Şimdi Ara

orta segment cep telefonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar herkese,
    şu orta segment düzeyine ben de gecmek istiyorum da hangi telefonu alacağıma karar veremedim.
    Xperia C4 , Huaweri Ascend G7 , Zenfone 2 , m4 aqua arasında kaldım .
    değerli görüşlerinize ihtiyacım var
    Limitim 1000 lira .

• hem soruya hemde adaylarınıza bakarak c4 dıyorum bende 5 ayı gectı memnunun fp olarak c4 oldukca cazıp suan.
  • c4..
  • M4'ün kullanıcıya bıraktığı alan 3gb'tan az. Hafızası sorun çıkarabilir.

Zenfone 2 ebatı ve ağırlığı fazla ve ekranı çok canlı değil. Ama içlerinde tek amiral gemisi özelliği ünvanlı model olduğundan güncelleme gibi avantajları da olacaktır. Telefon uzun süre kullanılacaksa 4 gb ramın ileriye dönük faydası olabilir.

G7 güzel cihaz, özellikle batarya performansı çok övülüyor, ama G8 çıktığı için güncelleme desteği bitmiş olabilir . Kronik bir sorunu var mı bilmiyorum.

C4 kullanıyorum. Bana göre tek dezavantajı uzun sürede şarj olması. Bunun haricinde tavsiye ederim. Çok güzel bir ekranı var, ince ve hafif, donanımı gayet yeterli. Çıktığında 1200'e almıştım. 1000 lira'ya şu an için -bence- en alınası cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

M4'ün kullanıcıya bıraktığı alan 3gb'tan az. Hafızası sorun çıkarabilir.

Zenfone 2 ebatı ve ağırlığı fazla ve ekranı çok canlı değil. Ama içlerinde tek amiral gemisi özelliği ünvanlı model olduğundan güncelleme gibi avantajları da olacaktır. Telefon uzun süre kullanılacaksa 4 gb ramın ileriye dönük faydası olabilir.

G7 güzel cihaz, özellikle batarya performansı çok övülüyor, ama G8 çıktığı için güncelleme desteği bitmiş olabilir . Kronik bir sorunu var mı bilmiyorum.

C4 kullanıyorum. Bana göre tek dezavantajı uzun sürede şarj olması. Bunun haricinde tavsiye ederim. Çok güzel bir ekranı var, ince ve hafif, donanımı gayet yeterli. Çıktığında 1200'e almıştım. 1000 lira'ya şu an için -bence- en alınası cihaz.

yorumlar için teşekkürler,,
    oyun oynayan birisi değilim C4 'ün şarj süresi ne kadar günlük kullanımda 2 gün gidiyor mu acaba ?

• hsrt0101 H kullanıcısına yanıt
    2 günü ancak çok kısa internet kullanımı ve sadece telefon özelliği kullanılması gibi durumlarda tamamlar. Fakat bir günü rahat tamamlıyor. Ekran süresi kullanım şekline göre 4 ile 6 saat arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 13 Şubat 2016; 21:52:31 >
  • Teşekkürler.
    M4 aqua cok hoşuma gitti. Android 6.0 alinca sd kart ile depolama sorunu kalir mi sizce ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hsrt0101 H kullanıcısına yanıt
    6 ile teoride o sorun çözülecek. Fakat uygulamaları hafıza kartı üzerinden kullanmanın telefon performansına ve kullanım deneyimine olumsuz etkisi olur mu bilemiyorum. Araştırmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsrt0101

Teşekkürler.
    M4 aqua cok hoşuma gitti. Android 6.0 alinca sd kart ile depolama sorunu kalir mi sizce ??

kalacagını sanmıyorum cunku suan bıle facebook ınstagram v.b kartda kullanılabılıyor zaten,m4aqua nın androıd 6 alacagıda kesın,bır tane 16 lık kart bıle alsanız gayet farkedecek kartda bır performans kaybı yok,ben bugun bıle face ve bırkac oyunu kartımda tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

6 ile teoride o sorun çözülecek. Fakat uygulamaları hafıza kartı üzerinden kullanmanın telefon performansına ve kullanım deneyimine olumsuz etkisi olur mu bilemiyorum. Araştırmak lazım.

http://www.amazon.in/Sony-Xperia-M4-Aqua-Dual/dp/B00XTX7C4C

Burdan tel alırsam imei sorunu olur mu.bir de türkçe oluyor mu. Amazondan tel alan var mi aranizda.

• C4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya önemli değilse c4. Önemliyse g7.

İçlerinde en güzel ekran c4 te.

C4 e güncelleme gelmiş ve bazı sorunlar düzelmiş. Yoksa c4 önermezdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.