Şimdi Ara

Örnek oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne bunlar en cok rp cekenler mi? Bir de nicklere bak yav...
  • Benim orada olmamis olmam cok garip :)

Not:
    LOL u biraktim zaten :(
  • güzel uygulamaymış. herhalde asla giremiycem için daha önceden dikkat etmemişim
  • Böyle sarmaz ki TR için özel olarak bir kategori daha açılıp küfürbaz oyuncular listesi yapmak lazım en çok küfürden ceza yiyenleri sıralasınlar ilk 10 a özel yayın yapılsın 5v5 takım olsunlar en hızlı ve fantastik sövene ödül verilsin küfür bizim vazgeçilmezimiz ana bacı küfür geçmeyen maç maç değildir trde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Böyle sarmaz ki TR için özel olarak bir kategori daha açılıp küfürbaz oyuncular listesi yapmak lazım en çok küfürden ceza yiyenleri sıralasınlar ilk 10 a özel yayın yapılsın 5v5 takım olsunlar en hızlı ve fantastik sövene ödül verilsin küfür bizim vazgeçilmezimiz ana bacı küfür geçmeyen maç maç değildir trde.
    Nicklere bakınca hiç inandırıcı gelmedi. Bunlar hep arkadaşlarıyla girdiği için kimseden report yemeyen kimseler genel olarak bence. TR sunucusundaki oyuncular sağolsun, 0-6 da oynasam 15-1 de oynasam basıyorlar reportu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

güzel uygulamaymış. herhalde asla giremiycem için daha önceden dikkat etmemişim
    bu liste neye göre belirleniyor bu oyunu oynayan yüzbinlerce hatta milyonlarca kişi var her birinin oyununu tek tek takip edip mi listeyi belirliyorlar ki böyle yapsalar bile her kişinin en az birkaç oyununu takip etmeleri gerek bi oyunda o kişinin örnek oyuncu olup olmadığı anlaşılmaz bu işte bi iş var ama hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Benim orada olmamis olmam cok garip :)

Not:

çekilişe katılmak istiyorum
  • quote:

Not:

Maddi destek lazım olursa haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Not:

Alıntıları Göster
    Bunların alayı sövmüştür mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnsera

bu liste neye göre belirleniyor bu oyunu oynayan yüzbinlerce hatta milyonlarca kişi var her birinin oyununu tek tek takip edip mi listeyi belirliyorlar ki böyle yapsalar bile her kişinin en az birkaç oyununu takip etmeleri gerek bi oyunda o kişinin örnek oyuncu olup olmadığı anlaşılmaz bu işte bi iş var ama hadi bakalım

Alıntıları Göster
    Listeye girenlerin nasıl seçildiğini anlayamadım. Honor, tw vs. gibi şeylerin verilmesine göreyse çok saçma trolleyene honor veriliyor bizim serverda. Başka bir örnek ks attığın zaman report verildiğini biliyorum. Listeye nasıl girileceğinden çok hiç giremeyeceğimi biliyorum hiç küfür etmeyip ve trollemediğim halde

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13rtn! -- 20 Aralık 2013; 17:28:56 >

• Sistem bence iyi oyuncuya örnek oyuncuyu teşvik edip küfür etmesini düşürmeyi sağlamışlar

Sistemde eğer 1 kişi günlük sınır olmadan aynı kişiye örnek oyuncu atıyorsa bunun kaldırılması veya günlük belli bir sınır getirmeleri lazım. Liste büyük ihtimalle belli bir saatten sonra güncelleniyordur.
  • mainimin kostumu veriliyormus ben yokum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfgnay

mainimin kostumu veriliyormus ben yokum
    Düzgün bitane nick yokki ben olayım
  • quote:

quote:

Not:

Haber :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

en çok rp çekenler qnq
  • quote:

quote:

quote:

Not:

Haber :)

Şakaydı
  • quote:

Not:

o zaman burada ne işin var kanki
  • Yalniz bu altin kanati durmaplay sayesinde almistim cok hos
  • Örnek apaçiler daha iyi olurmuş. Nicklere baksanıza.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.