Şimdi Ara

LG G6 / Kutu / Şarj cihazı / Kulaklık / Fatura /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
2
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba, yurt dışından Xiaomi mi9 aldığım için Türk Telekom'dan fatura üzerine aldığım LG G6 Metalik renkli telefonumu satıyorum. Telefonu aldığımdan bu yana sürekli 3-4 ayda bir değiştirmek kaydıyla hep silikon kılıf ve kırılmaz cam takarak kullandım. Nokta çizik veya hata mevcut değil, arızalı hiçbir donanımı yoktur, şarjı bile ilk gün ki gibi sağlıklı gün boyu gidiyor, kamerası fotoğraf ve videolarda harikalar yaratıyor gece fotoğrafları dahil en son çıkan telefonlarla yarışır o yüzden biraz telefonumdan ayrılmam zor oldu. Cihazın kutusu faturası şarj cihazı orijinal kulaklığı kutusundan hiç çıkarmadım bile o kadar temiz. Fiyat olarak 1200 TL düşünüyorum, Ankara'dan almak isteyenlere elden teslim edebilirim bakıp görüp deneyerek mesajda anlattığım kadar temiz olduğunu da anlarsınız alırken, şehir dışından alacak kişiler için önce havale sonra kargo şeklinde ülkenin her yerine gönderim yaparım.

LG G6 / Kutu / Şarj cihazı / Kulaklık / Fatura /LG G6 / Kutu / Şarj cihazı / Kulaklık / Fatura /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oNuR0675 -- 1 Aralık 2019; 23:12:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.