Şimdi Ara

Orjinal mi acaba Asus GTX 560 TI DC2 ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu uzar gider :) bütün fake ürünler bu konu altında toplanır :)
  • ust konu olsun bence
  • ben konuyu açan arkadaşa hak veriyorum o beni ne kadar sevmesede :) sonuçta kutusuna bakarak alıyosun ve kısmen farklı ürün çıkıyor + programlada bakıp o değerleri görünce gayet haklı bir tepki vermiş şunuda unutmamak lazım kartın bizdeki hali halen asus global'da yok :) ya gerçekten update edilmiyor yada gerçekten böyle bir kart yok :D
  • O nasıl bir bracket öyle bildiğin düz metal koymuşlar ızgara bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

O nasıl bir bracket öyle bildiğin düz metal koymuşlar ızgara bile yok.

zaten o bracket+vga+metal aparat yüzünden oldu bunların hepsi :D
  • Arkadaşlar toparlamak gerekirse, öncelikle Asus'u veya Vatan'ı suçlamanın hiç bir manası yok. Ama kartta gariplikler var, bunlar

1. Kartın kutusu açıldığında bu şekilde durması gerekirken, bizdekiler etrafındaki metal plaka yüzünden o yuvaya sığmıyor. Asus bu üründe anti-statik poşet kullanmazken bizdekiler yuvaya sığmadığından

alakasız durmasın denerekten sanırım poşetlenerek kutuya konulmuş. Kart içerisinde şu fotoğraftaki aksesuarlar yok, güç kabloları ve dvi-vga dönüştürücü. Kartın pci-e bağlantı bacaklarında ve dvi çıkışlarına koruyucular var, ve tabiki bizlerde yok:)

Orjinal mi acaba Asus GTX 560 TI DC2 ?

2. Nvidia'nın referasn dizaynından bile vga çıkışı yok bu kartta, Asus'un dünyada satılan hiç bir 560 ti serisinde de yok. İnternetten bir tane fotoğraf yada yazılı özellik bulamadım. Sanki kart üzerindeki braket burada acemice takılmış gibi. Allah aşkına şu

vidalara bakın, Asus'ta böyle evde monte edilmiş hissi veren bir ürün olabilir mi yahu? Kart yeni revizyonda olamaz çünkü üzerinde rev 1.0 yazılı.

3. Kartın performansında bir sorun yok sanırım. Olması gerektiği gibi çalışıyor. Velakin board üzerinde işlem görmüş izlenimi veren bu kartın ileride sorun çıkarma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52FA4E8AC -- 23 Ocak 2013; 20:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: Yeosol

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

sahte asus olduğunu sanmıyorum revizyonu değişik olabilir.

Ekran kartını revize eden, kutusunu mu revize edememiş acaba?

kart şu linkten alındı

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tdci2di1gd5-gtx560-ti-directcu-ii-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63686

Böyle revize olmaz olsun
    DDR5 yerine DDR3
    384 Shader yerine 128 Shader var
    384 bit gözüküyor, belki buna sevinmeliydim :D

bellek yongaları amd logolu olan çin üretimi nvidia kartlar vardı böyle bişey olmasın sakın..

ahahah bu ne ya rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: tripledes

Arkadaşlar toparlamak gerekirse, öncelikle Asus'u veya Vatan'ı suçlamanın hiç bir manası yok. Ama kartta gariplikler var, bunlar

1. Kartın kutusu açıldığında bu şekilde durması gerekirken, bizdekiler etrafındaki metal plaka yüzünden o yuvaya sığmıyor. Asus bu üründe anti-statik poşet kullanmazken bizdekiler yuvaya sığmadığından

alakasız durmasın denerekten sanırım poşetlenerek kutuya konulmuş. Kart içerisinde şu fotoğraftaki aksesuarlar yok, güç kabloları ve dvi-vga dönüştürücü. Kartın pci-e bağlantı bacaklarında ve dvi çıkışlarına koruyucular var, ve tabiki bizlerde yok:)

2. Nvidia'nın referasn dizaynından bile vga çıkışı yok bu kartta, Asus'un dünyada satılan hiç bir 560 ti serisinde de yok. İnternetten bir tane fotoğraf yada yazılı özellik bulamadım. Sanki kart üzerindeki braket burada acemice takılmış gibi. Allah aşkına şu

vidalara bakın, Asus'ta böyle evde monte edilmiş hissi veren bir ürün olabilir mi yahu? Kart yeni revizyonda olamaz çünkü üzerinde rev 1.0 yazılı.

3. Kartın performansında bir sorun yok sanırım. Olması gerektiği gibi çalışıyor. Velakin board üzerinde işlem görmüş izlenimi veren bu kartın ileride sorun çıkarma ihtimali var.

vidaların hiç birisinde çizik yok. hepside gayet güzel o resimdeki gibi duruyor gecenin 4 ünde 5800 la çekmenin verdiği bir problem vidalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Aldığınız kart sonradan çıkan 448 core dc2 modeldir.
    Normal gtx 560da 2 dvi var evet,fakat o aldığınız normal gtx560dan %30 kadar performanslı harika bir kart,ve eski kutu kullanılmış olabilir.

Zannetmiyorum.

GTX 560 ti 448 core.

Sahte denilen Kart

gpu kodları bile farklı gf110 - gf114

• quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tripledes

quote:

324 tl ye aldım bende 560ti ımı kutunun üstünde vga+dvı+hdmı çıkışı olduğu yazılı ayrıca ac3 hediye çıktı gayette güzel ultrada oynayabiliyorum herşeyi.

Asus'un vga çıkışlı 560 ti ekran kartı yok, isterseniz çizgi'ye bir mail atın sorun. Kutunuzun üzerinde yazana dikkatlice bakarsanız dönüştürücü aparatla vga çıkışı elde edilebildiğini göreceksiniz.

hayır kutunun üstünde direkt yazıyor 1xVGA 1xDVI 1xHDMI çıkışlı diye. Arka tarafında.

ASUS ' un VGA girişli bir 560 serisi ekran kartı yok . GLobal siteden kontrol edin isterseniz ? Kart sahte

Kart sahteyse nasıl bu kadar performans alabiliyorum ki? çizgiye mail atacağım şimdi bakalım.

edit: şimdi kutuya tekrar baktım evet doğru kutunun üstünde vga girişi yokmuş. ne yapmamı önerirsiniz? kartı 30 aralıkta vatandan almıştım.

şimdi fark ediyorum benim kartın üstündeki o demir çıkıntı başka hiç bir 560ti da yok. kartta kesinlikle bir yamukluk var.

girişlerin oldugu yerde hava girişi olması lazım yanmaz mı bu kart?

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

ibretle takip ediyorum konuyu

bu arada özellikler marka modele ülkeye göre değişebilir eyvallahta o arka plada ızgara olmadan olmaz, birde o üstteki parça ne boşta duruyor soğutucuya bir dayanak gibi görmedim ben

acaba kasanın yan kapağına falan mı deymesini sağlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FyCum

Arkadaşlar sonunda distirbütör'le konuyu telefonda konuşabildim ve kendilerine aynen olayı anlattım ve onlarda ürünün seri numarasını kontrol ettiler ürün ASUS'dan direk olarak getirdildiğini sahte ürün olmasının kesinlikle mümkün olmayacağını belirttiler ürün aracı olmadan direk olarak Mersa(Penta)'nın distribütör'lüğünde ASUS'dan alınan bir ürün ve garantisi devam etmekte üründeki görünüş farklılıkları (çıkışlar ve metal parça) ise söyledikleri ise ürünün farklı bir revision olabileceğini bu tarz şeylerinde sıksık olduğunu(sadece ekran kartında değil diğer oemlerdede olduğunu söylediler).kısacası bir sıkıntı yok keşke konuyu açan arkadaş benim yaptığım bağlantıları yapıp distribütörü arama zahmetine girip ürünü onaylatıp daha sonra böyle bir konu açsaydı :)

NOT: Henüz bu distribütörlerden gelen ASUS marka sahte bir ürün yok :)

böyle revizyonmu olur gddr5 yerine gddr3 ramleri var

• kart sahtemidir değilmidir buna yorum yapmıcam artık fakat şunu söyleyebilirim bugün vatan oem'de çalışan arkadaşımla konuştum bütün mağazlarda bu karttan 100lerce stock olduğunu ve bir okadarda sattıklarını söledi satışıda hızla devam etmekteymiş :) eğerki kart sahte vs çıkarsa çok enteresan mevzular olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

Arkadaşlar sonunda distirbütör'le konuyu telefonda konuşabildim ve kendilerine aynen olayı anlattım ve onlarda ürünün seri numarasını kontrol ettiler ürün ASUS'dan direk olarak getirdildiğini sahte ürün olmasının kesinlikle mümkün olmayacağını belirttiler ürün aracı olmadan direk olarak Mersa(Penta)'nın distribütör'lüğünde ASUS'dan alınan bir ürün ve garantisi devam etmekte üründeki görünüş farklılıkları (çıkışlar ve metal parça) ise söyledikleri ise ürünün farklı bir revision olabileceğini bu tarz şeylerinde sıksık olduğunu(sadece ekran kartında değil diğer oemlerdede olduğunu söylediler).kısacası bir sıkıntı yok keşke konuyu açan arkadaş benim yaptığım bağlantıları yapıp distribütörü arama zahmetine girip ürünü onaylatıp daha sonra böyle bir konu açsaydı :)

gddr3 olarak alınan screenshot da sorun var ben ve bir arkadaş daha gpuz resimlerini koyduk kendi bilgisayarımızdan konun 2. sayfasında onlara bakarsan kartın teknik özelliklerinde sıkıntı olmadığını anlarsın.

• quote:

quote:

quote:

gddr3 olarak alınan screenshot da sorun var ben ve bir arkadaş daha gpuz resimlerini koyduk kendi bilgisayarımızdan konun 2. sayfasında onlara bakarsan kartın teknik özelliklerinde sıkıntı olmadığını anlarsın.

kendi aldığım ss'dir.

http://tinypic.com/r/2ic88kn/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisMortis -- 23 Ocak 2013; 21:22:23 >

• quote:

vidaların hiç birisinde çizik yok. hepside gayet güzel o resimdeki gibi duruyor gecenin 4 ünde 5800 la çekmenin verdiği bir problem vidalar.

Hocam sorun "vidalanması", vidaların temizliği değil:) Elle vidalamışlar o kasayı resmen baskılı devreye.
  • çıkışların simetrisini ayarlayamamışlar :d
  • quote:

Kart sahteyse nasıl bu kadar performans alabiliyorum ki? çizgiye mail atacağım şimdi bakalım.

edit: şimdi kutuya tekrar baktım evet doğru kutunun üstünde vga girişi yokmuş. ne yapmamı önerirsiniz? kartı 30 aralıkta vatandan almıştım.

şimdi fark ediyorum benim kartın üstündeki o demir çıkıntı başka hiç bir 560ti da yok. kartta kesinlikle bir yamukluk var.

Bu kart nasıl sıcak havayı dışarıya üflüyor ayıptır sorması?Izgara yok.Kartı iade etmenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Bu kart nasıl sıcak havayı dışarıya üflüyor ayıptır sorması?Izgara yok.Kartı iade etmenizi tavsiye ederim

70 dereceyi geçmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ibretle takip ediyorum konuyu

bu arada özellikler marka modele ülkeye göre değişebilir eyvallahta o arka plada ızgara olmadan olmaz, birde o üstteki parça ne boşta duruyor soğutucuya bir dayanak gibi görmedim ben

acaba kasanın yan kapağına falan mı deymesini sağlıyor?

yok ya çok saçma bence. ben alsam bu kartı anında sökerdim, estetik değil bir kere, işlevsel olmadığıda ortada. sökün onu sökün

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.