Şimdi Ara

!!!Orjinal Server!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu forumları yeni gördüm sayılır.. daha önce başka bir lineage 2 forumlarında aktif olarak yazışıyordum fakat oradaki popilasyonun çoğu gitti. :)

Ben Orjinal serverda başladım fakat burada orjinal serverda oynayanlarınız var mı?

daha çok hangi serverda türk arkadaşlar var? belirli bi türk clanı var mı? hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz?

ben şuan için barz'da oynuyorum lvl 23'üm henüz erken yani eğer ciddi bi türk oluşumu varsa başka serverlarda oraya geçe bilirim.

• merhaba kardesim ben franzdayim ve bir arkadasim daha var yasimzi merak ediyorsan yasliyiz biraz cok iyi ortamimiz var gelirsen clana aldirim seni clan turk degil soyliyeyim bastan ama yardim sever bir lideri var gel istersen char transferi yapabilirsin zannedersem gm ile konusup buradaki gmler privatedeki gib degil kati degiller yardim ederler nikim SAKARYALI bana pm atarsan aldirim seni clana gorusmek uzere insaallah bıktım lagli serverlardan en sonunda gectim orjinale rahat ettim
  • kardes ben bartz serverinde oynuyodum orjinal de orda bi kaç arkadaşım war bi türk clan ı kurmuşlar ve bayada bi türk war bartz serverinde 23 lvl kasmışsın bence orda kal derim arkadaşların isimlerini bi kaç gün sonra veririrm sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Server WoS
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.