Arkadaşlar Huawei p30 lite marka telefon almak istiyorum. 2. El veya yenilenmiş tel istemiyorum. Yurtdışı da istemiyorum. Orjinal, 2 yıl garantili nereden alabilirim? Bikaç yer var hepsiburada vs gibi sitelerde ama aşırı pahalı satıyorlar. 9000 tl civarı. Bu telefon o kadar etmez çünkü eski model. Satıcılar uyanıklık yapıyorlar. Telekomun sitesinde 3500 tl satılıyor ama ellerinde yokmuş. Ankara'da nereden bulabilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
orjinal huawei p30 lite almak istiyorum
-
-
yardımcı olmak isteyen arkadaşlar
merveb2002@hotmail.com buraya yazabilirler.
ilgilenirseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınmaz hocam bu telefon artık
-
Neden alınmaz?
Ben daha önce Huawei kullanmıştım, bu marka gayet sağlam. Hem arayüzü pratik hem de tasarım olarak gayet kullanışlı.
Evet, Huawei p30 lite eski bir model ama benim için özellikleri yeterli.
Google uygulamaları p30 lite'de mevcut. Bildiğim kadarıyla sonradan çıkan modellerde yok.
Gerçekten orjinalini bulursam almak istiyorum.
4 yıl önce üretilmiş bir telefonun sıfırına 9k para istedikleri için kimseyi uyanıkla suçlayamazsınız. Artık üretilmeyecek bir ürün. Antika kafasıyla düşünebilirsiniz. Zaman geçtikçe fiyatı artacak. Alınmama sebebi ise işlemcisinin ve yazılımının güncel olmaması. Bir müddet sonra " hangi uygulamaları kullandığınıza göre değişir " uygulamalar destek vermeyecek ve güncelleme almayacak. Ucuza alırım diye bakıyorsanız " 0 " kapalı kutu olarak bulmanız imkansıza yakın, olanlarda normal olarak pahalı.
-
Söylediğinizi anladım. Ama ben bu telefonu koleksiyon yapmak için değil kullanmak için alacağım. Dolayısıyla zaten bir kaç sene sonra yazılım güncellemesi almadığı için, belki benim işime yarayacak bazı uygulamalar yüklenmeyecek. O zamanda telefonun kullanım açısından bir anlamı kalmayacak.
Şu anda almak istememin sebebi, 2 veya 3 sene kadar kullanmak için. Bir de huaweinin başka bir modelini daha önce kullanmıştım, memnun kaldım. O yüzden huawei p30 lite almayı düşünüyorum.
Bir kaç sene kullanmak için 9000 tl bu telefona verilmez bence. Antika olarak almak isteyen olursa, alır elbette. Herkesin kendi tercihi.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Sıfır bulman imkansız.O yüksek fiyattan sıfır diye satılanlar da sıfır değil.İkinci el cihazı sıfır diye satıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- android telefonda video açılmıyor
- xiaomi batarya resetleme kodu
- miracast nasıl açılır
- wifi araması nedir
- huawei pro 70 ultra türkiye"ye ne zaman gelecek
- snapdragon 778g
- huawei mate x6 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X