Şimdi Ara

Ormanda dağ evi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
25.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Into the wild izleyip gelmis internet falan aramam diyor yav hehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal edilen

Ormanda dağ evi.

Gerçekte olan

Ormanda dağ evi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The kings of summer die bi film vardı beyler,3 arkadas ormanlik alana bi klube insa edip yasamaya basliyolardi. Tavsiye ederim,güzel filmdi Konusu arkadasin düsünceleriyle uyustugundan paylasmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Into the wild izleyip gelmis internet falan aramam diyor yav hehe

Bu kuyruk acısı nereden geliyor ki?
  • git evcilik oyna veled
  • quote:

Diyelim ki öyle, sence bu işin felsefesi yok mudur? Doğa sevgisi ve doğa ile iç içe yaşamak sadece o filme mi işlendi? Bunu felsefe olarak edinmiş bir çok insan ve düşünür var. Henry David Thoreau ismini bir araştır bakalım.

Konu takibimde. Ben de merak ediyorum.

• araziyi ne için satın alacağına bağlı.. klübe tarzı bi yere imarlı arsa mı gerek onu bilmiyorum, arsa alım/satım yapan birislyle iletişim kur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

quote:

Diyelim ki öyle, sence bu işin felsefesi yok mudur? Doğa sevgisi ve doğa ile iç içe yaşamak sadece o filme mi işlendi? Bunu felsefe olarak edinmiş bir çok insan ve düşünür var. Henry David Thoreau ismini bir araştır bakalım.

Konu takibimde. Ben de merak ediyorum.

Destek için teşekkürler dostum. Zaten o tür insan müsveddelerini umursamıyordum, çoğunu şikayet edip geçtim.

quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

araziyi ne için satın alacağına bağlı.. klübe tarzı bi yere imarlı arsa mı gerek onu bilmiyorum, arsa alım/satım yapan birislyle iletişim kur bence

Yasada bina için izin lazım demişler ama binanın tam bir tanımı bile yok, temel atmadan yapacağım için sorun olmaz da... Teşekkürler tavsiye için, en kısa zamanda birini bulup danışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 5 Kasım 2014; 21:41:42 >

• Bulursan bilgi ver hocam benimde öyle bir hayalim var.

• Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    teknoloji forumunda doğadan uzak bilgisayarla yaşayan bir topluluk anca buradaki gibi cevaplar verebilirdi zaten
    böyle yerler sürekli yaşamak için değil ara sıra kafa dinlemek için gidilecek yerlerdir. bunu kendi elinle yapmak çok büyük keyiftir.
    sen ne yaptın yapabildinmi dağ evini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyar -- 7 Ekim 2016; 9:09:01 >
  • Bizim dağ evimiz var. Dağ evi denilmez ama. Denize dip dibe ormanın içinde sonra resim atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyar

teknoloji forumunda doğadan uzak bilgisayarla yaşayan bir topluluk anca buradaki gibi cevaplar verebilirdi zaten
    böyle yerler sürekli yaşamak için değil ara sıra kafa dinlemek için gidilecek yerlerdir. bunu kendi elinle yapmak çok büyük keyiftir.
    sen ne yaptın yapabildinmi dağ evini?

Üniversiteden sonraya kaldı gibi gözüküyor şimdilik, ne para var ne de zaman.
  • Durum nedir. Büyük ihtimal hayal de kaldı genelde öyle oluyor çünkü. Bizim de yaylamız var küçüklüğüm oralarda geçti. O tarz evlerde tek yaşamak gerçekten kolay değil ve sıkıcı olur. Birde elektrik internet olmayacak demişsin gece bir hayli korkutucu olur. Dedem ağaç ev yapmıştı tarlayı domuzlardan korumak için her gece giderdi yatmaya. Yani 3 5 tane kereste ile altı ve üstü kapatmıştı muşamba falan. Hep diyorduk nasıl gidiyor korkmuyor mu. Tv ve filmlerdekiler gibi olmuyor ne yazık ki. Ancak aile ile gidip kalınabilir bir süre sonra yayla da sıkıyor. İnsan insana her zaman muhtaç yani. Kalabalık yere alışınca öyle yerlerde yapamıyorsun. Umarım bir gün gerçekleşir

• eagle-paw E kullanıcısına yanıt
    E hayal tabii, daha okuldan mezun olamadık bir de ev mi yapacağız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.