Şimdi Ara

ORJİNAL GRİ KASA K750İ, V3İ-MPX220 İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YILLARDIR MOTOROLA MERAKLISIYIM AMA ALMAK BİRTÜLÜ NASİP OLMADI.
    ORJİNALİ GRİ KASA OLAN K750 CEP TELEFONUMU TEMİZ V3İ VEYA MPX220 İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM. TELEFONUM ÇOK TEMİZ JOYSTİCK VE TUŞ TAKIMI 50 YTL KARŞILIĞI SONY YETKİLİ SERVİSİNDE DEĞİŞTİRİLDİ VE BUNDAN SONRA ASLA K750 LERDE YAŞANAN JOYSTİCK SORUNU YAŞANMADI. MAKİNANIN RESMİNİ EKLİYORUM. İLGİLENENLER MAİL ATIN GEREKİRSE TELEFONLAŞIRIZ.
    E-MAİL: alierbil74@hotmail.com
    İYİ GÜNLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyundai99 -- 26 Kasım 2007; 23:19:27 >

• takas etme bence.pişman olursun. o almayı düşündüğün teller k750i'den kötü bir kere. motorola'ya yaklaşma.
  • Kardeş bilgin olsun diye söylüyorum, mpx220'yi piyasada 150ytl'ye bulabilirsin
  • telefonumun çok iyi olduğunu biliyorum ama işte maymun iştahlılık değilmi?
    özellikle bu iki telefona karşı ilgim var. piyasada genelde 170-220 arasına gidiyor biliyorum ama takasa girmiyorlar kolay yoldan değiştireyim istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyundai99

telefonumun çok iyi olduğunu biliyorum ama işte maymun iştahlılık değilmi?
    özellikle bu iki telefona karşı ilgim var. piyasada genelde 170-220 arasına gidiyor biliyorum ama takasa girmiyorlar kolay yoldan değiştireyim istiyorum.

bence kapaklı alma kullanışsız oluyo z3 veya z6 öberiyorum sen bilirsin tabi
  • Kardeş git telefoncuya beğen en temiz mpx220'yi. K750 ile takas etcem de hemen atlar telefoncu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.