Şimdi Ara

Orjinal serverda horde türk guildi arıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben wowu 2,5 yıldır oynuyorum.1yıl USA serverında 1,5 yıl ise EU serverında oynadm ve EU serverına hala devam ediyorum.Benim 70 level bloodelf ret paladinim var.Gear ım pek iyi değil ama baya bi deneyimim var. :) KARA FULL GRUUL FULL TK 1 BOSS SSC 2 BOSS ZA 4 BOSS ben kendime raid yapan türk guildi arıyorum.Karazhan ı bitirmiş olsun gruul yapıyo olsun yeter gerisi gelir zaten . :) Beni bir horde türk guildine kabul ederseniz çok sevinirim.Ama sadece cuma ve cumartesi raid yapabilirim.Çünkü işe gidiyorum erken kalmak zor oluyor.
    <Armory linkim:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darksorrow&n=Meghall
    biliyorum gear ım çok iyi değil ama farkettiseniz bi aralar holy idim.Ama sonra rete döndüm.İsterseniz prot paladin olabilirim.Ama onun için gear ım yok.Eğer prot ol derseniz guildinizde karazhandan heroiclerden prot gear ı kasabilirim.İnşallah beni aranıza alırsınız.Şu anki guildim ile kara ZA GL SSC TK yapıyorum ama türk değiller :( ben ortam arıyorum ama raidde yapan,her cuma cumartesi raid yapabilirim.İyi günler.

• yukardaki türk guildlerine bakarsan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wow Classic Guild Arıyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.