Şimdi Ara

Orjinal Vista iconları ve Playnow icon u yerine yeni menü(Süper menü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar K750i ye orjinal vista ikonları ve playnow tuşunu iptal edip yerine güzel bir menü koymak istiyorsanız dosyalar aşağıda, bu işlem far managerle yapılmaktadır ve far manager kullanımı forumda anlatılmıştır ama kısaca değinecek olursam indirdiğimiz dosyada çkan "menu" adlı klasörü far manager ile telefonumuzdaki tpa\preset\system dizini içindeki "menu" klasörü ile değiştiriyoruz değişiklik yapmadan önce yedek almayı unutmayın.
    Bu işlemleri bilmeyen arkadaşlar hiç uğraşmayın derim aksi halde hiçbir sorumluluk kabul olunmaz tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

Vista İkonları

Orjinal Vista iconları ve Playnow icon u  yerine yeni menü(Süper menü)

Süper menü

PlayNow tuşu yerine ana menü gibi yeni bir menü geliyor. Bu menüde ise resimde görüldüğü gibi çeşitli java uygulmaları çalıştırmak için kısa yollar var.
    1-opera mini
    2-mig33 plus
    3-street fighterII
    4-metal slug
    5-fifa 2007
    6-kim 500 bin ister
    Elimden geldiğince çok kullanılan uygulamaları seçmeye çalıştım.(Çalıştım diyorum çünkü iconlar ve süper menü kısayolları tamamı ile benim tasarımımdır başka yerde bulamazsınız umarım beğenirsiniz.)
    NOT:bu uygulamların .jar ları dosyanın içinde yeralmaktadır. Eğer süper menü içindeki kısa yolların çalışmasını istiyosanız verdiğim uygulamaları telefona kurun dikkat edin bu uygulamaların farklı versiyonları telefonunuzda kurulu ise kısa yolları tıkladığınızda çalışmayabilir yani sadece görüntü olarak kalır.

Temalar
    İconlara uygun iki tane tema ile bide ekran koruyucusu koydum. Gayet hoş bi kombinasyon oluyo

Dosya içeriği
    1-menu dosyası
    2-Uygulama (6 adet)
    3-Tema (vista ultimate ve xp)
    4-XP ekrankoruyucu

DownloadLink:http://*****share.com/files/48636229/super_menu.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 17 Ağustos 2007; 4:57:28 >

• Eline sağlık hocam.

Ben menu ikonlarını farsız değiştirdim hepsine kendi istediğim başka bir ikon koydum yalnız bir tek play now seçeneğinin iconu değişmiyor.Bu play now seçeneğini farsız kaldırmanın yada iconunu değiştirmenin bir yolunu biliyor musun?
  • Sanırım sen XS++ ile değiştirdin. Eğer bu şekil değiştirdinse yine olur nasıl olduğuna gelince ben olayın mantığını anlatayım;

"menu" klasörünün içindeki "menu.ml" dosyasını wordpad ile açtıktan sonra

<!-- Desktop Element 1 using DESKTOP_HOOK_1 -->

satırını bul, bunun 2 satır altındaki

<icon pos="unselected" source="internal">PREPLAY_DESKTOP_ICN</icon>
    <icon pos="selected" source="internal">PREPLAY_DESKTOP_SELECTED_ICN</icon>

satırları Playnow'un iconu ile ilgili komutlardır.

Senin yapman gereken şey bu komutlardaki
    "internal" yerine "file"
    PREPLAY_DESTOP_ICN ve PREPLAY_DESKTOP_SELECTED_ICN yerinede hangi ikonları koyacaksan o ikonun adını .png uzantısını belirterek yazmak.
    Ama koyacağın yeni ikon "menu" klasörünün içinde olmalı unutma
    Birde belirteyip bu değişiklikler yeni bir nenu gelmesine sebeb olmaz sadece ve sadece playnow'un ikonunu değiştirir. İcon değişsede yaptığı işlem aynı kalacaktır.Bide bu işlemi denemedim ama mantığı bu ben böyle yaptım yinede en sağlıklısı İlk verdiğim konu %100 denenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 13 Ağustos 2007; 14:04:29 >

• bu menüye 12 ikondan fazla ikon olmuyomu yapamazmıyız nokiaların menüsü gibi
    bide nokia iconlaı varsa upload edermisin
  • Denemediğim için yanlış bi bilgi vermek istemem nokia menüsü yok şu an elimde
    quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

bu menüye 12 ikondan fazla ikon olmuyomu yapamazmıyız nokiaların menüsü gibi
    bide nokia iconlaı varsa upload edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turguaz -- 13 Ağustos 2007; 14:02:19 >
  • ben çok merak ediyorum< acaba mesela menüye 12 icon varya 15 tane olur mu mesela nokiaların sybmian telefonları gibi
  • Oldu.Çok teşekkür ederim
  • Önemli değil sevindim olmasına... Güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.