Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık, Huawei p20 lite 4/64 Satın Al 15 Mayıs 2024 11:14 1 1 Satılık, Huawei p20 lite 4/64 Ağustos 2018 tarihinde almıştım, hanım kullanıyordu. Yeni telefon aldığımdan buna ihtiyaç kalmadı.Camın üst kısmında (fotoğraflarda görüldüğü gibi bir çatlak var, dokunmatikte v.s. sıkıntı yok, servise gösterdim dış camda çatlak var dedi) çatlak var, başka bir kusuru yok. Yanında sadece orijinal şarj kablosu ve şarj aleti verilecek, başka bir şeyini bulamadım evde. (Kutu, kulaklık v.s. yok)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK TECNO POVA 6 Pro 5G 12/256 (Meteor Grisi) & WOYAX BT KULAKLIK HEDİYELİ. Satılık, Huawei p20 lite 4/64 NOKIA C3-00