Şimdi Ara

ORta Halli Bir Ses Sistemi YARDIM GEREK (sonunda yaptırdım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

Orjinalden alıntı: DeNNis_the_seme

arkadaşım mallar garantili ister yansın ister patlasın benim için sorun yok. onu çıkarır başka takarız. ayrıyetten oanfinin gücü gein die bi dalga var ordan ayarlanmıo mu

teyp çıkışıyla amfi giriş voltajını eşitlemeye yarıyor o dalga,sen onu volume control düğmesi gibi kafana göre açıp kısarak ayar yaparsan daha erken distortion a girer..bu arada 6850 nin pre-out u 4 volt olduğu için gain zaten oldukça kısık duracak..

son olarak;alacağın yerin verdiği garantiye güveniyorsan sorun yok,inşallah istediğin gibi olur..

açıklaman için tşk ederim. peki kicker comp-vr154 ve alpine swr-1242d arasında tercih yapmam gerek önerin ne olur ve onları besleyecek (2 ohmda 500rms) bir anfi önerir misin ? (fiyatı 500-600ytl arası olursa uygun olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNNis__ -- 12 Aralık 2006; 7:55:40 >

• kicker ın sert alpine in yumuşak tonları var,sen nasıl basstan hoşlanıyorsan ona göre tercih edeceksin..amfi olarak yazdığın fiyat aralığında audison veya alpine'in modellerini düşünebilirsin..
  • arkadaşlar kicker cvr-12 almaya karar verdim 2 tane bunları audison lrx 1.400 anfi ile 1 ohmda besliycem. anfi için ne düşüonuz problem çıkarır mı ? bana ısınma ve kesme yapıo diyenler olduda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNNis__ -- 16 Aralık 2006; 13:55:42 >
  • quote:

arkadaşlar kicker cvr-12 almaya karar verdim 2 tane bunları audison lrx 1.400 anfi ile 1 ohmda besliycem. anfi için ne düşüonuz problem çıkarır mı ? bana ısınma ve kesme yapıo diyenler olduda

almayı düşündüğün cvr-12 modeli 4+4 ohm ise kesme filan yapmaz,2+2 ise zaten 1ohm çalıştıramazsın..
    Audison for-x e göre çok daha güzel bir seçim olur
  • nasıl bu audison lar l5 besliyor millet bunla cıkısları ne
    quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

arkadaşlar kicker cvr-12 almaya karar verdim 2 tane bunları audison lrx 1.400 anfi ile 1 ohmda besliycem. anfi için ne düşüonuz problem çıkarır mı ? bana ısınma ve kesme yapıo diyenler olduda

almayı düşündüğün cvr-12 modeli 4+4 ohm ise kesme filan yapmaz,2+2 ise zaten 1ohm çalıştıramazsın..
    Audison for-x e göre çok daha güzel bir seçim olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

nasıl bu audison lar l5 besliyor millet bunla cıkısları ne

audison oldukça kaliteli bir italyan markasıdır,bağladığın subwooferın hakkını verir...1.400 modeli 1ohmda 900w diğer değerlerini bilmiyorum..
  • Audison lrx 1.400
    4 ohmda 350w rms
    2 ohmda 650w rms
    1 ohmda 900w rms

ben 2 tane cvr-12 (400rms) 4+4 kicker wooferı anfiye 1 ohmda bağlamayı düşünüom inş bi sorun çıkarmaz
  • iyi bi anfi imiş demekki pek tutulmuyor tr de yanlız
    quote:

Audison lrx 1.400
    4 ohmda 350w rms
    2 ohmda 650w rms
    1 ohmda 900w rms

ben 2 tane cvr-12 (400rms) 4+4 kicker wooferı anfiye 1 ohmda bağlamayı düşünüom inş bi sorun çıkarmaz
  • tesisatımı sonunda yaptırdım. sony audison ficker jbl derken bitirdik sonunda. içerideki sesten memnunum ama dışarıya çok tırlama sesi geliyor o canımı sıktı. görüşlerinizi bekliyorum

ana ünite : Pioneer deh-6850mp
    ampli : audio-system f4-380
    subwoofer : kicker comp-vr12
    component : vibe SE-K50
    kablolama : boss, for-x
    sigorta : boss
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.