Şimdi Ara

orjinal işletim sistemini silip baskasını yükleme ??? acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimde orjinal işletim sistemine sahip bir laptop var ama format atmama izin vermiyo o yuzden orjinal işletim sistemini silip yenisini yuklemek istiyorum sizce nasıl yapabilirim ?

• Format atmama izin vermiyo derken?Sorunu tam olarak söylerseniz daha iyi olur. hata mesajımı yoksa sizden kaynaklı bir durummu?
  • Sanırım yeni aldın garanti dışı kalır diye flanmı sölemeye çalışıyorsun eğer öylese garanti dışı olur diye duydum ama illa format atcaksan çakma win7 yap bissürü crack -key var onları yap .
  • yok arkadaslar laptop format ihtiyacı duydu bende herhangi bi format cdsinden format attım ama pc acılınca bi yukleme oluyor ve içinde yukledigim hersey siliniyor pc tekrar res atıyor tekrar aynı işleme geri donuyor . bende laptopun orjinal surumunu silip baska bir format cdsi ile format atmak istiyorum sizce nasıl yapabilirim .
  • fotoğrafını çekip buraya ekleyebilirmisin tam anlayamadım sorunu.
  • su an iş yerindeyim o yuzden cok detaylı olarak anlatamıyorum ama siz bna orjinal işletim sistemini silip format atmayı anlatırmısınz ??
  • Son bir şey sorayım ona göre yardımcı olalım.İşletim sisteminiz hangisiydi.XP,Vista yada Windows 7?
  • marka model ve işletim sistemi nedir.yüklemek istediğiniz işletim sistemi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumbel

merhaba arkadaslar elimde orjinal işletim sistemine sahip bir laptop var ama format atmama izin vermiyo o yuzden orjinal işletim sistemini silip yenisini yuklemek istiyorum sizce nasıl yapabilirim ?

Format atarken c yi silince silinir diye biliyorum ben orjinal e falan bakmaz :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.