Şimdi Ara

orjinal oyun aldım bir sorunum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bioshock 2 aldım teknosadan 3 gün oldu sanırım. Öncelikle oyuna giriyorum windows live otomatik giriş yapıyor zaten sonra bir hata veriyor tekrar ana menüye dönüyor oyuna giriyorum belli bi yerden sonra oyundan atıyor çalışmayı durdurdu hatası ile tekrar kurmayı denedim ;fakat bir şey değişmedi yine aynı hata eksik dosya mı olabilir acaba bilgisayarım gayet iyi gt 630m 2 gb ekran kartı i5 işlemci 6gb ram yeterli diye biliyorum lütfen yardım edin

• hala güncel yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan9999

bioshock 2 aldım teknosadan 3 gün oldu sanırım. Öncelikle oyuna giriyorum windows live otomatik giriş yapıyor zaten sonra bir hata veriyor tekrar ana menüye dönüyor oyuna giriyorum belli bi yerden sonra oyundan atıyor çalışmayı durdurdu hatası ile tekrar kurmayı denedim ;fakat bir şey değişmedi yine aynı hata eksik dosya mı olabilir acaba bilgisayarım gayet iyi gt 630m 2 gb ekran kartı i5 işlemci 6gb ram yeterli diye biliyorum lütfen yardım edin

Klasik olacak ama driverları güncellemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin kaldırmasa bile öyle bir sorun yaşamazsın. Hatayın tam olarak yazarsan daha iyi yardım edebilriz.
  • farklı bir hata değil işte çalışmayı durdurdu diyor kapanıyor kendi kendine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun yükleyeceğim ama..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.