Şimdi Ara

orjinal windows 8 cd sini nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar orjinal key imi aldım ama cd m yok.ve format atamiyorum.diyceksinizki netten windows indir.arkadaslar netten indirilmiş windows larin genetiği ile oynanmiş oluyor.yani adam icine yamasinida kuruyor eklentilerinide ekliyor beeeeelkiii virus veya key logger da ekliye biliyor.vede en onemlisi internetten indirilen windows uefi destekli calismiyor.muhakkak microsoft bu konu hakkında yardımcı oluyordur birilerine.bi bilginiz varmi?yani adam windows cd si kirilmistir ama keyi vardir.microsoft bu musterini magdur etmiyordur muhakkak.

• Keyi nereden aldınız ?
  • yurt dısından rus sitesinden 45 tl ye geldi.orjinal.
  • plati.ru sitesi galiba, o site güvenilir mi ?
  • Hocam yaz internete Windows 8 el değmemiş iso diye çıkar karşına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

plati.ru sitesi galiba, o site güvenilir mi ?

Guvenilir tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, plati.ru sitesinden key alıp, daha sonra sorun yaşayan/lar oldu mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CD Sİ olan varmı ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • microsoft bu soruna sonunda çözüm getirdi.http://forum.donanimhaber.com/m_99469804/f_//tm.htm#99498684
  • Bir biri ile alakalı olmayan konulardan bahsediyorsunuz.
  • orijinal sürüm için google da "windows 8 msdn full TR"
    yaz
  • plati.ru sitesinde satılan ürün dreamsparkın öğrencılere vermiş olduğu süreli keylerdir.Aynı siteden win 8.1 key satın aldım bilgisayarım tamırden format atılarak geri geldiğinde key aktifleştiremedim. MS ile görüştüğümde bana satılan keyin süreli key olduğu bilgisi verildi.Alacak arkadaşlar bu verdiğim bilgileri göz önüne alarak alışveriş yapsınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.