Orta çağ temalı oyunları manyaklık derecesinde seviyorum ama; bu türde oynayabileceğim oyunlar beni tatmin etmiyor
oynadığım&bitirdiğim oyunlar
Dark Souls Prepare to Die (4 kere bitirdim oyunsuzluktan devam ediyorum oynamaya) Medievil serisi Mount Blade Hexen Heretic 2 TES Oblivion TES Skyrim Diablo 2 Torchlight Kingdoms of Amalur: Reckoning Age Of Empires serisi Empire Earth Serisi AC Brotherhood Drakensang (Diablo benzeri ve orta çağ temalı diye :P ) Metin 2 (saçmalamaya başladığı için 5 yıl önce bıraktım ve oynama sebebim third person olmasıydı aynı sebepten çok kısa bir süre KO oynamışlığım var)
ve Minecraft (Sürekli kale yapıyorum ve şovalye gibi takılıyorum )
Third Person tarzı ve genel olarak Kılıç&kalkan olarak oynanan her türlü oyun tavsiyesine açığım
Ortaçağ temalı diye çok saçma oyunlara maruz kaldım arkadaşlar lütfen yardım edin kurtarın beni bu dertten ortaçağ temalı herşeyi çok seviyorum (büyücülük vs tarzı şeylerle pek ilgilenmiyorum )
Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
The lords of rings battle fir middle earth 1-2 (conquest falanda var 3d)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
strateji tarzı istemiyorum aslında dark souls ayarında olsa süper olurdu
Dark Souls 2 çıkacak iki haftaya onu bekle.. Onun dışında Assassin's Creed 1-2-Revelations var.. Witcher serisi var oynamadıysan..
Witcher serisini henüz oynamadım ama sıraya koydum :) . Dark souls 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum,Dark souls gerçekten çok zor ve muhteşem bir oyundu.Ama bu tarzda daha farklı oyunlar istiyorum.Kesinlikle grafik konusunda takıntılı değilim oynanış çok daha önemli,yıllarca Crash Bandicoot,Quake 2 gibi iyi grafiklerden uzak ama oynanış yönünden kitap yazmış oyunları severek oynadım.Yani sizden bu ayarda ortaçağda geçen oyun tavsiyeleri istiyorum.Ayrıca şöyle bir huyum vardır sevdiğim oyunları bir kere bitirip kaldırmam defalarca oynarım Dark Souls'u 4 kere,Crash bandicoot serisini defalarca,Quake 2 yi 12 yaşından beri her yıl bitiriyorum :).
Adını bir türlü hatırlayamadığım bir oyun var.Forged lı bir şeydi galiba.1 tane kel warrior ile ilik gibi elf hatun ile oynuyordun.Oyunu oynarken ikisinden istediğine geçiş yapabiliyorsun.Epey bir zaman önce oynamıştım.Atmosferi filan hoşuma gitmişti.Çok hatırlayamadığım için fazla bir şey diyemicem. -Şimdi aklıma geldi Hunted: The Demon's Forge- Epey bir zaman önce oynamıştım az biraz hoşuma gitmişti. Bunun dışında eğer South Park dizisini izliyorsan ya da ilgin varsa yeni çıkan oyunu çok güzel tavsiye ederim.Orta çağ temalı sayılmaz ama rpg açısından sevdim baya.Zaten south park'ın kendine has espri anlayışı ile oyun çok daha eğlenceli ve komik hale gelmiş.Tek sevmediğim yanı hardcore mod bile çok basit kalıyor.Gerçi birazdan girip zorluğu casual moduna alıcam.Belli olmaz bu yapımcıların işi .Belki hardcore mod casual moddur.
Online ve free to play olarak da path of exile var.Çok güzel oyundur ama hala biraz eksik yanları var.Atmosferi,müziği,teması ve ortam tasarımları (hele o Lunaris temple mükemmel) ile çok güzel oyun.5 gün önce de vaal patch geldi zaten ki her 4 ay da bir büyük bir patch yayınlicaklarını duyurmuşlar. Ama oyun gerçekten zor.Öldüm ölücem diye bir stresle geziyorsun ki bence zevkli.Ama o kadar fanatiği olur musun bilemem.Misal ben 3-4 aydır oynamıyorum.
Hunted oynamıştım ve dövüş hissini beğenmemiştim.Path of exile ilgimi çekti deneyebilirim :)
aslında mmorpg ile de ilgileniyorum ama şu tek düşmanla dövüşülebilen ve oyuncuya kesinlikle keyif vermeyen dövüş sistemi yüzünden bütün oyunları çöpe atıyorum şu ana kadar bir tek metin2'nin dövüş sistemini eğlenceli buldum ama o oyunda çok saçmalamaya başlamıştı (doğu asya kültürü pek hoşuma gitmiyor :)