Şimdi Ara

Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TFF'de çalışan bir yakınımdan hediye olarak geldi UEFA EURO 2016 milli takım futbolcuları için hazırlanmış eşorfmandır, giyme fırsatım olmuyor olmazda :) , ürün orijinal Nike olmakla beraber hiç kullanılmamıştır bedeni Large ama çok şişman olmayan XL bedenlere de rahat olur. Fiyat olarak 100 değil 80 lira net istiyorum pazarlık söz konusu değil pazarlık kısmını çıkartıp fiyat biçtim, benzer ürünler mağazalarda 210 tl den başlıyor bunu da unutmadan karşılaştırma yapınız. Takasta mantıklı sağlıklı ve işime yarayabilecek ürünlerle olur. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Türkiyenin her yerine kargo ile gönderilir, her zman ki gibi önce havale sonra kargo şeklinde Ankara içinde uygun zamanda elden teslim edilebilir.
     Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016 Orjinal Nike eşorfman/ TFF'DEN HEDİYE UEFA EURO 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oNuR0675 -- 6 Mayıs 2016; 11:21:14 >

• Sırtında efes olmasaydı iyiydi, kaçırmazdım. Güzel ürün güzel fiyat , hayırlı satışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Sudan ucuz hayırlı satışlar hocam

• teşekkürler
  • Satıldı mı?

• satılmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.