Bildirim
ORJİNAL WOW MU FREE Mİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İmkanın ve zamanın varsa orjinal al tabiiki.Bende 2 hafta içinde orjinale geçicem -
Free wow oynamadım bilmiyorum ama duydum sağdan soldan şöyledir böyledir diye.quote:
Orijinalden alıntı: LITHIUM
İmkanın ve zamanın varsa orjinal al tabiiki.Bende 2 hafta içinde orjinale geçicem
Ben orjinal oynuyorum geçen sen 11 şubatta 5-6 arkadaş başladık,ama bizim sadece wowdan zevk almak değildi oynama amacımız,bunun yanında 40 kişilik instance ları önce yapmak ve onyxia yı kesmekti.
Yani anlatmak istediğim tek başına sadece zevk almak için oynıcaksan boşuna para verme ama 40 kişilik guruplarla instance lar yapmak istiyosan (benim en çok hoşuma giden şeyler) orjinal oyna... -
Free serverlarda 1 sene kadar oynadım, onda da grup oluşturup onyxia'ya dalmak var. Ama tabii orjinaldeki tadı veremez, çünkü emulation olduğu için oyun içinde pek çok bug ve eksiklik var freelerde. Sana önerim paran varsa orjinal al, benim gibi çılsuzsan bedavalarda oyna.quote:
Orijinalden alıntı: BluEbeAcH
Free wow oynamadım bilmiyorum ama duydum sağdan soldan şöyledir böyledir diye.
Ben orjinal oynuyorum geçen sen 11 şubatta 5-6 arkadaş başladık,ama bizim sadece wowdan zevk almak değildi oynama amacımız,bunun yanında 40 kişilik instance ları önce yapmak ve onyxia yı kesmekti.
Yani anlatmak istediğim tek başına sadece zevk almak için oynıcaksan boşuna para verme ama 40 kişilik guruplarla instance lar yapmak istiyosan (benim en çok hoşuma giden şeyler) orjinal oyna...
Alıntıları Göster
-
Ewt duymuştum onu Onyxia yı kesmeye gidiyolarmış ama 4 kişi falanquote:
Orijinalden alıntı: lycantrophic
Free serverlarda 1 sene kadar oynadım, onda da grup oluşturup onyxia'ya dalmak var. Ama tabii orjinaldeki tadı veremez, çünkü emulation olduğu için oyun içinde pek çok bug ve eksiklik var freelerde. Sana önerim paran varsa orjinal al, benim gibi çılsuzsan bedavalarda oyna.
Alıntıları Göster
Görmedimde sadece duydum acaba doğrumu ?
-
Ben tek başıma ragnarosu kestimFree serverlarda çoğu bug düzeltildi %90 kadar ama oyuncu sayısı çok az.Ortalama 90 kişiquote:
Ewt duymuştum onu Onyxia yı kesmeye gidiyolarmış ama 4 kişi falan
Alıntıları Göster
-
%90 ?!?quote:
Ben tek başıma ragnarosu kestimFree serverlarda çoğu bug düzeltildi %90 kadar ama oyuncu sayısı çok az.Ortalama 90 kişi
Alıntıları Göster
İmkanı yok, yüzde doksan demek blizz için büyük bi tehlike demek ben blizz@rdı accıkta olsam tanıdıysam böle bişiye hayatta izin vermez, ayrıca hiç bi emununda %90a varan bi şekilde düzeltilebileceğine inanmıyorum, büyük bi grup olmadanda yapılamaz. Server ismini verebilirmisin ?!?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ces
%90 ?!?
İmkanı yok, yüzde doksan demek blizz için büyük bi tehlike demek ben blizz@rdı accıkta olsam tanıdıysam böle bişiye hayatta izin vermez, ayrıca hiç bi emununda %90a varan bi şekilde düzeltilebileceğine inanmıyorum, büyük bi grup olmadanda yapılamaz. Server ismini verebilirmisin ?!?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ces
%90 ?!?
Free serverdaki düzeltmeden bahsediyor.Free server illegal Blizz le bir alaksı yok.
-
zevk almak istiyorsan orjinal oyna, öylesine oyun neymiş diye görmek istiyorsan free oyna...quote:
Orijinalden alıntı: BluEbeAcHquote:
%90 ?!?
Free serverdaki düzeltmeden bahsediyor.Free server illegal Blizz le bir alaksı yok.
Alıntıları Göster
-
bu soruyu soruyorsan demek ki orjde oynama ihtimalin var, o zaman freeyi aklının ucundan bile geçirme...quote:
Orijinalden alıntı: oray
zevk almak istiyorsan orjinal oyna, öylesine oyun neymiş diye görmek istiyorsan free oyna...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ces
%90 ?!?
Alıntıları Gösterquote:
%90 ?!?
Buyrunuz D&A,horizen .
-
Bilgiler için çok teşekkürler zaten free server olayını da bi türlü kıvıramadım daha account olayını bile anlayamadım free olarak orjinal alıp oynayacam becede en mantıklısı bu (zevk almak için ) oyunu aldıktan sonrada kurulum vs yardımlar için yazarım yardımlar için şimdiden eyvallahquote:
Orijinalden alıntı: LITHIUMquote:
%90 ?!?
Buyrunuz D&A,horizen .
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BluEbeAcH
Yok, ben 15-20 kişilik grup krup gittiğimi hatırlıyorum free'de. Hey gidi günler hey!!!
-
ARKADAŞIM FREE SERVER=EMU YANİ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM ÇOĞU FREE DE OYNADIM HARCADIĞIN ZAMANA YAZIK!!!quote:
Orijinalden alıntı: lycantrophicquote:
Orjinalden alıntı: BluEbeAcH
Yok, ben 15-20 kişilik grup krup gittiğimi hatırlıyorum free'de. Hey gidi günler hey!!!
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: LITHIUMquote:
%90 ?!?
Buyrunuz D&A,horizen .
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: distinction
quote:
%90 ?!?
Buyrunuz D&A,horizen .
emu'larda bug'ları 100% düzeltsen bile, o server'larda oynayan insanların 90%'si oyunun amacının ne olduğunu bilmiyor, en son free'de oynadığımda adamların amacı 60 olup hava atmaktı "bak seni keserim" "bana bulaşma" "para vereyim de bana çiçek topla yawf, hadi gözünü seveyim"
hiç haz etmem zaten böyle şeyleri .... free WoW'da oyniycağınız WoW, gökdelenin tepesinden baktığınızda görebileceğiniz şeyler kadardır, halbuki orjinal'de dünya'yı görür gibi, bambaşka bi dünya görmüş oluorsunuz
-
Hangi serversa bütün serseriler ordaymış.Bu insanlar her free serverda çıkar.Yakında Elune serverına geliyorum zaten.Bekle beni Elune !!!quote:
Orijinalden alıntı: Basarquote:
Orjinalden alıntı: distinction
quote:
%90 ?!?
Buyrunuz D&A,horizen .
emu'larda bug'ları 100% düzeltsen bile, o server'larda oynayan insanların 90%'si oyunun amacının ne olduğunu bilmiyor, en son free'de oynadığımda adamların amacı 60 olup hava atmaktı "bak seni keserim" "bana bulaşma" "para vereyim de bana çiçek topla yawf, hadi gözünü seveyim"
hiç haz etmem zaten böyle şeyleri .... free WoW'da oyniycağınız WoW, gökdelenin tepesinden baktığınızda görebileceğiniz şeyler kadardır, halbuki orjinal'de dünya'yı görür gibi, bambaşka bi dünya görmüş oluorsunuz
Alıntıları Göster
Elune be with you
-
FREE LERDEN UZAK DUR!! ÇÜNKÜ OYNUN %5 'İNİ OYNUYORSUN ORALARDA .TECRÜBEM VAR.quote:
Hangi serversa bütün serseriler ordaymış.Bu insanlar her free serverda çıkar.Yakında Elune serverına geliyorum zaten.Bekle beni Elune !!!
Elune be with you
Alıntıları Göster -
Burning Blade'e gelin :)quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
FREE LERDEN UZAK DUR!! ÇÜNKÜ OYNUN %5 'İNİ OYNUYORSUN ORALARDA .TECRÜBEM VAR.
Alıntıları Göster -
daha orj'de oynama fırsatı bulamadım aylarım free serverlarda geçti :)quote:
Orijinalden alıntı: oray
Burning Blade'e gelin :)
Alıntıları Göster
çogunuzun yazdıgı gibi oyunda çok fazla bug var, büyülerin çogu çalışmıyor, gerçekten kaliteli adam cıkmıyor degil cıkıyo ama onuda oyunu anlamayanlar bıktırıyo :) ben dedigim gibi çok vaktimi geçirdim free serverlarda orj için tek yararı orj'de pek zorlanmazsın çünkü haritanın tamamını biliyosundur :) görevleri az çok ögrenmişindir,
4-5 kişi toplanıp boss kesebilrsin gerçi serverına göre değişir :) bazen 40 kişi toplansanda kesemezsin :) ama dogru kişileri buldun mu oyundan çok zevk alırsın.
worldofturk'te oynadım uzun süre hoş yerdi ama sonradan bazı olaylar yüzünden ayrıldım playnetimde oynadım ping'den yürünmüo :) (bikaç defa oynadım :) ) ur4war'da oynadım player olarak ve gm olarak oyuncular çok kaliteliydi ama bazı sebeplerden dolayı kapandı.
sonuç olarak ilk önce free serverlarda oyunu ögren sonra orj'de oyna :D
-
slm beyler 1 saattir bakıyorum ama anlamadım. bu free olayını. yani cebimizden beş kuruş çıkmadan oyunu oynayabiliyormuyuz. eski illegal yollardan. yoksa 90 ytl verip, oyunu alıp ondan sonra aylık para vermeden kurtulacakmıyız?quote:
Orijinalden alıntı: ozkuran
daha orj'de oynama fırsatı bulamadım aylarım free serverlarda geçti :)
çogunuzun yazdıgı gibi oyunda çok fazla bug var, büyülerin çogu çalışmıyor, gerçekten kaliteli adam cıkmıyor degil cıkıyo ama onuda oyunu anlamayanlar bıktırıyo :) ben dedigim gibi çok vaktimi geçirdim free serverlarda orj için tek yararı orj'de pek zorlanmazsın çünkü haritanın tamamını biliyosundur :) görevleri az çok ögrenmişindir,
4-5 kişi toplanıp boss kesebilrsin gerçi serverına göre değişir :) bazen 40 kişi toplansanda kesemezsin :) ama dogru kişileri buldun mu oyundan çok zevk alırsın.
worldofturk'te oynadım uzun süre hoş yerdi ama sonradan bazı olaylar yüzünden ayrıldım playnetimde oynadım ping'den yürünmüo :) (bikaç defa oynadım :) ) ur4war'da oynadım player olarak ve gm olarak oyuncular çok kaliteliydi ama bazı sebeplerden dolayı kapandı.
sonuç olarak ilk önce free serverlarda oyunu ögren sonra orj'de oyna :D
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X