Şimdi Ara

Örneklerle Bugünkü Almanca - Muammer Özsoy ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Örneklerle Bugünkü Almanca - Muammer Özsoy kitabini ariyorum pdf olarak elinde olan var mi? Ya da kitabi olup da satmak isteyen var mi?

• Gerek kalmadi arkadaslar buldum sonunda.
  • Nerden nasil buldun onu da yaz bari. Belki 3 ay sonra seninle ayni dertten muzdarip biri googleda ararken senin konuna denk gelecek. Konu sahibi bulmus ama sadece "gerek kalmadi" yazmis dusunsene. Almancayla alakam yok ama anlamiyorum insan nasil bu kadar bencil olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Nerden nasil buldun onu da yaz bari. Belki 3 ay sonra seninle ayni dertten muzdarip biri googleda ararken senin konuna denk gelecek. Konu sahibi bulmus ama sadece "gerek kalmadi" yazmis dusunsene. Almancayla alakam yok ama anlamiyorum insan nasil bu kadar bencil olabiliyor.

Tabi ki de internetten buldum. Neden paylasmadim? Telif hakkindan dolayi. Isteyen arkadas varsa özel pm den yazsin link vereyim indirsin. Bu sebepden dolayi öyle yazma gereginde bulundum. Umarim anlatabilmisimdir.
  • merhaba, kitaba benim de ihtiyacım var. buraya link atabilir misiniz? yahut özelden de gönderebilirsiniz.
  • trhnn kullanıcısına yanıt
    selam, kitabı veya linki paylaşabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.