Şimdi Ara

Orjinal Pes 2012 Online Oynayamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün pes 2012 orjinal pc oyunu aldım ,bilgisayara yükledim konami ye üye vs.. hepsini oldum.Oyuna giriyorum online kısmından oturum kimliği-şifre giriyorum kaıyt kodu zaten otomatik giriyor , giriş yapılamıyor hatası veriyor lütfen bu işin çözümünü bilen yardım etsin

• büyük ihtimal yanlış şifre ve ıd yazıyodur mesele - _ bu şekil çizgi kulandınsa bide otomatik şifreyi kapa bide konami ıd kulanma senin yaratıgın senin kulana,cagın şifre ve ıd gir bende senin gibi baya ugraştım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

büyük ihtimal yanlış şifre ve ıd yazıyodur mesele - _ bu şekil çizgi kulandınsa bide otomatik şifreyi kapa bide konami ıd kulanma senin yaratıgın senin kulana,cagın şifre ve ıd gir bende senin gibi baya ugraştım çünkü

hocam biraz ayrıntılı olarak anlatabilirmisin cd key mi hatalı diyorsun oyunu değiştirmem gerekir mi
  • ilk işin belgelerdeki
    konamiyi sil şimdi senin hatan sanırım konamiye kayıt olurken bi konami ıd ve şifre bide game ıd ve şifre yaratıyon sen bu yarattıgın ıd ve şifreyi yanlış girmiş olabilirsin ilk konami ıd ve sifreyi gir olmasa game ıd ve şifreyi gir dene online bölümüne girince ıd ve şifreyi girince altaki kısmı kapalı tutki o ıd ve şifre yanlış olunca kayıt etmiş olmayasın.bide oyunu orjinal kutulumu aldın yoksa cd keymi cd key aldınsa kulanılmış cd key almışda olabilirsin
  • oyunu nerden aldın? bende de aynısı oldu yardımcı olayım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

ilk işin belgelerdeki
    konamiyi sil şimdi senin hatan sanırım konamiye kayıt olurken bi konami ıd ve şifre bide game ıd ve şifre yaratıyon sen bu yarattıgın ıd ve şifreyi yanlış girmiş olabilirsin ilk konami ıd ve sifreyi gir olmasa game ıd ve şifreyi gir dene online bölümüne girince ıd ve şifreyi girince altaki kısmı kapalı tutki o ıd ve şifre yanlış olunca kayıt etmiş olmayasın.bide oyunu orjinal kutulumu aldın yoksa cd keymi cd key aldınsa kulanılmış cd key almışda olabilirsin

sağlam olsun diye orjinal 90 milyona bandrollu kutulu aliyosun o bile sahte key çıkıyor yada key hatalı çok içler açısı bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

oyunu nerden aldın? bende de aynısı oldu yardımcı olayım size

hocam dediklerinizi denedim olmadı işe yaramadı.bende aral game'e facebooktdan bildiri formu gönderdim onlar da bana cdkeyin fotoğrafını gönder di gönderdim şimdi adam daha cevap vermedi bu arada oyunu d&r den aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

quote:

hocam dediklerinizi denedim olmadı işe yaramadı.bende aral game'e facebooktdan bildiri formu gönderdim onlar da bana cdkeyin fotoğrafını gönder di gönderdim şimdi adam daha cevap vermedi bu arada oyunu d&r den aldım

tamam aynısı banada oldu gönderdim 2 gün içinde yolladılar mail olarak. sanada gönderirler nasıl bir işse artık şu devirde key sorunlu çıkıyor sabır lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

quote:

tamam aynısı banada oldu gönderdim 2 gün içinde yolladılar mail olarak. sanada gönderirler nasıl bir işse artık şu devirde key sorunlu çıkıyor sabır lazım

şimdi de konami id ve şifremi istediler bakalım inşallah sorun halledilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.