bu hamachi ile oynama hikayelerinden sonra ciddi ciddi pes orjinal almayı düşünmeye başladım. almadan önce merak ettiğim birkaç konu var. cevaplarsanız sevinirim.
1- lag durumu nasıl (internet hızınız kaç/ 1024/1024 quiknet internetim ile tahminen ne kadar lag olur) 2- eğer varsa lag oyunu etikiliyor mu? online oyun elbette kafe de oynama tadını vermez ancak lag oyunun zevkini kaçırıyor mu yoksa maçı etkilemeyen ufak tefek şeyler mi laglar? oyundan caydırıyor veya orjinal alındığı için pişman ettiriyor mu? 3- 2vs2 maçlarda daha fazlı mı oluyor lag? 4- yabancılarla oynarkenki lag ile Türkiye içi oynarken ki lag arasında fark var mı? 5- server dolulukları nasıl? Türk oranı nasıl? ps3 vs pc maçı yapma imkanı var mı? 6- rakip bulmak kolay mı? 7- legends modu tanıtıldığı kadar zevkli mi?
şimdiden teşekkür ederim.
usta ben amerikada yaşıyordum bundan az zaman önce ve 9 mbit internet vardı gene de inanılmaz kötüydü kalite havada uçan toplar bi anda kaleye giren goller falan ama ben xbox ta denedim dier soruların cevabını tam olarak bilmiyorum ama online rezalet sadece onu biliyorum. Online için fifa 09 kesinlikle ama arkadaşlarla pes
quote:
Orjinalden alıntı: eko2005
usta ben amerikada yaşıyordum bundan az zaman önce ve 9 mbit internet vardı gene de inanılmaz kötüydü kalite havada uçan toplar bi anda kaleye giren goller falan ama ben xbox ta denedim dier soruların cevabını tam olarak bilmiyorum ama online rezalet sadece onu biliyorum. Online için fifa 09 kesinlikle ama arkadaşlarla pes
ben bu hamachi olayıyla oynuyorum bugünlerde. host olduğum zaman evde oynarmış gibi oluyor. client olduğumda laglar artıyor ve can sıkıcı hale geliyor. bi anda kaleye giren golle şuana kadar 1 kere karşılaştım (çok fazla oynamamış olmamın da tabiki etkisi var). cevabın için çok teşekkür ederim. pc ve ps3 kullanıcılarının da görüşlerini aldıktan sonra karar veririm artık.
yok mu hiç yazıcak birşeyi olan. bugün yarın almayı düşünüyorum. yorumları merak ediyorum
1- lag rezalet. 1024kb ttnet var bende. ama almanyadan girenlerde 16mbit falan bağlantı varmış onlarda pek sorun yok. 2- evet pişman ettiriyor. keyif olsun diye aldım sinirden monitöre kafa atıyordum. santrayı yapıyorum ardından gördüğüm şey yediğim gol oluyor. 4-5 kez oldu bu bana. şimdiye kadar da yaklaşık 10 maç yapmışımdır. 3- denemedim cevap veremicem. 4- hemen hemen aynı.yurtiçi biraz daha rahat. 5- öyle aman aman dolu değil serverlar rahat. türkler var baya. ingiliz 7 idi sanırım orda baya var. 6- quick match var anında bulabilirsin. 7- bunu da denemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: feverfire
1- lag rezalet. 1024kb ttnet var bende. ama almanyadan girenlerde 16mbit falan bağlantı varmış onlarda pek sorun yok. 2- evet pişman ettiriyor. keyif olsun diye aldım sinirden monitöre kafa atıyordum. santrayı yapıyorum ardından gördüğüm şey yediğim gol oluyor. 4-5 kez oldu bu bana. şimdiye kadar da yaklaşık 10 maç yapmışımdır. 3- denemedim cevap veremicem. 4- hemen hemen aynı.yurtiçi biraz daha rahat. 5- öyle aman aman dolu değil serverlar rahat. türkler var baya. ingiliz 7 idi sanırım orda baya var. 6- quick match var anında bulabilirsin. 7- bunu da denemedim.
teşekkür ederim.
2de2 olumsuz yorum almış olduk. hamachiden oynadığım ve internette izlediğim video lardan umutluydum ama şimdi tereddüt etmeye başladım.
Lag haricinde çok sorun yaşamadım ben
valla sakın gidip orjinaline para vermeyin iğrenç ötesi sinir krizi geçirtio adama...
Lag çok fazla oluyor ve oyunu etkiliyor. Oynadığından birşey anlamıyor insan.
laglı oynarım dedim bi orjinal oyunumuz olsun gittim aldım. pc okumuyor dvd yi deli etti beni. eski pc ye taktım dvd okuyucuyu paylaştırdım ağdan yükletiyorum:D işin kötüsü okuyamadı yetmez gibi zort diye ses çıkardı baktım dvd ye çizik atmış
Ben şimdi orjinal pes 2009 alıcam almayım mı ? Arkadaşlar ???
alma tabi orjinalide sorunlu ilçalısıda sorunlu o zaman ne yapcez indircezz paramız cebizde kalacakşimdi çıkıp burdan bi arkdaş diyecek bende sorun yok ama var işte bir sürü orjinal oyunu olupta sorun yaşayan arkdaş oldu.ya zaten oyun sorunlu sorunsuz oyuna bu kadar patch çıkarmı yok o düzeltildi patch 1 bu düzeltildi patch 2 vs vs vs lassstikkkkk oluyor konu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme