Şimdi Ara

Orta saha ve forvetlerin hücum istatistikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

Kadro olarak 8/10

Sistem olarak 3/10

Yönetim olarak 2/10

Herhangi bir oyuncuyu hazırlık maçında denemediniz takımın geneli değişti.Tamamen yeni bir kadro var Gs'de ve bunun denemesini resmi maçlarad yapacaksınız.Hocanız Tudor için de bir deneme olacak bu yani ne demek istediğimi aldınız.2018-19 için yeni gelebilecek yönetim ve hoca ile iyi bir şey olabilir.Ama bu sene için zor.

Yeni oyuncuları hazırlık maçlarında denedik. En son Fernando ve Ndiaye ikilisini denemiştik Hertha Berlin maçında ve direk farklarını ortaya koydular. Ama dediğin gibi Tudor varken bu oyunculardan tam faydalanamayacağız gibi görünüyor.
  • yazdığın adamlar premier ligde veya fransa liginde bu istatistikleri yapmış hayırdır daha zor bi lige mi geldi bu adamlar ?
  • Bir yanda beraber oynamış oyuncular, diğer yanda farklı lig ve takımlarda oynamış oyuncuları kıyaslamak biraz değil bayağı bir mantık hatası. Bunun sende farkındasındır umarım. Ligimize veya takimlarimiza gelip daha önce hiç bir şekilde ulaşamadığı istatistiği yapan bir çok futbolcu var.

Geçen senenin Beşiktaş'ı ile farklı takımlardan gelen adamları nasıl kaldırabilirim ki? Bjkda en az 3 sene aşağı yukarı beraber oynadı bu adamlar birde. Böyle bir mantık yok heç kusura bakma never

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Bir yanda beraber oynamış oyuncular, diğer yanda farklı lig ve takımlarda oynamış oyuncuları kıyaslamak biraz değil bayağı bir mantık hatası. Bunun sende farkındasındır umarım. Ligimize veya takimlarimiza gelip daha önce hiç bir şekilde ulaşamadığı istatistiği yapan bir çok futbolcu var.

Geçen senenin Beşiktaş'ı ile farklı takımlardan gelen adamları nasıl kaldırabilirim ki? Bjkda en az 3 sene aşağı yukarı beraber oynadı bu adamlar birde. Böyle bir mantık yok heç kusura bakma never

Ligimize gelip kariyerinin üzerine cikan futbolcu kadar, kariyerinin altinda kalan futbolcu da var. Orasi belli olmaz.Beraber oynamis olmak da bir kriter degil. Her futbolcu kendi takiminda birileriyle beraber oynuyor.

Sorun su ki: su an takimin asist ortalamasi 25. Belhanda, Feghouli, Fernando, Ndiaye, hatta Carole ve Mariano'nun hic olmadiklari kadar kaleye yakin oynamalari gerekiyor. Kariyerlerinde hic olmadigi kadar gol ve asist üretmeleri gerekiyor. Selcuk ve Sneijder'in yoklugunda birilerinin cok iyi duran top kullanmasi gerekiyor.

Kadronun yeni kurulmasi ve Tudor'un hücum planinin olmamasi da ekstra handikap. Kusura bakmayin ama ben bu takima Kayseri macinda bile güvenemiyorum. 2-3 atar yollariz diyemiyorum. Bu kadar transfer yapip, gol üretemeyebiliriz. Bence büyük risk.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Tudor'un ne yapmaya çalıştığını, planını şuana kadar kimse anlayamadı zaten. Tek temennim aşı tutsun yeter yoksa dejavu devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

yazdığın adamlar premier ligde veya fransa liginde bu istatistikleri yapmış hayırdır daha zor bi lige mi geldi bu adamlar ?

Gol atmak ve asist yapmak acisindan hangi lig zor tartisilir. Manchester City'de daha kaliteli elemanlarla oynuyorsun. Daha iyi paslar aliyorsun. Veya attigin paslar daha yüksek yüzdeyle asist oluyor vs... Ekstrem bir örnek olarak Barcelona'da Messi ve Suarez'in yanina Umut Bulut'u koy, istatistik rekoru kirar.

Top yuvarlak, ne olacagi %100 kestirilmez. Ama istatistik de bir bilimdir ve bazi gercekleri söyler. Gercek su ki, takimdaki "bütün oyuncularin" hücum anlaminda kariyerlerinde hic almadiklari kadar sorumluluk almalari lazim. Ben kosayim, mücadele edeyim, görevimi yapayim, gol ne de olsa atilir kafasi ile oynarlarsa Galatasaray ilk 3'ü zor görür bu sezon.

Fatih Terim olsaydi sorun etmezdim. Bam bam bam taktigiyle her türlü gol bulurdu, ama Tudor vasifizina hic güvenmiyorum.

• Önemli olan gol asist vs istatistikleri ligin geneline yaymak, birkaç macta istatistik kasarsan bizim gibi oluyosun...

• Canım benim o hesap öyle olmaz. İstatistik diyorsun ama neyle neyi hesapladığından bir habersin, safi zararsın yeminle...

Bjknin geçen sene ki Türkiye ligi istatistiklerini verip bizde hiç oynamamış oyuncuların eski takım istatistiklerini yazmışsın...

Bak şimdi saydığın isimlerin bjkye gelmeden önceki istatistikleri;

Cenk 13 gol 6 asist

Abubakar 13 gol 1 asist

Talisca 3 gol 0 asist

Q7 6 gol 6 asist

Oğuzhan (epl rezerv lig) 5 gol 8 asist

Atiba 2 gol 6 asist.

Ve bu istatistiklerde en az maç yapan 25 maçı görmüş... 42 gol 27 asist yapıyor.

Kaldı ki bu yazdığın isimlerinin bazıları uzun yıllar sonra bjkde bu istatistiği tutturmuş.

Sen desen ki bize bjkye gelen bu oyuncular ligimize gelmeden önce x kadar performans vermiş ve ligimizde 2x olmuş, bizim aldığımız oyuncular x olan performanslarını kaça katlayacak acaba anlarım...

Misal poldi misal şino bize gelmeden önce o asist ve gol sayısına en son ne zaman yaklaşmış bak bakalım...

Cidden senin kadar milletin manipüle etmeye çalışan provakatif bir üye yoktur herhalde şu forumda. Uzun yılladır forumda Galatasaray sayfasında yazdığını bilmesem başka takım fakesi diyeceğim ama değilsin de biliyorum... Hıncal gibi FAltaylı gibi sırf eleştirmek için eleştiren birisin.. hadi onlar herkese zıt görüşle bu işten ekmek yiyor ya sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Canım benim o hesap öyle olmaz. İstatistik diyorsun ama neyle neyi hesapladığından bir habersin, safi zararsın yeminle...

Bjknin geçen sene ki Türkiye ligi istatistiklerini verip bizde hiç oynamamış oyuncuların eski takım istatistiklerini yazmışsın...

Cenk 13 gol 6 asist

Abubakar 13 gol 1 asist

Talisca 3 gol 0 asist

Q7 6 gol 6 asist

Atiba 2 gol 6 asist.

Ve bu istatistiklerde en az maç yapan 25 maçı görmüş... 42 gol 27 asist yapıyor.

Kaldı ki bu yazdığın isimlerinin bazıları uzun yıllar sonra bjkde bu istatistiği tutturmuş.

Sen desen ki bize bjkye gelen bu oyuncular ligimize gelmeden önce x kadar performans vermiş ve ligimizde 2x olmuş, bizim aldığımız oyuncular x olan performanslarını kaça katlayacak acaba anlarım...

Misal poldi misal şino bize gelmeden önce o asist ve gol sayısına en son ne zaman yaklaşmış bak bakalım...

Cidden senin kadar milletin manipüle etmeye çalışan provakatif bir üye yoktur herhalde şu forumda. Uzun yılladır forumda Galatasaray sayfasında yazdığını bilmesem başka takım fakesi diyeceğim ama değilsin de biliyorum... Hıncal gibi FAltaylı gibi sırf eleştirmek için eleştiren birisin.. hadi onlar herkese zıt görüşle bu işten ekmek yiyor ya sen?

Saydığın isimler BJK'ye gelir gelmez beraber oynayıp şampiyon olmadı zaten. Olma ihtimali de yok. BJK'nin kadrosunda sürekli skora garanti katkı veren isimler oldu. Olcay, Gökhan Töre, Dembe Ba, Mario Gomez... Bu isimler olmasaydı BJK zaten şampiyon olamazdı.

Yani diyorsun ki "bu sene şampiyonluğu düşünmüyoruz. Bu oyuncular 2-3 beraber oynasınlar, sonra konu aç"...

Ben de derim ki aldığımız adamlar 28-30 yaşlarında. Bu saatten sonra gelişim kaydedecek oyuncular değil. Ayrıca bu kadar yatırım yapıp 2-3 sene bekleyecek bir lüksümüz de yok.

• Ot dikersen uzar yeşerir ama odunsan odunsundur.ne kadar izah etsende anlamaz,

Ereni stoper,sinani sagbek,yasini solbek oynatıp asist ve gol sayıları berbat olan fernendo ve fegulii kadro dışı bırakırsak bu takım rahat rahat şampiyon olur.zaten tudoruda gizli silahı da o bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 12 Ağustos 2017; 10:26:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Canım benim o hesap öyle olmaz. İstatistik diyorsun ama neyle neyi hesapladığından bir habersin, safi zararsın yeminle...

Cenk 13 gol 6 asist

Abubakar 13 gol 1 asist

Talisca 3 gol 0 asist

Q7 6 gol 6 asist

Atiba 2 gol 6 asist.

Saydığın isimler BJK'ye gelir gelmez beraber oynayıp şampiyon olmadı zaten. Olma ihtimali de yok. BJK'nin kadrosunda sürekli skora garanti katkı veren isimler oldu. Olcay, Gökhan Töre, Dembe Ba, Mario Gomez... Bu isimler olmasaydı BJK zaten şampiyon olamazdı.

Yani diyorsun ki "bu sene şampiyonluğu düşünmüyoruz. Bu oyuncular 2-3 beraber oynasınlar, sonra konu aç"...

Ben de derim ki aldığımız adamlar 28-30 yaşlarında. Bu saatten sonra gelişim kaydedecek oyuncular değil. Ayrıca bu kadar yatırım yapıp 2-3 sene bekleyecek bir lüksümüz de yok.

Hayır o saydığın isimlerin hepsi 2-3 sene oynayıp şampiyon yapmadılar takımlarını, kendini haklı çıkartmak için farklı yerlere çekme boşa gayette iyi anladın sen. İlla örnek istiyorsan sana kapak olacak örnek çok uzakta değil, dön Aysal'ın geldiği seneye ve birden kurduğu kadroya bak anlarsın. Daha hala bu kadar net yazdığım halde kafan almıyorsa ya art niyetlisin (zaten art niyetlisin) yada algılama sorunun var (art niyetinle beraber algılama sorununda olduğunu zaten düşünüyorum) bence.

• şampiyonluklar öyle kağıt üzerinde hesaplanmış 1 sezon önceki istatistiklere göre alınmıyor.

çok düz mantık hesap bunlar.
  • Kağıt üzerinde karşılaştırma mı yapılır yahu? Geçen sezon Monaco PSG'ye fark attı Fransa Ligi'nde. FUTBOL BU! İstatistikle,kadro değeriyle anlaşılmaz. Çıkar oyuncu sahada kendini kanıtlar ona göre karar veririz kim daha iyi. Yoksa Alex De Souza>Hagi abi yeaaa istatistik falan moruq diyen kardeşlerimiz gümbür gümbür dolar foruma. :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.