Şimdi Ara

Orjinal gt3 ve gt4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ps2 almak istiyorum ve bununla birlikte almak istediğim oyunlar gt3 ve gt4. Ancak sorun oyunları bulup bulamayacağımda. Eğer oyunların orjinallerini bulursam (çipsiz) ps2 alacağım. Aksi halde almayacağım. Bu oyunların full sürümlerini Ankara 'da ya da internetten temin edebileceğim bir yer var mı? Cevaplarınız için teşekkürler...

• gt4 ün Platinium versiyonu var 40 ytl mağazaları gez görürsün gt3 göremedim ama bu arada bence gt4 olduktan sonra 3 e hiç gerek yok birde gt3 birden fazla versiyonu var a-spec b-spec diye gt4 hepsi bir arada
  • Valla bakmadığım yer kalmadı.( ya da ben bulamadım:) Platinum versiyonun normalden farkı varmı? Varsa bildiğiniz bana söylerseniz sevinirim.tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkane -- 5 Ekim 2008; 17:00:42 >
  • Platinum ismi üzerinden 1-2 yıl geçip fiyatı ucuzlatılan oyunlara verilir,oyun içeriğinde bir fark yoktur.
  • Bilmiyorum benim gördüğüm tek fark kendi içinde çıkan replaylerde araba sağa sola çarparak gidiyor ama oyun içinde hiç hata görmedim gayet akıcıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.