Şimdi Ara

ORta Halli Bir Ses Sistemi YARDIM GEREK (sonunda yaptırdım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sedan aracıma normal seviyede bir tesisat yaptırmak istiyorum. bu işlerden de pek anlamam markalar ve performansları açısından. bi kaç yere gittim görüştüm adamlar for-x ten yapalım diolar forumda okuduğum kadarıyla pek memnun kalınmamış for-x ten. tesisatçıya gidip kazıklanmamak için sizden yardım alayım dedim.
    1000 ytl ye kadar ( teyp hariç ) bi sistem kurmak istiyorum bir subwoofer ve onu sorunsuz besleyebilecek mono anfi. mid işine girmiyicem arabanın kendi hoparlörleriyle yetinicem. veya benim aklımdakinden başka bir sistemde söyleyebilirseniz. 500ytlye kadarda teyp düşünüyorum aklımda pioneer 6850 var siz ne önerirsiniz

tavsiyeleriniz nelerdir ? yardımcı olursanız çok sevinirim
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNNis__ -- 23 Aralık 2006; 12:19:31 >

• yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar
  • bugün bi kaç yerle görüştüm sony marka mono anfi ve 38lik bassa 830 ytl fiyat çıkardı bana uygun
    sony marka bass ve mono anfileri nasıldır memnun kalırmıyım. görüşlerinizi bekliyorum
  • ARAKDAŞIM ÖNCELİKLE ADAMIN SANA TAVSİYE ETTİĞİ MONO ANFİ NE MODEL HANGİ MODELİ VE BASS HANGİ MODEL VE MARKA ONU SÖLE

1000 YTL YE KADAR TAVSİYE OALRAK

MONO ANPHİ PİONEERİN AMPHİSİ OLABLİR

ve ona pioneer 306c 30 cm 400 rms sub
  • sony XS L.152 woofer
    sony XS SD51X amplifikatör
    önerdi
  • Dostum bence JBL GT4-15 38CM BAS HOPARLÖRÜ 208YTL (KDV Dahil)
    yanlarına JVC CS-FX6902 300W OTO HOPARLÖR'ü 260YTL (KDV Dahil)
    ampli olarak da JBL GTO75.4 OTO AMPLI 365YTL (KDV Dahil)
  • sony 38 cm woofer bende var tam performansıyla dinleyemedim mono anfim olmadıgı için ama fiyuatına göre gayet çekici bir sw 38 cm 240 ytl civarı ki 450 w rms gt4 ten üstün bir sub

fiyatta bi 50 ytl fazlalık göze çarptı abartı değil yanlız

bu bası bu anfiyle beslersen çok memnun kalırsın gönlünü ferah tut

for x ten de uzak dur
    quote:

Orjinalden alıntı: DeNNis_the_seme

sony XS L.152 woofer
    sony XS SD51X amplifikatör
    önerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 9 Aralık 2006; 9:38:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony anfi için çok ısınıo dedi bikaç kullanan tavsiye etmedi ama :((
  • iyi çalışıyorki ısınıyor olmadı jbl 601,1 bak o da 400-450 ytl civarı sony bas için bende bu anfiyi düşünüyorum
  • benimde aklıma geldi 601.1 hem 450rmsyi 2 ohmda rahatlıkla besler die düşünüyorum
  • rahat besler

quote:

benimde aklıma geldi 601.1 hem 450rmsyi 2 ohmda rahatlıkla besler die düşünüyorum
  • peki arakdaşlar
    kicker cvr 154 ile alpine swr-1242d arasında bi karşılaştırma yapsak ne dersiniz
  • alpine ı bilmiyorum ama bende 38 kicker cvr var anfi jameson anfi ama inletiyo resmen bide güzel bi anfi olsa çok güzel olucak ama orta düzeyde tesisat istiyosan kicker alma çünkü kicker ın basları çok sert daha yumuşak bir bass öneririm
  • quote:

peki arakdaşlar
    kicker cvr 154 ile alpine swr-1242d arasında bi karşılaştırma yapsak ne dersiniz
    ovvvv ne yaptın arkadaş tabiki comp vr benim aklımda o model vardı ama limit yetmediği için sony aldım su da var son 38 240 iken comp vr 30 cm 300 ytl
  • kicker çok sert vurduğu için alpineye karar verdim
    tesisat şöyle olucak

alpine SWR-1222d
    for-x xd-1 mono anfi

tesisatçı dediki anfi 1 ohmu desteklio bass 2+2 ohm anfiye 1 ohm olarak bağlıcaz dedi
    görüşleriniz neler ??
  • quote:

tesisatçı dediki anfi 1 ohmu desteklio bass 2+2 ohm anfiye 1 ohm olarak bağlıcaz dedi
    görüşleriniz neler ??

çok biliyormuş o tesisatçı,o bası 1 ohm sürsün o amfiyle gör bakalım ne kadar dayanıyor...1242 modelini alıp 2ohm da sürersen sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin ama for-x gibi bir amfiye bağladıktan sonra alpine almanında pek bir mantığı yok aslında,gidip jbl filan alsan daha iyi olur..alpine'in kaliteli tonlamasını duyamazsın for-x amfiyle...
  • tesisatçı dediğim sound of merkez belki bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNNis__ -- 10 Aralık 2006; 17:24:02 >
  • quote:

tesisatçı dediğim sound of merkez belki bilirsin

bilirim kardeş,ben bursaya yeni geldiğimde orayı oto elektrikçisi zannediyordum sonradan öğrendimki müzik sistemleri yapıyormuş..neyse sen 1222d yi xd-1 e bağlat(1ohmda) 5 dakika amfiyi limitlerinde kullan ve 1ohm 1000w rms amfiye 500w rms wooferı girince ne oluyormuş gör bakalım
  • arkadaşım mallar garantili ister yansın ister patlasın benim için sorun yok. onu çıkarır başka takarız. ayrıyetten oanfinin gücü gein die bi dalga var ordan ayarlanmıo mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNNis__ -- 10 Aralık 2006; 19:48:05 >
  • quote:

arkadaşım mallar garantili ister yansın ister patlasın benim için sorun yok. onu çıkarır başka takarız. ayrıyetten oanfinin gücü gein die bi dalga var ordan ayarlanmıo mu

teyp çıkışıyla amfi giriş voltajını eşitlemeye yarıyor o dalga,sen onu volume control düğmesi gibi kafana göre açıp kısarak ayar yaparsan daha erken distortion a girer..bu arada 6850 nin pre-out u 4 volt olduğu için gain zaten oldukça kısık duracak..

son olarak;alacağın yerin verdiği garantiye güveniyorsan sorun yok,inşallah istediğin gibi olur..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.