Şimdi Ara

ororo.tv - an innovative way to learn english (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
11
Favori
10.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abonelik satın alamıyorum, hata veriyor. Bu arada türkçe altyazıların çoğunda kayıklık var, ses görüntü eşzamanlı gitmiyor.
  • sezonlukdizi.com var ücretsiz normal dizi sitesi üstelik her dizinin altyazıları ayarlanabiliyor mesela istersen tr altyazı istersen eng altyazı istersen de altyazısız izleyebiliyorsunuz ve 1080p
  • Alt yazılar çok kötü:( Rastgele eklemişler
  • Arkadaşlar son 2-2 buçuk saat, ben 6 aylık aldım

ororo.tv - an innovative way to learn english
  • Oldukça faydalı bir site. Günde bir saat diye küçümsemeyin, sitedeki 5 adımda ingilizce programının üstüne bir saat bu sitede dizi izlerseniz gayet yeterli ve faydalı. Ekonomik durumunuz iyiyse premium üyelik alabilirsiniz, benim iyi değil diye alamadım. Dizilerin her bölümünü birer saate bölüyorum. Önce türkçelerini izleyip anlıyorum, araya biraz zaman koyduktan sonra bir saatlik dinleme egzersizini yapıyorum. İki saat dinleme egzersizi hiç yoktan iyidir. Tek başına ingilizce öğrenmek için yeterli olmasa da dinleme egzersizlerini eğlenceli bir hale getiren bir uygulama bence. Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

premium üyelik ile normal üyelikler arasındaki farkları nedir? Geçelerde spechyard.com diye bir site paylaşıldı burada ne güzel heveslenmiştim dizilerin 3-4 bölümden sonraları yok free üyeliğe günde 11dk izleme süresi veriyor, translate kelimeleri free için sınırlı ve bu kadar az içeriğe 160 tl gibi uçuk bir rakam istiyordu. Bu sitede de çok kısıtlama var mı? Arkadaş @marky02 10 bölüm izledim falan demiş ama

edit: premium üyeliğin avantajlarını öğrendim ama free üyeliğin sınırları nereye kadar bilenler cevaplarsa makbule geçer arkadaşlar, bu arada premium fiyatlarıda gayet uygun.

Sadece 1 saat sınırının olması. Onun dışında her şeyden bedava yararlanabilirsiniz. 1 saat içerisinde izlediğiniz kadar bölümün içindeki bilemediğiniz kelimeleri wordlistinize atabilir, memrise gibi uygulamalar ile kendinize sınav yapabilirsiniz. Diziyi izlerken bir anda limitin dolması can sıkıcı olsa da dil geliştirmek için 1 saatlik dinleme egzersiz bence yeterli. Yine de durumunuz varsa premium üyelik alabilirsiniz bence güzel bir yatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ,indirim kovalamak lazım
  • 3 euro demek 22 tl demek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.