Bildirim
Orjinal Lisans Yaması [ PES 09 ] (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: piyanisteto
bu dosyaları nereye atıyoruz?
en başta yazıyor zaten, Rar'dan çıkanları Belgelerim-Konami-Pro Evolution Soccer 2009-Save dosyasının içine atın. -
arkadaşım bende 1.30 yüklü.... onun üstüne bunu yaparsam logo isim vs..değişecek sadece ve sorun olmayacak değilmi? Doğru mu anlamışım sonra papaz olmayalım -
dostum erdi hüseyin falan bişeyler çıktı senin profiller......ben sadece logo extra takımlar takım ismi sanıyodum bunu...allahtan yedeğini almışım....Şimdi söyle bana senin profillerin olmadan sadece diğerlerini nasıl yüklicem ben arkadaşım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Napolit@n
dostum erdi hüseyin falan bişeyler çıktı senin profiller......ben sadece logo extra takımlar takım ismi sanıyodum bunu...allahtan yedeğini almışım....Şimdi söyle bana senin profillerin olmadan sadece diğerlerini nasıl yüklicem ben arkadaşım..
Link yenilendi. Bide yeni koydugum dosyayı dene. -
benim oyunu yeniden kurmam imkansız setup u silindi..(korsan reloaded sürümü bu arada bendeki)
default haline getirmek için ne yapılabilir olurya bi sorun oldu..yamaları baştan yapmam lazım ne yapılabilir...
Kurdumbu sefer master lig lig kupa seninkiler..ayrıca yapılanlar bölümünde maşallah her görevi yapmışın sen
ve attığın golüde izledim güzelmiş..benimkiler yok tabi... Bak şöyle yapalım benimkilerin yedeği var ne olsa..benim yedeğin içinde hangi dosya lig kupa-master lig-tekrar oynatıcı ve yapılanları gösteriyor o dosyaları atsam olmaz mı bunu yaptıktan sonra onun üstüne?
bunu kurunca üstüne yazılsınmı diye bişey geliyor evet diyorum ona hayır desem olmaz mı acaba?
bu arada ben sadece 1.30 yükledim herkes
sırasıyla 1.10 1.20 1.30 ve 1.40 güncellemesi(1.30 için) yüklersem daha sağlıklı olur diyor doğru mu..
yani sadece 1.30 yükleyince ne oluyor hepsini yükleyince ne oluyor..bende 1.30 ve 1.40 var sadece cevaplarsan sevinirim saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 27 Nisan 2009; 0:06:52 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Napolit@n
dostum erdi hüseyin falan bişeyler çıktı senin profiller......ben sadece logo extra takımlar takım ismi sanıyodum bunu...allahtan yedeğini almışım....Şimdi söyle bana senin profillerin olmadan sadece diğerlerini nasıl yüklicem ben arkadaşım..
Benim gollerin de üzerine yazılmış birkaç tanesiNeyse ki 50 video kaydının 50'sini de doldurmuştum, arkadaş o kadar kayıt yapmamış
Madem konusu açıldı, bir soru da ben sorayım. Bu 50 replay kaydı hakkımızı yükseltemiyor muyuz? Oyunu yüklediğim üçüncü gün dolmuştu zaten 50 kayıt yeri. Şimdi sıradan kaydediyorum üstüne. Güzel goller, hareketler gitmesin istiyorum. Zaten rutin bir oyun anlayışım olmadığından üç golün ikisi acaip, absürd oluyor. Kaydedip tekrar izleyip elemanları sinirlendirmek hoşuma gidiyor. Bilen varsa yardım. Yoksa da canınız (cehenneme demicem tabi) saolsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X