı tam aklıma gelmedi ama adı N ile başlayan bir sistem var ama her cihaz desteklemiyor. Senin TV veya telefon destekliyorsa o sistem üzerinden film alabilirsin ama film temelli senin olmuyor. Yanlışım yoksa 24 saat içerisinde izlemem gerekiyor çünkü 24 saat sonunda film siliniyor. Yalnız Türkiye de film sayısı az. Güncellendikçe eklenen filmleri alabilirsin.
Aklıma geldi de Google Play markette film satmakta. Ama çözünürlükleri düşük olabilir o vakit TV de izlemek hata olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 16 Eylül 2016; 17:58:49 >
-
Bunun için Apple TV alman iyi olur. IOS sistemde direkt store'dan aldığın film ya da diziyi media player yoluyla izleyebilirsin. -
Tv içinse akıllı tvlerde Netflix üyeliği alıp orjinal film izleyebilrsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X