Şimdi Ara

Orjinal yapan programların işletim sistemine ne gibi zararları olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw Skype ile etkinleştirme war.oginal değilse Microsoft girişi kabul etmiyor zaten.skype ile etkinleştir dertlerinden kurtul..
  • Etkinleştirmek bu kadar da zor değil sadece google arattığınız şeyi doğru yazın karşınıza her şey çıkıyor =)

Skype ile etkinleştirme
    Mak Key ile etkinleştirme
  • 7 YILDIR BİR ŞEY OLMUYOR.mESALA ORJİNAL WİN7 .İSO İNDİR SONRA WİN 7 LOANDER İLE FULL YAP SORUNSUZDUR.
  • Kms zararli bana kalirsa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bm07tr söledikleri kesinlikle doğrudur @oduranli nın söledikleri alakasız. ayrıca windows 98 den taa şuanda windows 8.1 pro ya kadar hep korsan kullandım alışverişde yaptım efendim TC ile e-devletede girdim bankacılık işlemleri efendim internetten hesapta açtım allaha şükür bir sıkıntı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 13 Aralık 2014; 15:50:49 >
  • Oduranlı'nın MS'nin reklamını yaptığına ilişkin bir çok arkadaş yorum yapmıştı, hatta yapılan bu yorumlara ilk başta bende " adam belki doğru söylüyordur diye" mesafeli yaklaşmıştım;ama oduranlı'nın yapmış olduğu yorumları inceledikçe MS'nin reklamını yaptığına bende kani oldum, her mesajında neredeyse orjinal işletim sistemi kullanılmasını öneren yorumları bulunmaktadır. Hatta, orjinal olmayan işletim sistemi kullanmayıp da kullanmak isteyen kullanıcılara yönelik orjinal işletim sistemi kullanmaları yönünde empoze eden yorumlarını da okuduğumu belirtmek istedim. Sonuç itibariyle, yeri geldi bende korsan kullandım hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
  • Bilmediğiniz yerden indirdiğiniz programlara güvenmeyin derim.

Kms bu orijinal yapma olayında zaten tek güvenilir seçenek olsa da bazı sürümleri ciddi anlamda kuşku uyandırıcıdır.

Sisteminizi orijinal yapma pahasına da olsa asla kalıcı olarak kendini yükleten bu programlara güvenmeyin.

Şuan için KmsAuto en sorunsuz programdır. Burada detay vermek yasak olduğu için pek detaya giremiyorum.

Ama Kms'nin bahsettiğim sürümü sisteme kendini yükletmeden işletim sistemini orijinal yapar. Şuan için en kolay ve güvenilir yöntem bu.

W8-8.1 kalıcı orijinal yapmak eskiden vardı, şuan ne yazık ki yok sadece 180 günlük sürelerde gerekli programlar ile süreyi uzatabilirsiniz.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Hocam bu orjinal yapan programlar sistemin hangi özelliğini deaktif ediyorlarda, bizim sistemlerimiz orjinal hale geliyor veya şöyle sorayım, lisanslı olmayan işletim sistemi, hangi şekilde lisanslı hale geliyor ? Sistemin içinde ne değişiyorda sistem orjinal oluyor?
  • Bu konuların konuşalacağı forum değil burası.Tam anlamı ile açıklanmaya kalkışılsa ban yenir.Ancak senin o programlar ile yaptığın şeyi kendin el ile daha temiz bir şekilde yapabilme imkanı var.Google diye bir şey var oralarda her şey konuşulur.
  • Genelde bu tür loader tarzı programlar pc açılışında bir sanal bios üstünden sistemi daha açılış anında çalıştırıp orjinal gösterme gibi bir marifetleri var.

Buda sistem, orjinalliğini açılışta denetlerken kandırılmasını sağlıyor. Çoğu bu yöntemi kullanır.

Yani esas konu bu yöntem ile işletim sistemleri güvenilir mi?! kesin net %100 güvenilir değil. Sonuçta illegal ve sen kullandığın programın çalışma yöntemini bilsen bile; asla tam anlamıyla güvenli olmasını beklememelisin.

Tavsiyem netten alışveriş yapıyorken kesinlikle sanal klavye ile alımlarınızı yapın. Onun haricinden çokta kafaya takmayın derim. Arada gmail vs. email adreslerinizin şifresini yenileyip; telefon onayı ek korumasını devreye sokun.

Ve asla !! önemli şifrelerinizi, banka bilgilerinizi vs. pc'de depolamayın.
  • Bence hepsinde bir problem vardır, yani orjinali gibi olacağını sanmıyorum. Ayrıca her şeyden önce emeğe Saygısızlık, hırsızlıktır. Bir mağazaya girip bir ürünü çalmıyorsak eğer, aynı şekilde bir yazılımı da illegal yollardan edinmemeliyiz.

• :)
    evet evet Microsoft reklami yapiyorum. Adamlarin benim reklamima o kadar ihtiyaclari var ki anlatamam. Dunya uzerinde windows kullanimi %80 iken benim reklamlarima muhtac garipler :)
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Hocam, internet bankacılığında cep şifre olmadan giriş yapılamıyor bu durumda ne gibi sorunlar olabilir, onun da mı çözümü var ?
  • Banka bilgisi ele geçirme ayrı bir olaydır. Senin benim gibi ev kullanıcılarını hedeflemez bu tarz amacı olan hackerlar.

Ha olurda banka limitin ve hesap bakiyen yüksek ise hedefte olabilirsin. Ama bu bilgilerin çalımı ciddi anlamda artık zorlaştı.

Hem cepten onay, hemde resimli parola özellikleri aktif. Yinede ne olursa olsun sisteminiz kopya ise, sanal klavye kullanın özellikle alışveriş ve banka işlemlerinde.
  • teşekkür ederim.
  • Ohoo hocam o halde sizin kullandığınız her yazılım, oynadığınız her oyun, internetten izlediğiniz, indirdiğiniz her dizi-film-müzik legal yollarla satın alınmış olmalı bu mantıkla bakarsak?

Bu arada KMSpico kullanıyorum aktifleştirdikten sonra kaldırıyorum. Sizce güvenilir mi?
  • hometheater kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen her şeyi orjinal kullanıyorum evet, paramın yetmediği şeyleri de almamakla yetiniyorum. Yani ben bir programcı olarak yazılım hırsızlığı ile normal hırsızlığı aynı tutuyorum.

Sorunuza gelince Güvenli olduğunu sanmam..

• Yani tabi haklısınız bir yerde fakat bu ülkede vergiler öyle uçuk ki, herşeyi orijinal almaya kalkmak bir hayal. Değeri 50 lira olan birşeyin 200 liraya satılması da hırsızlık bir yerde.
  • hometheater kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Devlet bizzat kendisi öyle..

• Crackli windows dan hayırlı gelmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.