Şimdi Ara

ORJİNAL WOW MU FREE Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu blizzard'ın resmi olan serverları dışında kalan serverlarda para vermeden oynayabilirsin. Bu tartışma da free mi iyidir, para verip oynamak mı iyidir tartışması. Forumda arat, milyon tane topic bulursun free serverlar hakkında.
  • ya free nasıl oluyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskancavardiya

slm beyler 1 saattir bakıyorum ama anlamadım. bu free olayını. yani cebimizden beş kuruş çıkmadan oyunu oynayabiliyormuyuz. eski illegal yollardan. yoksa 90 ytl verip, oyunu alıp ondan sonra aylık para vermeden kurtulacakmıyız?

alakası yok, beleş oynarsan orjinalden alacğın zevkin 99%sini kaybedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

bu soruyu soruyorsan demek ki orjde oynama ihtimalin var, o zaman freeyi aklının ucundan bile geçirme...

katılıyorum benim şu an imkanım yok ama olunca mutlaka orjinale geçecem bu arada free serverlerin kötü taraflarından biriside bazı büyülerin kullanılmamsı (Örn. Warlock summunları). kesinlikle orjinalde oynamanı tavsiye ediyorum
  • private serverlarda haftalarını harcamış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. orjinale geçtiimde aslında oyunu oynamamış oldumu farkettim questlerin çoğu çalışmaz, spellerin çoğu çalışmaz, lagdan oynayamassın dellenirsin, sık sık disconnect yersin, cheater ve hackerlardan gınaa gelir, milletin 60 kişi kestiği bossları 5 kişiyle kesersin, serverda maksimum 100 kişi olur(orjinalde orgrimara girdiimde bi şok yaşamıştım :) honor sistemi doru düzgün çalışmaz vs. görüldüğü üzere saymakla bitmio dezavantajları. bu arada dentarg realmini tavsiye ederim henüz gelişmekte olan bi realm 60 lvl sayısı çok değil, dil bilmiyorsan bu realmde anatolian adlı bi türk guildide var. saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabi -- 7 Mart 2006; 12:31:07 >
  • pardon unutmuşum birde bazı private serverlarda donatorler varki parayla silah alıp hava atarlar işte bu bardağı taşıran son damla olur
  • aslında ilk başlamışsanız free serverda oynanır ama bi kere orjinalde oynadıysanız free server çok saçma geliyor bknz:ben free serverlarda çalışmayan questler ve skiller sorun yaratıo. zevk alamıyorm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.