Şimdi Ara

Orjinalde Oynayanlar Buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar offical free to play oldu dediniz geldik fakat oyunda kimseyi göremiyorum.Oynuyan varsa nicklerini serverlarını belirtirlerse ona göre bir topluluk oluşturup kendimiz bir şekilde takılırız.

Shilen serverına başladım levelim 30 daha yeni girdim.

nick: OutDrawTR oyun içerisinde beraber takılabileceğim birileri yoksa bırakıcam tek real takılmam için oyunu prof olarak bilmem gerekiyo fakat bu bilgiye sahip değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 20 Temmuz 2012; 11:52:51 >

• Bende 36 lvl im yeni basladım KASINTI pm atarsan yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Merhaba,

Arkadaşlar offical free to play oldu dediniz geldik fakat oyunda kimseyi göremiyorum.Oynuyan varsa nicklerini serverlarını belirtirlerse ona göre bir topluluk oluşturup kendimiz bir şekilde takılırız.

Shilen serverına başladım levelim 30 daha yeni girdim.

nick: OutDrawTR oyun içerisinde beraber takılabileceğim birileri yoksa bırakıcam tek real takılmam için oyunu prof olarak bilmem gerekiyo fakat bu bilgiye sahip değilim.

ChrisWeitz , RedEr , Mrpus , Ikoncan , mamires , bymeo , KansiZ bunlar surekli online olan arkadaslar ayrica sana mail attim onada bakabilirsin
  • biz 4 arkdaş orjinal serverde oynuyoruz .
    Magmeld server inda oraya gelirsen dediğim gibi yardımcı oluruz.
    nickim Siyabend
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyaBEND_7

biz 4 arkdaş orjinal serverde oynuyoruz .
    Magmeld server inda oraya gelirsen dediğim gibi yardımcı oluruz.
    nickim Siyabend

artislik yapma turk varmi sizin serverde haci ? bu arada su reklamcilar sizin swdede mi var uyuz oluyorum onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goLdbOy1907 -- 22 Temmuz 2012; 2:21:07 >
  • artizlik peşinde değilim.. Artı türk yok... bizde işte oyun arkadaşı arıyoruz en azından şuan adam akıllı btün partleri birlikte yapabileceğimiz bi 7 li arıyorz.. Ama işte ingilizce olması ve türklerin olmaması bi çok kişinin oyundan soğumasına neden oluyor.. en basitinden görevleri yapamıyorlar...
  • selam arkadaşlar bende chronos server'ında oynuyorum tek olunca sıkıcı oluyor varsa bu serverda oynayan nick'im fefallas ve dwarfefallas
    bu arada ilk mesajım
  • Hadi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Hadi hayırlı olsun

eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyaBEND_7

artizlik peşinde değilim.. Artı türk yok... bizde işte oyun arkadaşı arıyoruz en azından şuan adam akıllı btün partleri birlikte yapabileceğimiz bi 7 li arıyorz.. Ama işte ingilizce olması ve türklerin olmaması bi çok kişinin oyundan soğumasına neden oluyor.. en basitinden görevleri yapamıyorlar...

valla kardeş biz shilendeyiz türk clanimiz var shilende oynayan baya türk var ben elimden geldiğince yeni katılan arkadaşlara yardımcı oluyorum bilen bilir. eğer 86 lvl chardan vazgeçebilirim dersen gel herzaman bekleriz. yalnızlık zordur bunu çok iyi bilirim :)
  • Bize de yer var mı arkadaşlar

Nick : Kazma

Yaş 26 6-7 sene l2 oynamışlığım vardır , bu sürümünü pek bilmiyorum ama hızlı öğrenirim , ingilizcem var, yarışmaya izmirden katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkrock

Bize de yer var mı arkadaşlar

Nick : Kazma

Yaş 26 6-7 sene l2 oynamışlığım vardır , bu sürümünü pek bilmiyorum ama hızlı öğrenirim , ingilizcem var, yarışmaya izmirden katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar.

:)) var tabiki shilen serverine uğrarsan goLdbOy,Mrpus,mamires,KASINTI,DeadLyeRRoR,KansiZ bunlarin herhangi birine mail vea pm atarsan yardimci oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goLdbOy1907 -- 28 Temmuz 2012; 5:16:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.