Şimdi Ara

ORTA SEVİYE FİYATINA ÜST SEVİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

En güzeli kendi yazının üzerinde cevap vermek bence. Koyu harflerle olan yerleri ben ekledim yazıya cevap olarak.

quote:

Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

arkadaslar bence anfi alıcaksanız bence ya yamaha , ya technıcs , ya onkyo , yada marantz olucak bu markalar benım goruslerım herkezın goruslerıne saygı duyarım ..benım gorusumede saygı duyulmasını ısterım. (Tabii ki, görüşlerine saygıyı bizde duyarız. Ama bu görüşlerinin doğru olduğu anlamına gelmez tabiki. Bunu da bilmeni isterim.) Bu yukarıda yer olan sonyler bı arkadasında dedıgı gıbı bes para etmez sankı kabınlerını evde cıvıyle basıt sekılde cakmıslar ve bırlestırmısler ucurtma yapar gıbı kabınler cok kalıtesız.. ( Bu kadar aşağılayıcı bir şekilde yorum yapman doğru değil. Bu tezini teknik olarak çürütmen lazım. ) Abı bu kabınlere benzer jbl ınde hoporlor takımı var ve cok kalıtelı..( Hiç de değil! Hatta, o paraya satılan bir hoparlör kabininde gördüğüm en kalitesiz malzemelerden biri diyebilirim. Ayrıca, Meksika üretimi o kabinler ve son derece ince bir malzeme. Kaldı ki kaplama kalitesini bile yakından inceleyecek olursan ek yerlerinin ne kadar kötü yapıldığını da göreceksin.) Dostum sana bi tanede anfının uzerıne dvd player tavsıye edeyım panasonıc s52 bu modelı bı ıncele derım. (Ben de incelememesini öneririm. Okuyucu kafası en çok ağrıza yapan Playerlerden biridir Panasonic.)

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Nisan 2007; 21:53:56 >

• Ben şimdi sana bir açıklama yapmak istemiyorum bu konuda.

Ancak, 2-3 gün kurcala. Kullanım klavuzunu detaylıca okuyup iyicene alıştıktan sonra, bu cihazla ilgili fikir ve yorumların çok değişecek. Onkyo 604'ten de çok daha iyi ve detaylı bir cihaz o.

Bazı bağlantı hatalarını da 2-3 gün içinde doğru olarak düzelteceksin ve konu ile daha bilgili olacaksın.

Arka bağlantıları da son derece düzgün ve normal. Konuya biraz yeni olduğun için o. Ayrıca her tür çıkış içermesi de büyük ayrıcalık ve avantaj.

Demek ki sen benim anfinin arkasını görsen neler demezsin. 102 adet çıkış var.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: mikelanj

ben bahsi geçen sony 1200es'i dün aldım. onkyo 604 ve sony'de ikiye kalmıştım 250liralık fark beni sony'ye itti. yalnız aklıma takılan bir konu var; ben dvd player'dan hdmi ile bağlantı yaptığım zaman hem görüntü hem ses alacağımı sanıyordum. oysa anfi projektöre görüntü verirken sesi hoparlörlere vermiyor. illa optik ya da coaxial birbağlantıyla sesi tekrar bağlamak gerekiyor. sony'den aldığım cevap ise hoparlörü olan bir oynatıcıya(plazma, tv v.s.) bağlanırsa ancak oradan ses verilirmiş ve hdmi'li anfilerin yüzde doksanı bu şekildeymiş yönünde. benim için hayalkırıklığı oldu. ben tek hdmi kabloyla kayıpsız olarak bu işi çözeceğim sanıyordum.

bir de sony 1200es alacak olanlara not; arka terminaldeki bağlantı sistemi saçma ve karışık, kullanma klavuzunu iyi okuyun. hdmi girişlerle hoparlöre giden sesleri eşlemek için manuel ayarlar/atamalar yapmak lazım, ben bulana kadar saç baş yoldum. dikkat. (hdmi'den 2 dvd player bağladım. biri hd-dvd diğeri de upscale yapan dvd player, hdmi çıkıştan projektöre gidiyor. bir dvd player'da tv'ye gidiyor sadece sesini anfiden alıyorum.)

istanbul'da olanlara not: bu arada anfi 1000ytl/12 taksit akmerkez'de, en ucuz orada bulabildim. diğer sony satıcılarında ya taksit seçeneği az ya da 50ytl daha pahalı.

• yorumlar için tşkler sony hop setinden vazgeçtim acaba bu seçimim nasıldır 1200 es ile uymlu olurmu beni baya bir zorlucak fiyatı ama umarım doğru bir seçim yapmışım dır?

jamo s606 s 3

ORTA SEVİYE FİYATINA ÜST SEVİYE

+ jamo sub 250

• Ben burda bahsi geçen hopalör setini (Sony ss-fcr500) 1,5 seneden beri önce sony anfi, şimdi de onkyo ile kullanmaktayım. Bu kolonların çok kaliteli olduğunu zaten kimse iddia etmez ancak beş para etmez demek biraz fazla abartılı. Fiyatına göre bu hop. seti gerçekten güzel tiz tınısı olan, berrak sese sahip, Agresif yapıda değil, ne alırsa anfiden o sesi yansıtıyor. Derin bas sesi sevenler için iyi bir seçenek değil, ancak çok alt frekanslara ihtiyaç duyulmuyorsa (yani sub kullnılacaksa) tizleri için alınabilir. Daha fazla bas isteyenler hemen hemen aynı fiyatlarda olan, FCR 450 modeline bakabilirler. Bu model gene üç yollu yapıya sahip ancak bir sürücüsü (bas için) biraz daha büyük tutulmuş. Estetik açıdan zayıf olmakla beraber manyetik korumalı olması pozitif bir özellik. Belki lcd ekran kullananlar için çok farketmez ancak crt tv tercih edenler için fcr500'ün manyetik koruması olmaması sorun yaratabilir. Bütçeyi yaklaşık iki katına çıkardığınızda (hoparlör setleri için hala düşük rakamdır aslında) quadralın aşağıda resmi gözüken modeli oldukça ilginiz çekebilir. Bu set tecih edildiğinde alacağınız sağlam bas sesleri sub almanızı erteliyeceğinden, aradaki fiyat farkı kendini sübvanse eder. Ama illa sub kullanmak istiyorum derseniz yavaş yavai sistemi tamamlarsınız.

Saygılarımla.

SONY SS-FCR450

QUADRAL QUINTAS 500

• fiyat 1500 ytl ye gelince yamaha nın ns-555 hoparlörü var ama onu set halinde almaya kalksanız biraz daha para gerkecek
  • yada jamo s 708 frontlar olurmu acaba nasıl seçim stereo dinletimde, artı sorround center ve subw seçimim ne seçmeliyim nasıl olur ??

• Bak daha önce yazdığım gibi yine hatırlatıyorum.

Önce AVR'yi al. Sonra hamallığından üşenme git hepsine kurdur dene.

Buradan tarifle olmaz. Bu telefonla arabayı yönlendirip sağ yap, sol yap demeye benzer bence. Yanlış yönlenebilirsin.

AVR, kolon uyumu çok önemli. Denemeden bilemezsin. Satıcıları bile denemediyse bilemez.

Eğer, AVR konusunda kesin karar verdiysen, Al, götür, dene.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: DreamLike

yada jamo s 708 frontlar olurmu acaba nasıl seçim stereo dinletimde, artı sorround center ve subw seçimim ne seçmeliyim nasıl olur ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Nisan 2007; 22:54:02 >

• valla bu deneme olayına hak veririm ama malın kalitesi belli bu kadar incelemeye gerek varmı bilmiyorum sony 1200 artı w.dale 9.6 ikisininde kalitesi birbiriyle örtüşür gibi geliyor bence oturupta ağlanacak bir performans zedelenmesi ortaya çıkmaz fazla evham cildi bozar son söz olarak hadi hayırlı traşlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.