Şimdi Ara

orman için tank şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orman için oynaması kolay iyi bir tank şamp. tavsiye eder misiniz? takımda herkes taşıyıcı olmak istiyor dolayısıyla tank eksik kalıyor bunun için şuan iyi durumda olan bir tank şamp istiyorum orman için.

• Mumya al ulti at ve seyret.
  • Shyvana iyi durumda. Hecarim trinity+full tank iş yapar 1 2 kill alıp öne geçince full ad gitsen oyunu taşırsın hatta. Amumu ve gragas ölümsüz ve ultileri tf de iş yapar.
  • Rek Sai/Hecarim/Warwick/Olaf/Zac

Rek Sai çift yönlü olduğundan yetenek seti olarak diğerlerine göre biraz daha sürebilir tam hakim olmak,bunlara ek olarak Rengar'da tank oynanıyor şu aralar iyide hasara sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 4 Mart 2017; 16:37:11 >
  • sejuani, amumu shyvana seç oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Rek Sai/Hecarim/Warwick/Olaf/Zac

Rek Sai çift yönlü olduğundan yetenek seti olarak diğerlerine göre biraz daha sürebilir tam hakim olmak,bunlara ek olarak Rengar'da tank oynanıyor şu aralar iyide hasara sahip

Saydıklarından hangisi tank ? Rek bile tartışılır.
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    Haklısın bunlar adc
    Ao Sol kullanıcısına yanıt
    @Ao Sol kardeşim adam tank istemiş neden assasin ve adc şampiyonlar yazıyorsun ayıp değil mi  orman için tank şampiyon orman için tank şampiyon orman için tank şampiyon

You are so şaka?
  • Düzelteyim hangisi full tank oynanıyor.

Söylemek istediğim full tank olup tek ormanda yüksek kazanma oranı olan Amumu.
  • ivern.
  • Amumu alıp karşısın ağlama ***** demesini bekliyorum
  • Zac ile amumu arasında kaldım hangisini alsam acaba ?
  • bostana kullanıcısına yanıt
    Amumu oynaması kolay ama oyun başı çok güçsüz karşına kolu tutan oyunu okuyan bi lee graves xin nocturne falan gelirse oyundan soğutur seni. Özellikle blue çalınırsa orman dönemezsin amumu manayı içiyor. Ultisi ile tflerde çok güzel işler yapabilirsin 3 skilli alan hasarı vuruyor tank kasıp bi tane de rylia alırsan karşı adcye yapışır onu perişan edersin

Zac oynaması amumudan biraz daha zor manasız bi champ, orman dönmesi fena değil sustaini var pasifi ile rakibi baitleyebilirsin. Gank atması kolay e si ile çok uzun mesafe atlayabiliyorsun tüm skilleri alan hasarı full cc. Ultisi ile rakibi dağıtabilirsin adc apc insecleyebilirsin adcni koruyabilirsin.

Amumu ultisi rakibi yere sabitlerken zac ultisi tam tersi rakibi inseclersin dağıtırsın.

Amumu 450 ip zac ise 6300. Bence ikisinide al dene hangisi hoşuna giderse onu oyna ikisi de pişman etmez. Takımda ziggs mf malp falan varsa amumu daha uyumlu olur ultiyi atarsın gerisini onlar halleder. Takıma göre de seçebilirsin ikisini de alırsan.

• sejuani? hayret kimse de seju dememiş. tam bir tank ultisi ile tflerde çok iş yapar bence dene.
  • konuyla pek alakası yok ama arada bir orman geliyor önereceğiniz kolay bir ormancı var mıdır
  • Zack kesinlikle favorim hem büyü gücü hemde tank çıkabilirsin gang atma potansiyeli en yüksek şampiyonlardan kolay ormancı yok ama ( master-yi hariç:D ) hızlı orman dönebilen amumu,nocturne,zac,ivern,seju,warwick
  • Shen oynayabilirsin w'su ve pasifi hasar almanı bayağı azaltıyor rahat dönersin ormanı, shen al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeSSArc -- 6 Mart 2017; 19:36:3 >
  • Hecarim ve Shyvana şu an metada oldukça popüler, deneyebilirsin bunları
  • bostana kullanıcısına yanıt
    Amumu alırsan kazanma oranın mutlaka artacaktır. Ama önemli olan kazanmak değil ben eğlenmek istiyorum diyorsan Zac i tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.